info
عکس پل زغال
category

پل زغال

درباره‌ی پل زغال

پل زغال مربوط به دوره پهلوی اول است و در شهرستان چالوس، جاده کندوان، بر روی رودخانه چالوس واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۰ خرداد ۱۳۸۲ با شمارهٔ ثبت ۸۸۰۵ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
منبع: ویکی‌پدیا

پل زغال (مکان تاریخی) در مازندران، شهرستان نوشهر، بخش کجور و خیابان پل زغال واقع شده است.


نظرات کاربران در مورد پل زغال

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    اینترنت آسیاتک مرکزی
    سه شنبه 27 تیر ماه 1402

    لذت بردن از مسیر کاری است که خیلی از مسافرها آن را به فراموشی سپرده‌اند و فقط به دنبال رسیدن به مقصد هستند. احتمالا شما هم حداقل یک بار در سال به یکی از شهرهای شمالی کشورمان سفر می‌کنید؛ جاهای سرسبز با آب‌وهوای خنک. اگر از جاده چالوس برای رفت و آمدتان استفاده می‌کنید، بهتر است که از دیدنی‌های جاده چالوس هم بازدید کنید. پل زغال جاده چالوس یکی از جاذبه‌های این مسیر به‌شمار می‌رود که از سال ۱۳۱۷ تا کنون سرپا ایستاده است. این تاریخ را از کتیبه‌ای که روی بدنه پل زغال نوشته شده ذکر کرده‌ایم. در آن دوره زمانه پلی از جنس آجر و سنگ بر روی چالوس ساخته شد تا عبور و مرور را برای مردم راحت‌تر کند. عرض این پل ۶.۲ متر و طولش ۳۸.۵ متر است. طول دهانه این پل هم به ۲۰متر می‌رسد. لازم به ذکر است در ۱۰ خرداد سال ۱۳۸۲، این پل به عنوان یکی از آثار ملی به ثبت رسید. برای رسیدن به این پل باید در جاده چالوس، خودتان را به ۱۸کیلومتری جاده کندوان، بین راه چالوس به مرزن آباد برسانید.


آدرس، اطلاعات و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط Nafis (شهریار سطح ۱۲ نشان) در تاریخ پنجشنبه 14 دی ماه 1402 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی پل زغال اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

آخرین بروزرسانی: پنجشنبه 14 دی ماه 1402
کاربر گرامی،
اطلاعات درج‌شده در مورد پل زغال در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه پل زغال ندارد.
neshan logo