neshan logo

اپلیکیشن نشـان

add first place

اولین عکس این مکان را شما اضافه کنید.

شال و روسری احمدوند

فروشگاه لباس زنانه
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

امکانات نزدیک

4/8
(10)
رستوران

باز است

کافی‌شاپ

باز است

خودپرداز

بسته است

5/0
(1)
پارکینگ

شبانه‌روزی

دسته‌بندی‌های مرتبط با شال و روسری احمدوند

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

درباره‌ی شال و روسری احمدوند

شال و روسری احمدوند (مزون و فروشگاه لباس زنانه) در دورود و خیابان شریعتی واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی بازار روز و همچنین عطریات موعود، مجتمع تجاری فدک (بازار موبایل)، سینما کیهان، مهمانپذیر بهارستان و گالری هنری عکاسی محسن منصوری قرار گرفته است.

برای به دست آوردن هرگونه اطلاعات در مورد این فروشگاه می‌توانید با شماره تلفن آن (09169702516) تماس بگیرید. از جمله فروشگاه‌های دیگری که در این محدوده قرار دارند، می‌توان به مغازه لباس فروشی، بوتیک زنانه لیلیوم و بوتیک زنانه پارامونت اشاره کرد.

چطور به فروشگاه شال و روسری احمدوند برویم؟

برای پیدا کردن بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه شال و روسری احمدوند می‌توانید از مسیریاب نشان استفاده کنید. می‌توانید مسیریابی پیاده و مسیر دقیق اتوبوس یا مترو را از روی اپلیکیشن نشان پیدا کنید و از نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان باخبر شوید.

اگر به فروشگاه شال و روسری احمدوند مراجعه کردید، حتماً نظر خودتان را در قسمت کامنت با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. اگر تصویری از فروشگاه شال و روسری احمدوند دارید، با ما به اشتراک بگذارید.