شمال
نمایش موقعیت من
بسیار گرون بود .
دقیق و تمیز
کارواش با 8 ظرفیت همزمان شستشو هست. معمولا شلوغه و باید منتظر باشید، ولی وسط هفته خلوتتر هست، خدمات بدنه و رنگ و بازیابی هم دارند.
بسیار بی ادب، با زور انعام میگیرند، خراب کاریشون بیشتره و مسئولیت پذیر نیستند.
سر انعام چونه میزنن
فقط دنبال انعام گرفتن و تو تمیز کردن افتضاح
کارواش انعامی
مدیریت و پرسنل فوق العاده بی ادب و طلبکار
پرسنل طلبکار و از اون بدتر مدیریت بی ادب.
یسری نکته منفی دارن امیدوارم برای کیفیت کارشون برطرف کنن پرداخت هزینه با دستگاه خودپرداز داخل کارواش باید انجام شه در صورتی که می تونن از کارت خوان استفاده کنن و مشتری خسته نکنن سایه بون کافی ندارن ماشین زیر افتاب خشک می کنن به رنگ ماشین اسیب می رسه
کارواش شمرون در محله دزاشیب - حکمت تهران و خیابان کریمی واقع شده است. این مکان یکی از سه کارواش در محله دزاشیب - حکمت تهران میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی خانه موزه سیمین دانشور و جلال آل احمد و همچنین املت عمو حسین، کباب مهدی، مصالح ساختمانی کاظمی، دفتر پلیس +۱۰ و دکتر مسعود صدرالدینی فوق تخصص گوارش و کبد قرار گرفته است.