نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
عکس موزه آب
عکس موزه آب
عکس موزه آب
عکس موزه آب
عکس موزه آب
thumbnail iconسایر عکس‌ها

موزه آب

4/6
18 رای
موزه
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

امکانات نزدیک

4/3
(9)
رستوران
3/8
(29)
کافی‌شاپ

باز است

سرویس بهداشتی
4/0
(1)
بانک
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات درباره‌ی موزه آب

  • can3el
    can3el
    1405/04/17
    • گزارش نظر

    اگر به موضوع آب، قنات و شیوه‌های قدیمی تأمین آب علاقه داشته باشید، این موزه می‌تونه براتون جالب باشه. داخل بنا وسایل و اسناد مرتبط با تاریخ آب در ایران به نمایش گذاشته شده و اطلاعات خوبی درباره مدیریت آب در گذشته ارائه می‌کنه. فضای آرام و قرار گرفتنش در مجموعه سعدآباد هم باعث می‌شه بازدید از این موزه تجربه‌ای متفاوت و آموزنده باشه.

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1405/02/16
    • گزارش نظر

    یکی دیگر از موزه های جالب مجموعه سعدآباد موزه آب میباشد که آثار تاریخی ،فنی مهندسی آب کشور را به نمایش میگذارد.این موزه در مساحت ۲۶۷۰ متر ،از سه بخش تشکیل شده،که یک سالن به ظروف سفالی،یک سالن به ظروف فلزی و لعابی و یک سالن هم به ابزار ،وسایل مهندسی و ماکت ها اختصاص دا‌ده شده است.ماکت سیستم آبی شوشتر یکی از حرفه ای ترین سیستم های آبی جهان که در این نمایشگاه به چشم میاید. بلیط بازدید از این موزه ۴ هزار تومان است و ساعات بازدید در نیمه دوم سال از ساعت ۹ صبح تا ۵ بعدازظهر میباشد ،البته ناگفته نماند که بعد از ساعت ۳:۳۰ بعدازظهر دیگر امکان تهیه بلیط وجود ندارد.

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/01/08
    • گزارش نظر

    کلا مجموعه کاخ سعدآباد بی نظیر هست و فقط آدم دوست داره محیط اش راه بره. در کنارش دیدن موزه ها و خانه های که نشان دهنده فرهنگ زندگی و احترام و تفکر هست. یک آب انبار کنار موزه آب است که از همان زمان هم در حفظ و نگه داری آب فکری برای کاخ کرده بودند . آب انبار بسیار حرفه ایی و بزرگ طراحی شده و این خودش تفکر سازنده و دوراندیشی رو نشان میده. با ساخت یک مجسمه گاو که نمادین آب از چاه میکشه بیرون خیلی حس تجسم رو راحت تر کرده .

    1 لایک
  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1403/12/26
    • گزارش نظر

    زیبا و جالب

    2 لایک
  • moj
    moj
    1403/11/15
    • گزارش نظر

    در گذشته محل استقرار رئیس تشریفات دربار و مسئول حفاظت ارتش ساختمان امروزی موزه آب، در گذشته ابتدا محل دفتر کار مخصوص محمد رضا پهلوی بوده است که بعدها به دفتر کار تیمسار کسرائی، مسئول حفاظت ارتش و رئیس دفتر تشریفات کاخ سعد آباد تبدیل شد. امروزه این ساختمان با عنوان موزه آب در مرکز مجموعه سعد آباد در معرض دید عموم قرار دارد و اسناد، ابزار و تندیس متعلق به دانشمندان حوزه آب در آن نگهداری می‌شوند.

    1 لایک
  • bazmara
    bazmara
    1403/08/11
    • گزارش نظر

    موزه آب واقع در کاخ سعد آباد بسیار زیبا و کلاسیک

    عکس موزه آب
    عکس موزه آب
    عکس موزه آب
    3 لایک
  • mahdi73m
    mahdi73m
    1403/03/01
    • گزارش نظر

    قشنگه و در مورد اب اطلاعات زیادی به دست میارید

    2 لایک
  • امیر
    امیر
    1402/08/15
    • گزارش نظر

    با صفا وخوش آب وهوا

  • Emin
    Emin
    1401/08/26
    • گزارش نظر

    خیلی باصفاست

    1 لایک
  • 🔱KAMI🔱
    🔱KAMI🔱
    1401/07/17
    • گزارش نظر

    واقعا جای جالبیه

تصاویر موزه آب

    • ۱ سال پیش
      عکس موزه آب
    • ۱ سال پیش
      عکس موزه آب
    • ۳ سال پیش
      عکس موزه آب
    • ۳ سال پیش
      عکس موزه آب
    • ۳ سال پیش
      عکس موزه آب
    • ۳ سال پیش
      عکس موزه آب
    • ۱ سال پیش
      عکس موزه آب
    • ۱ سال پیش
      عکس موزه آب
    • ۱ سال پیش
      عکس موزه آب
    • ۳ سال پیش
      عکس موزه آب

درباره‌ی موزه آب

موزه آب در محله دربند تهران و خیابان مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد، جنوب شرقی کاخ سبز واقع شده است. این مکان یکی از بیست و چهار موزه در محله دربند تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مجموعه فرهنگی تا‌‌‌‌ریخی کاخ سعدآباد و همچنین کاخ موزه سبز (کاخ شهوند) و مزار شهید گمنام قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از موزه‌های خوب این منطقه می‌باشد.