
شمال
نمایش موقعیت منخود کیک تازه بود و ظاهرش قشنگ بود اما بیش از حد داخلش خامه زده بودن که قطعا باعث میشه کیک سنگین تر و قیمتش خیلی بیشتر بشه! و خامه اش توی دهن میماسید و کیفیت لازم رو نداشت ،ما نتونستیم درست کیک رو بخوریم ! و گفتن داخلش گردو داره باید دنبال گردو میگشتی اینقد کم و ناچیز بود و موز هم داخلش نداشت ،کیلویی ۳۵۰ هم بود . من که نپسندیدم و دیگه خرید نمیکنم.
من اینجا خرید کردم. کیفیت بالا، مدیریت اینجا فوق العاده با معرفت و خوب هستند و میتونید سفارشات مراسمات رو متناسب با بودجه ای که در نظر دارید بهشون بگید خودشون بهترین کیفیت در اون رده قیمت رو بهتون پیشنهاد میدن. بعید میدونم یه بار تست کنید کیفیت کاراشون رو و مشتری ثابت نباشید. * جا پارک اینجا وجود داره چون با وجود اینکه نزدیک میدان فردوسی با ترافیک نیمه سنگین، و در بلوار شریعتی با ترافیک شناخته شده ش قرار داره اما در این محدوده به طول تقریباً پونصد متر، جا پارک همیشه فراوان و تراکم ترافیکی کم و روان. امیدوارم برکت به روزی این عزیزان باشه و شادی دل شما
شیرینی سرای وانیلا (شیرینی فروشی) در برازجان و بلوار دکتر شریعتی واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان 17 شهریور (در حال احداث) و پاساژ سامان و همچنین رستوران و بیرون بر پردیس، مشاور املاک تاوکه، میدان فردوسی، پکورای چکاوک و کافی نت دانشجو قرار گرفته است.