info
عکس آرامگاه خسرو شکیباییعکس آرامگاه خسرو شکیبایی
category

آرامگاه خسرو شکیبایی

آرامگاه

درباره‌ی آرامگاه خسرو شکیبایی

آرامگاه خسرو شکیبایی (آرامگاه) در استان تهران، شهرستان ری، بخش کهریزک و خیابان یاس ۵ واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی قطعه 88 هنرمندان، آرامگاه حمیدرضا روحی، آرامگاه استاد محمد علی فردین، قطعه شماره 33 بهشت زهرا (س) و درب ورودی قطعه هنرمندان قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این بنا یکی از آرامگاه‌های خوب این منطقه می‌باشد.



ایستگاه‌های نزدیک به آرامگاه خسرو شکیبایی

نظرات کاربران در مورد آرامگاه خسرو شکیبایی

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    کاربر نشان
    جمعه 06 اسفند ماه 1400

    خسرو شکیبایی هنرپیشه سینمای ایران بود. او تحصیلاتش را در رشتهٔ بازیگری در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران به پایان برد. تا پیش از انقلاب فقط در عرصهٔ تئاتر و دوبله فعالیت داشت و فعالیت حرفه‌ای در سینما را با بازی در فیلم خط قرمز آغاز کرد. خسرو شکیبایی بیش از ۵۰ فیلم سینمایی بازی کرده است. خسرو شکیبایی در ساعت ۴ صبح جمعه ۲۸ تیرماه ۱۳۸۷ در سن ۶۴ سالگی در اثر ایست قلبی در بیمارستان پارسیان تهران درگذشت و در قطعه هنرمندان بهشت زهرا دفن شد. او مدت‌ها از عارضه دیابت و همچنین سرطان کبد رنج می‌برد.  در پی این رویداد، محمد خاتمی رئیس‌جمهور سابق ایران غلامعلی حداد عادل رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس و عزت‌الله ضرغامی  رئیس سازمان صدا و سیما پیام تسلیت صادر کردند، همچنین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، پیام تسلیت محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور وقت ایران را در مراسم تشییع پیکر «خسرو شکیبایی» اعلام داشت.  ویکی‌پدیا

    3
  • avatar
    حسین ۱۳۶۴
    دوشنبه 09 اسفند ماه 1400

    خسرو شکیبایی در سال 1323 در تهران به دنيا آمد.پدر وی سرگرد ارتش بود که در سن ۱۴ سالگی خسرو به علت سرطان درگذشت. او تحصيلاتش را در رشته بازيگري در دانشكده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران به پايان برد. او تا پيش از انقلاب فقط در عرصه تئاتر فعاليت داشت و فعاليت حرفه اي در عرصه سينما را با بازي در فيلم «خط قرمز» (1361، كيميايي) آغاز كرد. اما سرآغاز دوره ي تازه فعاليت بازيگري شكيبايي را بايد فيلم «هامون» (1369، مهرجويي) دانست. او به خاطر بازي در اين فيلم سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش اول را در هشتمين جشنواره فيلم فجر به دست آورد. او همچنين براي بازي در فيلم «كيميا» (1374، درويش) بار ديگر برنده سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش اول از سيزدهمين جشنواره فيلم فجر شد. شكيبايي بازي در بيش از بيست و سه فيلم سينمايي و نيز مجموعه هاي تلويزيوني متعددي را در كارنامه خود دارد.ایشان از سرطان کبد و دیابت رنج میبرد. وي 28 تير 1387به علت ایست قلبی دار فاني ب را وداع گفت، روحش شاد و يادش گرامي.

    3
  • avatar
    امیرحسین غلامی
    چهارشنبه 11 اسفند ماه 1400

    مرحوم خسرو شکیبایی یکی از هنرمند و هنرپیشه مجرب عزیز کشور ایران تو فیلم های سینمایی و مجموعه فیلم های تلویزیونی داشتند ایشون واقعا خیلی هم عالی بازی می کردند، خدا رحمتشون کنه.

    2
  • avatar
    سفارش روبیکا
    جمعه 12 آبان ماه 1402

    خسرو شکیبایی بازیگر اهل ایران بود. او تحصیلاتش را در رشتهٔ بازیگری در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران به پایان برد. تا پیش از انقلاب ۱۳۵۷، او فقط در عرصهٔ تئاتر و دوبله فعالیت داشت و فعالیت حرفه‌ای در سینما را با بازی در فیلم خط قرمز ساختهٔ مسعود کیمیایی آغاز کرد. شکیبایی پس از آن در بیش از ۵۰ فیلم بازی کرد.

  • avatar
    رضا
    پنجشنبه 18 خرداد ماه 1402

    خسرو شکیبایی یک بازیگر تئاتر، تلویزیون و سینما بود که در زمینه گویندگی نیز فعالیت می کرد. وی جزو هنرپیشه های بسیار محبوب در بین مردم ایران می باشد. خسرو شکیبایی گهگاهی دکلمه خوانی و فیلم نامه نویسی هم انجام می داد. او یک هنرمند واقعی بود که در اوقات فراغت اش به سرودن شعر و نقاشی نیز می پرداخت. وی برای اولین بار با بازی در نقش حمید هامون در فیلم هامون با کارگردانی داریوش مهرجویی به شهرت چشم گیری رسید و توانست خود را به یکی از ماندگار ترین چهره های سینمای ایران مبدل کند. خسرو شکیبایی در ابتدای فعالیت خود را با تئاتر دانشجویی شروع کرد و سپس وارد گویندگی شد و با سینما به اوج محبوبیت خود رسید.  او قبل از انقلاب در تئاتر و دوبله فعالیت داشت و در سال ۱۳۶۱ فعالیت خود را در سینما شروع کرد و در بیش از ۵۰ فیلم سینمایی ایفای نقش کرده است. وی در سال ۱۳۷۵ با بازی و ایفای نقش در سریال خانه سبز و بعد از آن با بازی در سریال سرزمین سبز به شهرت بسیاری رسید. همچنین بازی او در سریال روزی روزگاری از ماندگارترین و به یاد ماندنی ترین آثار او است. خسرو شکیبایی به خاطر مهربانی و لطفی که به مردم و هنرمندان داشت او را عمو خسرو صدا می کردند.

  • avatar
    کاربر نشان
    جمعه 30 دی ماه 1401

    عالی‌بود👏👏👏👏


سایر آرامگاه‌های که در محدوده آرامگاه خسرو شکیبایی واقع شده‌اند:

  • آرامگاه صدیقه کیانفر
    صالحین، یاس 5
  • مزار محمود بهرامی
    صالحین، یاس 5
  • مزار استاد انوشیروان ارجمند
    صالحین، یاس 5
  • مزار شهید احمد رستمی
    (5.0)
    بلوار شهدا، لاله 12
  • آرامگاه امین تارخ
    (4.0)
    صالحین، یاس 5
  • آدرس، اطلاعات و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط حسین ۱۳۶۴ (شهریار سطح ۹ نشان) در تاریخ جمعه 28 اردیبهشت ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی آرامگاه خسرو شکیبایی اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: جمعه 28 اردیبهشت ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد آرامگاه خسرو شکیبایی در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه آرامگاه خسرو شکیبایی ندارد.
    neshan logo