نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
عکس گالری بدلیجات گارنت

گالری بدلیجات گارنت

فروشگاه نقره و بدلیجات
۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰
Work Hour Iconساعت کاری: ۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰
  1. چهارشنبه (امروز)۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰
  2. پنجشنبه۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰
  3. جمعه۱۰:۴۵ تا ۲۱
  4. شنبه۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰
  5. یکشنبه۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰
  6. دوشنبه۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰
  7. سه‌شنبه۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

امکانات نزدیک

4/2
(15)
رستوران

بسته است

4/3
(3)
کافی‌شاپ
5/0
(16)
بوستان
ایستگاه اتوبوس

دسته‌بندی‌های مرتبط با گالری بدلیجات گارنت

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

تصاویر گالری بدلیجات گارنت

    • ۲ سال پیش
      عکس گالری بدلیجات گارنت

    درباره‌ی گالری بدلیجات گارنت

    گالری بدلیجات گارنت (نقره فروشی) در محله شهرک بهداری کرمانشاه و خیابان کاشانی واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند خانه بازی بی بی لند و مرکز خرید الهیه و همچنین مهد کودک گل تا، آموزشگاه هنرهای تجسمی کمال الملک، دبیرستان دخترانه الهیه، کیف و کفش توکا و آش و حلیم امپراتور شعبه ۱ قرار گرفته است.

    شما می‌توانید از طریق شماره تلفن +988338433014 با این فروشگاه تماس بگیرید.

    چطور به فروشگاه گالری بدلیجات گارنت برویم؟

    با استفاده از مسیریاب نشان، شما می‌توانید بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه گالری بدلیجات گارنت را انتخاب کنید. اگر قصد دارید از حمل‌ونقل همگانی برای رسیدن به این مکان استفاده کنید، خوب است بدانید که این فروشگاه در نزدیکی ایستگاه اتوبوس چهارراه جم قرار دارد. شما می‌توانید مسیریابی پیاده و با اتوبوس یا مترو را روی اپلیکیشن نشان ببینید و نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان را بخوانید.

    اگر به فروشگاه گالری بدلیجات گارنت مراجعه کردید، حتماً نظر خودتان را در قسمت کامنت با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. عکس‌هایی از این فروشگاه را می‌توانید در ادامه ببینید. اگر تصویری از فروشگاه گالری بدلیجات گارنت دارید، با ما به اشتراک بگذارید.