شمال
نمایش موقعیت منبرخورد پرسنل بسیار بسیار بد و زننده است و نازلهاشون هم مشکل داره واقعا دیگه مگه ماشینم وسط راه خاموش بشه از اینجا بنزین بزنم
به هر بهونهای میخوان مکمل بریزن. حتی نازل رو دستکاری میکنن که بنزین نیاد که بعد بگن باکت هوا داره یا دمای باک بالاست و ... و باز مکمل بریزن. تا جایی که میتونید اینجا نرید یا اگر رفتید حواستونو جمع کنید.
هر دفعه اينجا رفتم، اومدن گفتن باكت هوا داره، دماي باكت بالاست و … و به زور مكمل ريختن تو ماشين و هزينه زيادي گرفتن بابتش. اگه هم بگي مكمل نميخوام خيلي بد برخورد ميكنن. واقعا تا مجبور نشدين، اينجا نياين.
سلام و وقت بخیر من در روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۱/۰۸ ساعت ۱۲:۴۵ دقیقه به این جایگاه مراجعه کردم ُ نازل مرتب قطع می شد اپراتور جایگاه آمد و گفت باک ماشینت هوا دارد برو روشن کن گاز بده ُ من قبول نکردم نازل را گرفت و قطع کرد گفت یا باید این کار را بکنی یا برو جایگاه دیگر ُ پمپ بنزین خلوت بود من پمپ دیگری در همانجا رفتم و مشغول بنزین زدم بودم تا ۱۰ لیتر هم زدم ُ به همکارش اشاره کرد و گفت کاری که گفتم را نکردی همکارش رفت اتاق و برق پمپی که من می زدم و ماشین کناری قطع شد و کارت من هم خطا داد و گفت باید از ساعت ۲۴ شب به بعد بروی سوخت بزنی ؟ امیدوارم کارتم را نسوزانده باشد؟ من با سامانه تلفنی ۰۹۶۲۷ شکایت تلفنی ثبت کردم ُ به نظرم شما هم شکایت ثبت کنید اگر شکایت زیاد باشد احتمالا؛ پیگیری می کنند.
پس چرا پنج تا ستاره دادی بهش؟!
اگر خواستند مکمل بریزند اجازه ندید.. هنگام پرداخت هزینه هم دقت کنید!
«در این پمپ بنزین، برخی از کارکنان بدون درخواست مشتری اقدام به افزودن مکمل میکنند و بابت آن هزینه دریافت می شود.این پمپ بنزین نروید
یه جایگاه که مکمل تقلبی میفروشه .من فقط یبار رفتم اونجا و کارگرش به بهانه های واهی و چرب زبونی سریع دو تا مکمل ریخت تو باک و بعد نهصد هزار تومن حساب کرد .من که حلالشون نمیکنم .دیگه هیچ وقت به اون جایگاه نمیرم
بهترین جایگاه در تهران با برخورد عالی پرسنل
یا کارمندشی یافامیلته!
مکمل فروش تقلبی و پرسنل بی ادب فیلم مکمل های تقلبی که می ساختند هم پخش شد
جایگاه به شدت مزخرفیه
پمپ بنزین 254 لشگر (جایگاه سوخت) در محله مخصوص تهران و خیابان کارگر جنوبی، بین فخر السادات و کریمی واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند شهربازی بوسکوماتو صبا مال، بیمارستان لقمان حکیم، موزه تاریخ روانپزشکی روزبه و مرکز خرید صبا و همچنین مرکز مکانیزه تجزیه و مبادلات پست، بیمارستان تخصصی اعصاب و روان روزبه، مطبخ طهرون، چهارراه لشگر و پیتزا ساندویچ گل سرخ قرار گرفته است.