مسجد - باز است : شبانهروزی
ساعت کاری: باز است - شبانهروزی
مسجد مکی بهترین جا عالی است در سیستان وبلوچستان
سلام ببخشید شماره شیخالاسلام روداری بهم بده
مسجد جامع مکی زاهدان بزرگترین مسجد اهل سنت در ایران که سبک قدیمی داره و بسیار زیباست
مسجد مکی بهترین جا برای یک مومن واقعی هست و...... (((یکی از بزرگترین مسجد های ایران و بلوچستان هست)))
واقعا عالی
بزرگترین مسجد اهل سنت ایران
مسجد جامع مکی زاهدان، بزرگترین مسجد اهل سنت ایران
مسجد جامع مکی زاهدان بزرگترین مسجد سیستان و بلوچستان است که تمام اهل سنت برای ساختن این مسجد زحمت کشیدن
مسجد جامع مکی زاهدان بهترین مکان برای عبادت و مرکز وحدت اسلامی است و واقعاً زیبا و دلنشین هست
معماری جنوبی قشنگی داره. کاش به سرویس بهداشتیاش برسن
ببخشید شماره شیخالاسلام روداری
واقعا بسیار بزرگ و زیبا بود ارتفاع مناره ها 96 متر ارتفاع گنبد اصلی 46 متر ستونهای محراب از جنس عقیق قرمز سنگهای محراب سبز از جنس یشم یک عدد گنبد متحرک ،!!!!! اصلا یه چیز عجیب حتما برید و ببینید
مسجد جامع مکی زاهدان یکی از بزرگترین مساجد اسلام سنی حنفی در جهان و مشهورترین مسجد اهل سنت ایران در شهر زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان قرار دارد.[۶] ساخت این مسجد در سال۱۳۵۳ هجری شمسی توسط عبدالعزیز ملازاده، یکی از روحانیان شناخته شده اهل سنت ایران در سیستان و بلوچستان آغاز شد
بسیار زیبا و عرفانی که در دل ادم تحول میاره
عالی
واقعا معماری زیبا...!!!
مسجد جامع مکی زاهدان یکی از بزرگترین مساجد اسلام سنی حنفی در جهان و مشهورترین مسجد اهل سنت ایران در شهر زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان قرار دارد. ساخت این مسجد در سال۱۳۵۳ هجری شمسی توسط عبدالعزیز ملازاده، یکی از روحانیان شناخته شده اهل سنت ایران در سیستان و بلوچستان آغاز شد. بنای اولیه دارای دو مناره با ارتفاع ۳۷ متر بود که با گذشت زمان و افزایش جمعیت و نیاز به فضای وسیعتر برای عبادت در چند مرحله توسعه و گسترش یافت. در سال ۷۰ مرحله اول توسعه مسجد در سه طبقه زیرزمین، همکف و طبقه اول شروع شد و نزدیک به ۲۰ سال طول کشید. نمای بیرونی مسجد مکی بسیار به مسجد سلطان احمد ترکیه نزدیک است و فضای داخلی آن نیز به مسجد النبی در مدینه شباهت دارد. این مسجد ۳۳۰۰۰ متر مربع زیر بنا و چهار مناره به ارتفاع ۹۲ متر و ۵۲ گنبد دارد. ارتفاع گنبد مرکزی آن ۴۶ متر است، ساخت این مسجد در حال حاضر با کمکهای مردمی و خیرین ادامه دارد. مولاناعبدالعزیز ملازاده بنای این مسجد را در سال ۱۳۵۳ با زیربنای ۶۰۰ متر مربع آغاز کرد. بنای اولیه دارای دو مناره با ارتفاع ۳۷ متر بود. که با گذشت زمان و افزایش جمعیت و نیاز به فضای گستردهتر برای عبادت در چند مرحله توسعه و گسترش یافت. مسجد جامع مکی در حال حاضر بزرگترین مسجد زاهدان و محل برگزاری نماز جمعه شهروندان اهل تسنن است. تولیت این مسجد با عبدالحمید اسماعیل زهی (مولوی عبدالحمید) است. از سال ۱۳۶۵ تا به امروز این مسجد دیدنی محل برگزاری نماز جماعت است. ساخت اولیه این بنا به سال۱۳۵۳برمی گردد و اولین مرحله توسعه آن در سال۱۳۷۰بیست سال پس از تأسیس مسجد انجام شد. درطول اولین مرحله توسعه که مربوط به ساخت یک طبقه بر روی طبقه همکف و یک طبقه زیرزمین است بیشتر به بازسازی و طراحی داخلی نمای مسجد مکی پرداخته شد. درسال۱۳۹۰بازسازی نمای بیرونی شروع و سعی شد که با معماری بقیهٔ مساجد ایران متفاوت ترباشد. نمای بیرونی مسجد مکی شبیه مساجد ترکیه است و در این میان بیشترین شباهت را به مسجد سلطان احمد دارد. درون آن سعی شده که از مسجد النبی الهام گرفته شود. طراحی بنای مسجد و معماری داخلی مسجد مکی کاری از هنرمندان ایرانی است. مردم بومی داوطلبانه و بدون دریافت دستمزد در ساخت این بنا همکاری کردهاند،و با این باور که مسجد را مردم نماز گزار باید بسازند، هزینه آن را خود تأمین میکنند و تاکنون هیچ هزینهای از سازمانهای دولتی دریافت نکردهاند. نماز جمعه از سال ۱۳۶۵ در مسجد مکی برگزار میشود.
نگین زاهدان مکی خوشنام
خیلی زیبا و دوست داشتنی
مسجد مکی زاهدان یکی از بزرگترین مساجد اهل سنت است که در شهر زاهدان قرار دارد.و دارای 4مناره بلند به ارتفاع 92متر است و 52گنبد دارد.که از هر طرف شهر مشخص است و خودنمایی میکند. این مسجد در نگاه اول یادآور مساجد استانبول می باشد.و طراحی داخل مسجد یادآور مسجدالنبی است. مردم منطقه به صورت داوطلبانه در ساخت این مسجد مشارکت داشته اند بدون گرفتن هیچ دستمزدی.
واقعا زیباست
مسجد جامع مکی زاهدان (مسجد) در زاهدان و خیابان خیام ۴ واقع شده است. و بهصورت شبانهروزی به مراجعهکنندگان خدمات ارائه میدهد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مرکز خرید پارادیس و همچنین مدرسه علوم دینی دارالعلوم زاهدان، کتابخانه مرکزی دارالعلوم زاهدان، فروشگاه و تمیرگاه چرخ خیاطی ژانومه، اغذیه مکی و داروخانه وحدت قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مکان یکی از مسجدهای خوب این منطقه میباشد.