نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
عکس بازار تاریخی اردبیل
عکس بازار تاریخی اردبیل
عکس بازار تاریخی اردبیل
عکس بازار تاریخی اردبیل
عکس بازار تاریخی اردبیل
thumbnail iconسایر عکس‌ها

بازار تاریخی اردبیل

4/3
20 رای
بازار و مرکز خرید
Work Hour Iconساعت کاری: تعطیل
  1. جمعه (امروز)تعطیل
  2. شنبه۸:۳۰ تا ۲۰:۳۰
  3. یکشنبه۸:۳۰ تا ۲۰:۳۰
  4. دوشنبه۸:۳۰ تا ۲۰:۳۰
  5. سه‌شنبه۸:۳۰ تا ۲۰:۳۰
  6. چهارشنبه۸:۳۰ تا ۲۰:۳۰
  7. پنجشنبه۸:۳۰ تا ۲۰:۳۰
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات برگزیده بازار تاریخی اردبیل

  • علی تنکابنی
    علی تنکابنی
    1400/12/12
    • گزارش نظر

    مجموعه بازار اردبیل در دوره سلجوقیان بنا شده است که در شهرستان اردبیل، واقع شده است. این اثر در تاریخ ۲۷ مرداد ۱۳۶۴ با شمارهٔ ثبت ۱۶۹۰ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. این بازار در دوران صفویه بسیار رونق داشته است. بازار اردبیل دارای طاق نما های جانبی و گنبد های ساده است که در دوره های صفوی و قاجار بازسازی و مرمّت شده است بازار تاریخی اردبیل که در قرن ششم قمری بنا نهاده شده است درست در مرکز شهر کهن اردبیل واقع شده است. این بازار تاریخی به علت عبور خیابان امام خمینی (خیابان پهلوی سابق) در نیم قرن پیش از میان بازار، به دو قسمت تقسیم شده است.  بازار اردبیل از شمال به میدان امام حسین (تازه میدان)، از جنوب به خیابان های آیت‌الله طالقانی، بلوار آیت‌الله مروج اردبیلی و میدان فجر، از شرق به خیابان آیت‌الله کاشانی و از غرب به خیابان ناصرلی صوفی منتهی می شود. همچنین مسجد جامع و مسجد اعظم اردبیل در داخل بازار اردبیل واقع شده است

    عکس بازار تاریخی اردبیل
    عکس بازار تاریخی اردبیل
    عکس بازار تاریخی اردبیل
    3 لایک
  • Tourist
    Tourist
    1401/02/29
    • گزارش نظر

    بازار‌های قدیمی هم شور و حالی از زندگی را با خود دارند و هم رنگ و بویی از تاریخ را. هنگامی که مشغول خرید یا گشت‌و‌گذار در آن‌هاییم، حس این‌که انسان‌های زیادی در طول قرن‌ها آمده و رفته‌اند و از این بازار خرید کرده‌اند، حس غریبی است. بازار‌های سنتی جاذبه‌ای دارند که تا در فضای‌شان قرار نگیرید آن را حس نخواهید کرد. یکی از این بازار‌ها، بازار سنتی اردبیل است که در قلب این شهر تاریخی واقع شده. با رفتن به این بازار دیدنی جریان زندگی را با لمس شلوغی جمعیت حس خواهید کرد . اردبیل به لحاظ موقعیت ویژه سیاسی و جغرافیایی در طول تاریخ، بویژه به عنوان اولین پایتخت صفویان از اهمیتی استراتژیک برخوردار بوده است. در این میان، بازار سنتی اردبیل با قدمتی طولانی و گذشته‌ای پرافتخار، نقش قابل توجهی در جریانات و مبادلات تجاری ایفا می‌کرده است. این بازار در دوره سلجوقیان در قلب شهر اردبیل بنا شده ولی در دوران صفویه رونق گرفته است. بازار اردبیل جدای از وجه تاریخی‌ و اقتصادی‌اش، به لحاظ معماری و مردم‌شناسی نیز قابل توجه است. مجموعه بازار اردبیل از بخش‌های مختلف و متنوعی تشکیل شده است . بازار تاریخی اردبیل، در مرکز این شهر به‌گونه‌ای قرار گرفته که خیابان امام‌خمینی درست از وسط آن می‌گذرد. این وضعیت از حدود ۵۰ سال پیش به‌وجود آمده و بازار را به دو قسمت تقسیم کرده است. این بازار از شمال به میدان امام حسین، از جنوب به خیابان‌ آیت‌‌الله طالقانی و میدان فجر، از شرق به خیابان آیت‌الله کاشانی و از غرب به خیابان ناصرلی صوفی منتهی می شود

    1 لایک

بازارها و مراکز خرید پیشنهادی در نزدیکی بازار تاریخی اردبیل

عکس بازار ملل

بازار ملل

عکس مجتمع تجاری ، خدماتی مروارید سبلان

مجتمع تجاری ، خدماتی مروارید سبلان

star3
عکس بازار مهدی

بازار مهدی

star3
عکس قارتال موزیک 1

قارتال موزیک 1

star3
عکس بازار ملت

بازار ملت

شعب کسب و کارهای مرتبط با بازار تاریخی اردبیل

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات درباره‌ی بازار تاریخی اردبیل

  • Behzad Naghel
    Behzad Naghel
    1403/10/02
    • گزارش نظر

    بازار تاریخی اردبیل نوستالژیک و عالی

  • نشان
    نشان
    1403/08/30
    • گزارش نظر

    یکی از بازارهای سنتی معروف در ایران، بازار سرپوشیده تاریخی اردبیل است که به نام‌های راسته بازار و قیصریه نیز شناخته می‌شود. بنای فعلی بازار اردبیل بر بنیان بازار اولیه قدیمی این شهر ساخته شده است و از دوره‌های مختلف تاریخی مانند سلجوقی، زندیه، صفویه و قاجار، یادگاری‌هایی در خود دارد. اوج رونق بازار اردبیل به قرن های هفتم و هشتم هجری قمری باز می‌گردد، زمانی که این بازار محل تجارت و داد و ستد بسیاری از بازرگانان از اقصی نقاط دنیا بود.

    1 لایک
  • مغرور کمیاب
    مغرور کمیاب
    1403/03/09
    • گزارش نظر

    بسیار زیبا و سنتی که در دوره صفویان ساخته شده و نمونه آن در اصفهان نیز وجود دارد

  • علی
    علی
    1403/03/05
    • گزارش نظر

    بازار قدیمی باصفای وبسیار زیبا هر چی بخوای پیدا میکنی

    عکس بازار تاریخی اردبیل
    3 لایک
  • parviz
    parviz
    1402/12/04
    • گزارش نظر

    زیبا وعالی

  • ‌Sama yousefi ardabili
    ‌Sama yousefi ardabili
    1402/03/08
    • گزارش نظر

    مکان خوبیه حتما دیدن کنین

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1402/01/06
    • گزارش نظر

    خوب بود ولی بازارش خلوت

  • ﷽🇵🇸🇮🇷 یا علی 🇮🇷🇵🇸
    ﷽🇵🇸🇮🇷 یا علی 🇮🇷🇵🇸
    1401/11/24
    • گزارش نظر

    مجموعه تاریخی بازار سرپوشیده اردبیل از جاهای دیدنی اردبیل به شمار می‌رود که با معماری سنتی و اصیل، بازاری پویا از قرون هفتم و هشتم هجری قمری بوده و امروز نیز روایتگر تاریخ کهن و باستانی اردبیل است. این بازار قسمت‌های مختلفی چون سراها و تیمچه‌ها دارد و بازار قیصریه از مهم‌ترین بخش‌های آن محسوب می‌شود.

    7 لایک
  • نیکو
    نیکو
    1401/08/10
    • گزارش نظر

    از همه مهم تر قیمت مناسبشه

  • ༺Ʀổʱỵ༻
    ༺Ʀổʱỵ༻
    1401/06/31
    • گزارش نظر

    بازار سرپوشیده اردبیل از جاهای دیدنی اردبیل است که با معماری سنتی و اصیل مربوط به قرن‌های هفت و هشت هجری قمری است و امروزه جزو مکان های بسیار محبوب این شهر به شما می رود. بازار تاریخی اردبیل، در مرکز این شهر به‌گونه‌ای قرار گرفته که خیابان امام‌خمینی (پهلوی سابق) درست از وسط آن می‌گذرد. این وضعیت از حدود پنجاه سال پیش به‌وجود آمده و بازار را به دو قسمت تقسیم کرده است. بازار کنونی اردبیل معرف آثاری از دوره صفویه و قاجاریه است و بخش‌های مختلفی چون راسته‌ها، تیمچه‌ها، سراها، مسجد و گرمابه دارد. در داخل این بازار همچنین مسجد جامع و مسجد اعظم قرار دارند. بازار بقالان، قصابان، خراطان، سراجان، قیصریه، چاقوفروشان، کلاه‌دوزان، راسته اصلی بازار، راسته پیر عبدالملک، راسته قیصریه، راسته کفاشان، راسته غلامان، بازار زرگران، سراجان، پنبه‌فروشان، مسگران، چاقوسازان، آهنگران، سرای خشکبار (حاجی میرزا)، سرای گلشن، سرای وکیل، سرای نو یا زنجیرلو، سرای حاج احمد، سرای حاج شکر، سرای مجیدیه، سرای امام جمعه، سرای دوگچی و تیمچه زنجیرلی قسمت‌های مختلف این بازار را تشکیل می‌دهند. این بازار از شمال به میدان امام حسین، از جنوب به خیابان‌ آیت‌‌الله طالقانی و میدان فجر، از شرق به خیابان آیت‌الله کاشانی و از غرب به خیابان ناصرلی صوفی منتهی می شود. در دوره صفوی و بر اساس روایات تاریخی، مجموعه بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی موقوفات بسیاری از جمله خانه‌های اطراف بقعه، مغازه‌ها، حمام و همچنین بازار اردبیل را داشته است. درآمد حاصل از این موقوفات صرف امور خیریه در سطح شهر می‌شد که می‌توان به رسیدگی به وضع معیشتی افراد مستضعف و خانواده‌های فقیر اشاره کرد. بازار اردبیل با طاق‌های جناغی و گنبدهای ساده پوشش یافته و عرض طاق‌نمای مغازه‌ها به‌طور متوسط سه متر و قطر پایه‌های طاق‌ها حدود ۸۰ سانتی‌متر است. روشنایی داخل این بازار از طریق روزنه‌های تعبیه شده در پوشش‌های گنبدی تأمین می‌شود. بر سر بازارچه شمال شرقی، سنگ‌نبشته‌ای به چشم می‌خورد که به‌علت فرسودگی امکان قرائت آن وجود ندارد. این سنگ‌نوشته حاوی نام بانی و تاریخ بنا است. قسمت عمده بازار اردبیل در تغییرات شهری در نیم قرن گذشته تخریب شده و ارتباط بعضی از بخش‌های آن با مرکز بازار از بین رفته است؛ به‌طوری که این بازار در حال حاضر در مرکز شهر و در طرفین خیابان امام خمینی قرار دارد و بازدیدکنندگان به وضوح می‌توانند جدایی بازار طلافروشان را از بازار قیصریه فعلی مشاهده کنند. این مجموعه در سال 1364 مرمت شد و با شماره 1690 در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسید. از دیگر دیدنی های تاریخی اردبیل می توان بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی و همچنین خانه تاریخی صادقی را نام برد که بازدید از آن ها نیز پیشنهاد می شود.

    2 لایک

تصاویر بازار تاریخی اردبیل

    • ۹ ماه پیش
      عکس بازار تاریخی اردبیل
    • ۹ ماه پیش
      عکس بازار تاریخی اردبیل
    • ۱ سال پیش
      عکس بازار تاریخی اردبیل
    • ۲ سال پیش
      عکس بازار تاریخی اردبیل
    • ۲ سال پیش
      عکس بازار تاریخی اردبیل
    • ۹ ماه پیش
      عکس بازار تاریخی اردبیل
    • ۱ سال پیش
      عکس بازار تاریخی اردبیل
    • ۲ سال پیش
      عکس بازار تاریخی اردبیل
    • ۲ سال پیش
      عکس بازار تاریخی اردبیل
    • ۳ سال پیش
      عکس بازار تاریخی اردبیل

درباره‌ی بازار تاریخی اردبیل

بازار تاریخی اردبیل (بازار و مرکز خرید) در محله بازار اردبیل و خیابان آیت الله کاشانی، راسته بازار اردبیل واقع شده است. این مجتمع یکی از هفده بازار و مرکز خرید در محله بازار اردبیل می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان خصوصی آرتا، حوزه هنری ( خانه تاریخی مناف زاده)، موزه شهدا و بازار یاقوتی و همچنین بازار سنتی قیصریه اردبیل، رستوران سید آقا، مسجد اعظم اردبیل، بازار پیرعبدالملک و سرای حاج احمد قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مجتمع یکی از بازارها و مراکز خرید خوب این منطقه می‌باشد.