info
عکس موزه مردم شناسی خلیج فارسعکس موزه مردم شناسی خلیج فارسعکس موزه مردم شناسی خلیج فارس
category

موزه مردم شناسی خلیج فارس محله اسلام آباد، بندرعباس

موزه

درباره‌ی موزه مردم شناسی خلیج فارس

موزه مردم شناسی خلیج فارس (موزه) در محله اسلام آباد بندرعباس و بلوار پاسداران واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان صاحب الزمان و مجموعه آب انبارهای برکه باران و همچنین فست فود بیروت، رستوران صوفی، نانوایی، آشپزخانه زعفران و داتیس خودرو قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از موزه‌ها خوب این منطقه می‌باشد.


نظرات کاربران در مورد موزه مردم شناسی خلیج فارس

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    parmin:)
    دوشنبه 07 فروردین ماه 1402

    من شخصاً از این موزه بسیار راضی بودم ولی از نظافت و تمیزی کمی ناراضی بودم با تشکر

    12
  • avatar
    rukoamor
    یکشنبه 03 دی ماه 1402

    خیلی خوب بود

    7
  • avatar
    sali
    سه شنبه 14 آذر ماه 1402

    این عکس مجسمه ی یک زن اهل بندر عباس با لباس محلی را نشان می دهد که با بازسازی فضایی شبیه بازار میوه و سبزی جات در اطراف آن مشغول فروش محصولات خود می باشد. پینوشت : در هنگام ثبت این عکس هیچ بازدید کننده ای در موزه نبود و همه جا را گرد و غبار فرا گرفته بود

    4
  • avatar
    کاربر نشان بختیار
    سه شنبه 24 مرداد ماه 1402

    متاسفانه کسانی که موزه های مردم شناسی را تاسیس کردن یا نمیدونن مردم شناسی یعنی یا بودجه کافی نداشتن فقط چند تا ماکت انسان از بومیان همان منطقه ساختن و گذاشتن داخل موزه ، اگه بنا بود با نگاه کردن به تندیس مردم را بشناسیم خب مردم زنده هستن چه نیازی به تندیس بود،، موزه مردم شناسی نیاز به سالن نمایش داره، که مستندهای مختلف از آداب و سنن مردم به مراجعین ارائه بشه،

    4
  • avatar
    کاربر نشان
    چهارشنبه 27 اردیبهشت ماه 1402

    یه مشت مثلا کارمند نشستن به بگو و بخند و زباله و آشغال از محیط بیرون این موزه میباره و نظمی هم در داخل موزه وجود نداره کسی هم حوصله توضیح دادن واستون نداره.

    3
  • avatar
    کاربر نشان
    یکشنبه 06 فروردین ماه 1402

    خیلی جای قشنگی بود قیمت بلیت هم خیلی کم بود در مقابل اطلاعات عمومی که بچه ها یاد میگیرند خیلی عالی بود

    3
  • avatar
    ایمان
    جمعه 05 آبان ماه 1402

    معماری این بنا را شهاب الدین ارفعی بر عهده داشته و در ساخت بنا از معماری سنتی هرمزگان، بادگیرها و درب و پنجره های چوبی استفاده کرده و موزه مردم شناسی خلیج فارس را به موزه ای خاص تبدیل کرده است.

    2
  • avatar
    𝑴𝒐𝒔𝒕𝒂𝒇𝒂
    یکشنبه 14 خرداد ماه 1402

    موزه مردم‌شناسی خلیج فارس که با نام موزه بزرگ بندر عباس نیز شناخته می‌شود، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین دیدنی های بندر عباس شهرت دارد. همچنین این موزه یکی از بزرگ‌ترین موزه‌های مردم‌شناسی در جنوب کشور به ‌شمار می‌رود که در محوطه‌ی تاریخی برکه‌های باران ساخته شده است. این موزه در سه طبقه و با زیربنای ۲۵۰۰ متر مربع، در اسفند سال ۱۳۸۶ افتتاح شد. معماری ساختمان موزه یکی از ارزشمندترین نمونه‌های معماری در جنوب ایران محسوب می‌شود و از معماری سنتی هرمزگان ریشه گرفته است. در ساخت این بنا ارزش‌های هنری، معماری و فرهنگی منطقه‌ای دیده می‌شود. طبقه‌ی همکف موزه دارای فضای عمومی، خدماتی، کتابخانه تخصصی و نمایشگاه است. طبقه‌ی دوم نیز به بخش مردم‌شناسی اختصاص داده شده است که شامل بخش بازار سنتی، آزادسازی قلعه هرمز از چنگال پرتغالی‌ها، صید و صیادی می‌شود. در طبقه‌ی سوم، بخش‌های باستان‌شناسی قرار گرفته‌اند که به غنای فرهنگی و تاریخی استان هرمزگان می‌پردازد. در موزه مردم‌شناسی خلیج فارس بخش‌های دیگری مانند دوره‌ی اسلامی، بخش سکه و نگارخانه نیز وجود دارد.

    2
  • avatar
    کاربر نشان
    چهارشنبه 27 اردیبهشت ماه 1402

    اینم سندش

    2
  • avatar
    کاربر نشان
    شنبه 21 بهمن ماه 1402

    عالی بود

    1
  • avatar
    sali
    یکشنبه 12 آذر ماه 1402

    متاسفانه در هنگام مراجعه به این مکان متوجه شدیم که مسئولین حتی چراغ های موزه را نیز روشن نکرده بودند! به نحوی که وقتی ما به آنجا آمدیم حتی تعجب کردند که چطور کسی برای بازدید موزه آمدند و به زور چراغ ها را روشن کردند. حتی دستگاه پز هم خاموش بود و ما بلیط نخریدیم. آنها حتی در گرمای شدید حاضر به روشن کردن اسپیلیت ها نشدند. موزه اینقدر کثیف و بی روح بود که بیشتر شبیه به خانه ی ارواح بود تا موزه. تاسف بر انگیز بود...

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    یکشنبه 15 مرداد ماه 1402

    عالی

    1
  • avatar
    حسین ۱۳۶۴
    پنجشنبه 13 مرداد ماه 1401

    اگر می خواهید بخشی از تاریخ ملموس این استان را ببینید، موزه مردم شناسی خلیج فارس به همه سوالات شما جواب می دهد. موزه ای که یکی از بزرگترین موزه‌های مردم شناسی در جنوب ایران به حساب می آید و در شهر بندرعباس قرار گرفته است.موزه های هر شهر بخش بزرگی از تاریخ مردمان آن را در خود ثبت و نگهداری می کنند.با قدم گذاشتن در موزه ی هر دیاری، با مردمان پیشین و آداب آن ها آشنا خواهیم شد و اگر به دنبال آشنایی با مردم و نوع زندگی آنان از گذشته تا امروز باشیم، در این میان موزه های مردم شناسی گزینه بسیار خوبی هستند. در موزه مردم شناسی خلیج فارس آثار مختلفی از دوران پیش از تاریخ تا زمان قاجار در این موزه وجود دارد.و همچنین فضاهای شبیه سازی شده موزه، حال و هوای مردم جنوب و سبک زندگی شان را به خوبی به نمایش گذاشته است.موزه خلیج فارس در زمینی به مساحت تقریبی ۲۵ هزار متر مربع بنا شده است. ساختمان موزه خلیج فارس نمونه ای نادر و گرانبها در معرفی معماری جنوب ایران است و بی تردید هماهنگی، صداقت، خلاقیت و توجه به ارزش های هنری، معماری و فرهنگی منطقه ای در موزه خلیج فارس متجلی شده است. موزه خلیج فارس در ۳ طبقه با زیر بنای ۲ هزار و ۴۰۰ متر مربع که طبقه همکف یا اول دارای فضای معماری عمومی، خدماتی، کتابخانه تخصصی و نمایشگاه است، طبقه دوم به بخش مردم شناسی تعلق دارد که شامل گالری بازار سنتی، آزادسازی قلعه هرمز، صید و صیادی است. طبقه سوم موزه خلیج فارس نیز با توجه به غنای فرهنگی، تاریخی استان هرمزگان شامل بخش های باستان شناسی است. استان هرمزگان از حدود هزاره سوم پیش از میلاد تا کنون در کنار آب های نیلگون خلیج فارس به سانِ پلی مستحکم پیوند دهنده ی دنیای باستان شرق و غرب چه از لحاظ فرهنگی و چه از لحاظ داد و ستدهای تجاری آرمیده است. در کنار این همه ویژگی که در نوع خود بی نظیر است وجود یک موزه مردم شناسی که بتواند فرهنگ مردم و بومیان این منطقه را به منصه ظهور برساند کم بود که این مهم با همت سازمان میراث فرهنگی استان هرمزگان ساخته شد و این موزه یکی از بهترین موزه ها در نوع خود است. حاشیه خلیج فارس یکی از مهمترین مناطق تمدن بشری بوده است. خلیج فارس خود بستری است که رفت و آمد از دو سو را ساده کرده و امکان داد و ستد و مبادله کالارا فراهم کرده است. در جریان این مبادلات بازرگانی فرهنگ و اندیشه و جهان بینی پیرامون آن پراکنده شده و تمدن خاص خود را شکل داده است.

    1
  • avatar
    rahmanian
    چهارشنبه 22 بهمن ماه 1399

    موزه ی قشنگیه ولی بنظرم باید بیشتر روش کار میشد و خیلی موارد رو پوشش نداده بودن

    1
  • avatar
    حمیدرضا
    دوشنبه 20 اردیبهشت ماه 1400

    موزه مردم شناسی از فرهنگ مردم جنوب ونوع پوشش و غذا و بوم شناسی بسیار عالی  میباشد.

    1
  • avatar
    صفاریان‌پور
    دوشنبه 20 اردیبهشت ماه 1400

    موزه مردم شناسی خلیج فارس موزه خوبیه به نسبت تاریخچه بندرعباس خیلی ضعیف کار کردند و هزینه ی کمتری صرف این موزه شده ولی بازم ارزش دیدین داره. در حال حاظر به دلیل کرونا تعطیل است

    1

آدرس، اطلاعات و شماره تماس و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط 𝐴𝑏𝑜𝑙𝑓𝑎𝑧𝑙 (شهریار سطح ۹ نشان) در تاریخ جمعه 14 اردیبهشت ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی موزه مردم شناسی خلیج فارس اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

آخرین بروزرسانی: جمعه 14 اردیبهشت ماه 1403
کاربر گرامی،
اطلاعات درج‌شده در مورد موزه مردم شناسی خلیج فارس در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه موزه مردم شناسی خلیج فارس ندارد.
neshan logo