شمال
نمایش موقعیت منسلام دوستان هتل سینا از نظر ۱-تمیزی افتضاح در حد مسافرخانه ۲-امکانات قدیمی و فرسوده(سرمایش-تلویزیون-شیرآلات بهداشتی-پگ بهداشتی و روشنایی ها و پریز های برق ...) ۳-دسترسی در محموده بازار و مرکز شهر و طرح زوج و فرد ۴-فشار آب جهت استحمام عالی (این تجربه استفاده از اتاق شماره ۳۰۹ بود)
تجربه یک روز اقامت دلنشین ، واقعا از همه لحاظ عالی و خوب بوذ
واقعا عالی برخورد بسیار خوب غذای خوب
هتل تمیزی بود ولی ملافه های تخت چندان جالب نبودن،پارکینگش درمحوطه بود.عیب بزرگش این هست که گرمایش اتاقها وابسته به شوفاژخونه مرکزی هست و هرشب باید به پرسنل پذیرش و تاسیسات التماس کنید که شوفاژ خونه رو روشن کنن تا در اتاق ازسرما یخ نزنیدو البته حرارت شوفاژها کم هست و اغلب مرتب خاموش میشن.و همین قضیه راجع کولرهای اتاقها هم صدق میکنه که در فصل تابستان کل کولرها روشن هستن و افرادی که به کولر حساسیت دارن مجبورن تحمل کنن چون کولرهای اتاقهت سراسری و مرکزی روشن میشن،صبحانه هم سلف بود و تنوع معمولی داشت.مزیتش نزدیک بودنش به بازاره که پیاده حدودده دقیقه راهه.
هتل دو ستاره است پرسنل خوبی داره شب پیک مسافری رسیدیم جا نبود اینجا اقامت کردیم به نسبت خودش تاپ بود
اتاقش ، تخت هاش و سرویس بهداشتی نسبت به ۳ستاره بودنش واقعا تمیز بود، قیمتش هم نسبت به بقیه هتل ها مناسب بود طعم غذاهای رستورانش هم مثل غذا خونگی یکی از مزیت هاش داشتن همزمان پارکینگ مسقف و فضای بازه پرسنل خوب، برخورد های خوب در کل خوب بود👍
اتاقش ، تخت هاش و سرویس بهداشتی واقعا تمیز بود نسبت به ۳ستاره بودنش، قیمتش هم مناسب بود نسبت به بقیه هتل ها، طعم غذاهای رستورانش هم مثل غذا خونگی یکی از مزیت هاش داشتن همزمان پارکینگ مسقف و فضای بازه پرسنل خوب، برخورد های خوب در کل خوب بود👍
اتاقاش تمیزه نسبت به ۳ستاره بودنش، قیمتش هم مناسبه، طعم غذاهای رستورانش هم مثل غذا خونگی در کل خوب بود👍
عالی ترین هتل پرسنل مهربون خلاصه که عالی بود ترتمیز هم بود🥹
هتل سینا تبریز در محله اهراب تبریز و خیابان فلسطین جنوبی واقع شده است. این مجتمع یکی از سه هتل در محله اهراب تبریز میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان شفا و پاساژ چهل ستون و همچنین هتل اهراب، کافه باغ هنر ، مجموعه آربل ، نان مخصوص اخوان و سوغات مخصوص تبریز و نمایندگی هیوندای خودکار قرار گرفته است.