info
عکس امامزاده جعفر غریبعکس امامزاده جعفر غریبعکس امامزاده جعفر غریبعکس امامزاده جعفر غریب
category

امامزاده جعفر غریب قم

محل عبادت

درباره‌ی امامزاده جعفر غریب

امامزاده جعفر غریب (محل عبادت) در قم و بلوار انتظار، شهیدان رضانژاد واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی محوطه تاریخی قلی درویش، تولیدی مبلمان ال اپار و سرویس بهداشتی قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از محل‌های عبادت خوب این منطقه می‌باشد.



نظرات کاربران در مورد امامزاده جعفر غریب

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    مجتبی
    شنبه 04 اردیبهشت ماه 1400

    بنایی با قدمت دوره قاجار و از جاذبه های باصفا تاریخی و مذهبی شهر قم که نزدیک جمکران است و جز آثار ملی ایران است

    4
  • avatar
    امیرحسین غلامی
    چهارشنبه 18 اسفند ماه 1400

    امامزاده شاه غریب مربوط به دوره قاجار است و در کیلومتر ۲جاده قم به کاشان واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۶ مهر ۱۳۷۹ با شمارهٔ ثبت ۲۷۹۸ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

    3
  • avatar
    شیروانی پور فیل آبادی
    شنبه 21 اسفند ماه 1400

    وی سیدی جلیل القدر، عظیم الشان و بسیرا بزرگوار بود. علمای انساب، نسل و اعقاب احمد بن هارون را در قم و نواحی آن نوشته اند. بر این اساس اکثر عموها و عموزادگان سید جعفر در قم، تفرش، اراک و فراهان سکنی گزیده و منشا آثار و برکاتی برای اهالی این مناطق بودند. این بقعه در یک فرسخی شرق قم در جاده قم به کاشان و کنار تپه قل درویش واقع است. بنا از بیرون هشت ضلعی است که چهار وجه آن به صورت طاق نمای تزیینی می باشد و در درون با نقشه مربع به ابعاد تقریبی ۱۰*۱۰ با چهار ورودی از چهار قسمت با پوشش گنبدی درو پوسته است که ارتفاع آن نزدیک به ۷ متر می رسد. در جبهه جنوبی آن ایوانی نسبتا مرتفع با تزیینات رسمی بندی گچی ساده و بر روی پیشانی با طراحی حصیری آجری می باشد. آستان امامزاده جعفرغریب (علیه السلام) شهر قم، بلوار بقیة الله جمکران، نزدیک مسجد مقدس جمکران کنار تپه های مشهور به (قل درویش) سر راه سابق کاشان در وسط باغی که وقف بر همین امامزاده می باشد واقع شده است. قاعدهٔ بقعه از خارج هشت ترکى متساوى و نمابندى شدهٔ آجرى است. نمای خارجى گنبد بنا به شکل نيم بيضى مشابه عرقچينى است که با آجر پوشيده شده است و در اطراف آن ناودان های سنگی نصب گردیده است و از داخل هشت ترکى مختلف‌الاضلاع است. در بالاى بنا صورت مضلع به مدور تبديل شده و پوشش رسمى‌بندى آن بالا رفته است. در اطراف بقعه به استثناى ضلع شرقى که داراى ايوان است محوطه‌اى مهتابى‌ساز و مضلع به ارتفاع يک متر بالاتر از سطح زمين نموداراست. در وسط بقعه مرقدى با پوشش کاشى و از آثار عصر فتحعلى شاه ديده مى‌شود. در جهت شرقی بقعه ایوانی است به دهانه و عرض چهار متر و ارتفاع 6 متر با جدار سفیدکاری و پوشش در قوسی رومی که مدخل بقعه در زیر همین ایوان واقع گشته در جلوی ایوان برکه آب و در مجاورت شرقی آن باغ اناری است که موقوفه بقعه می باشد

    3
  • avatar
    Reza bi gham
    جمعه 12 اسفند ماه 1401

    آستان مقدس امامزاده جعفر غریب از نوادگان امام جعفر صادق ع نزدیک ایستگاه راه آهن جمکران که تفرجگاه و زیارتگاه مردم در روزهای آخر هفته است

    1
  • avatar
    zarrinqalam
    سه شنبه 07 فروردین ماه 1403

    امامزاده جعفر غريب مکانی تاریخی و بنای آن مربوط به دوره قاجاره و ساختمانی تاریخی به نام قلی درویش که مربوط به 7هزاره و در نزدیکی اونجا قرار داره که البته تحت محافظت بسته س و میشه از دور دید.

  • avatar
    کاربر نشان
    پنجشنبه 26 مرداد ماه 1402

    وی سیدی جلیل القدر، عظیم الشان و بسیرا بزرگوار بود. علمای انساب، نسل و اعقاب احمد بن هارون را در قم و نواحی آن نوشته اند. بر این اساس اکثر عموها و عموزادگان سید جعفر در قم، تفرش، اراک و فراهان سکنی گزیده و منشا آثار و برکاتی برای اهالی این مناطق بودند. این بقعه در یک فرسخی شرق قم در جاده قم به کاشان و کنار تپه قل درویش واقع است. بنا از بیرون هشت ضلعی است که چهار وجه آن به صورت طاق نمای تزیینی می باشد و در درون با نقشه مربع به ابعاد تقریبی ۱۰*۱۰ با چهار ورودی از چهار قسمت با پوشش گنبدی درو پوسته است که ارتفاع آن نزدیک به ۷ متر می رسد. در جبهه جنوبی آن ایوانی نسبتا مرتفع با تزیینات رسمی بندی گچی ساده و بر روی پیشانی با طراحی حصیری آجری می باشد. آستان امامزاده جعفرغریب (علیه السلام) شهر قم، بلوار بقیة الله جمکران، نزدیک مسجد مقدس جمکران کنار تپه های مشهور به (قل درویش) سر راه سابق کاشان در وسط باغی که وقف بر همین امامزاده می باشد واقع شده است. قاعدهٔ بقعه از خارج هشت ترکى متساوى و نمابندى شدهٔ آجرى است. نمای خارجى گنبد بنا به شکل نيم بيضى مشابه عرقچينى است که با آجر پوشيده شده است و در اطراف آن ناودان های سنگی نصب گردیده است و از داخل هشت ترکى مختلف‌الاضلاع است. در بالاى بنا صورت مضلع به مدور تبديل شده و پوشش رسمى‌بندى آن بالا رفته است. در اطراف بقعه به استثناى ضلع شرقى که داراى ايوان است محوطه‌اى مهتابى‌ساز و مضلع به ارتفاع يک متر بالاتر از سطح زمين نموداراست. در وسط بقعه مرقدى با پوشش کاشى و از آثار عصر فتحعلى شاه ديده مى‌شود. در جهت شرقی بقعه ایوانی است به دهانه و عرض چهار متر و ارتفاع 6 متر با جدار سفیدکاری و پوشش در قوسی رومی که مدخل بقعه در زیر همین ایوان واقع گشته در جلوی ایوان برکه آب و در مجاورت شرقی آن باغ اناری است که موقوفه بقعه می باشد.

  • avatar
    S.A.H
    چهارشنبه 02 آذر ماه 1401

    جای علی با چای صلواتی پنج شنبه هاش


آدرس، اطلاعات و شماره تماس و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط mortazavi (شهریار سطح ۶ نشان) در تاریخ چهارشنبه 08 فروردین ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی امامزاده جعفر غریب اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

آخرین بروزرسانی: چهارشنبه 08 فروردین ماه 1403
کاربر گرامی،
اطلاعات درج‌شده در مورد امامزاده جعفر غریب در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه امامزاده جعفر غریب ندارد.
neshan logo