©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

تعمرات طلا و نقره درودی

فروشگاه نقره و بدلیجات
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نقره فروشی‌های پیشنهادی در نزدیکی تعمرات طلا و نقره درودی

امکانات نزدیک

4/7
(49)
رستوران

بسته است

4/6
(37)
کافی‌شاپ

بسته است

4/1
(26)
بوستان
خودپرداز
2/8
(34)
ایستگاه اتوبوس

دسته‌بندی‌های مرتبط با تعمرات طلا و نقره درودی

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

درباره‌ی تعمرات طلا و نقره درودی

تعمرات طلا و نقره درودی (نقره فروشی) در محله گلبرگ شمالی مشهد و بلوار ابوطالب واقع شده است. این فروشگاه یکی از دو فروشگاه نقره و بدلیجات در محله گلبرگ شمالی مشهد می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی پیتزا ساندویچ ترنج، ایستگاه اتوبوس چهارراه عبدالمطلب، قنادی نیشکر، مهدکودک و پیش دبستانی پرورش و داروخانه شبانه روزی دکتر بیات قرار گرفته است.

فروشگاه‌های دیگری که در این محدوده قرار دارند، بدلیجات لاله، لیدی گلد و لوکس فروشی سلیمی هستند.

چطور به فروشگاه تعمرات طلا و نقره درودی برویم؟

شما می‌توانید در انتخاب بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه تعمرات طلا و نقره درودی از مسیریاب نشان کمک بگیرید. اگر می‌خواهید از ترافیک در امان باشید و به کاهش آلودگی هوا کمک کنید، خوب است بدانید که این فروشگاه در نزدیکی ایستگاه اتوبوس پارک حجاب قرار دارد. شما می‌توانید مسیریابی پیاده یا با اتوبوس و مترو را روی اپلیکییشن نشان ببینید و از نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان باخبر شوید.

اگر شما هم به فروشگاه تعمرات طلا و نقره درودی مراجعه کردید، حتماً نظرتان را در قسمت کامنت با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. اگر تصویری از فروشگاه تعمرات طلا و نقره درودی دارید، با ما به اشتراک بگذارید.