مسجد
مسجدی بزرگ در مکان مناسب که به بازار نزدیکه تقریبا هر روز نماز جمتماعت برگزار میشه واسه برگزاری مجالس ختم و مراسمات معنوی مناسب
مسجدی زیبا و قدیمی بنای تاریخی زیبا و دیدنی محلی زیبا در کنار بازار و موزه
مسجد سنتی و قدیمی ایرانی در بافت قدیمی شهر گرگان و نزدیک بازار
مسجد سنتی با معماری جذاب ایرانی
مسجدی با مناره تاریخی
مسجد جامع گرگان از بناهای تاریخی شهر گرگان است. این مسجد در کنار بازار اصلی نعلبندان این شهر قرار دارد. این مسجد در عصر سلجوقیان ساخته شده و دارای منارههای کروی است که روی آن کتیبهای به خط کوفی قرار دارد. مسجد جامع گرگان با منارهای گرد و آجری، منبر منبت کاری شده دوره تیموری و دو لنگه درب چوبی با معرقکاری کم نظیر موزهای از ادوار گوناگون تاریخ استرآباد از دوره سلجوقی تا امروز است که همچنان در میان محله کهن نعلبندان و ورودی بازار قدیمی این شهر جای گرفته است. قدیمیترین سنگنبشتههای متصل به دیوار ایوان غربی این مسجد مربوط به پیش از دوره حکومت صفویان بر ایران و متعلق به دوره حکمرانی قرهقویونلوها است. قدیمیترین سنگنبشتههایی که به دیوار ایوان غربی متصل بوده مربوط به دوره قرهقویونلوها است. یکی از قدیمیترین سنگنبشتهها به فرمانی از دوره شاه طهماسب صفوی تعلق دارد. پلان ایوان و مکان جایگیری آن طبق کاوشهای باستانشناسی و برخی آثاری که از کفسازیهایی آن به دست آمده، مربوط به قرون اولیه اسلامی است. در دی ۱۳۳۳ مسجد جامع گرگان بر اثر زمینلرزه شکست برداشت که با کمک شیر و خورشید، ترمیم شد. هم اکنون مصالح سازه بنا به علت شرایط خاک منطقه و دیرینگی بنا دچار فرسایش شده و سطح مقطع آن کاهش پیدا کرده است ، بنا در خود فرونشسته و طاق دچار ترک شده است. طرحی برای تقویت پی و جرزها و تعویض ملات پودر شده لای جرزها پیشنهاد شده بود اما با آن موافقت نشد. 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
مسجد جامع گرگان از بناهای تاریخی شهر گرگان است. این مسجر زیبا و با شکوه در کنار بازار اصلی نعلبندان این شهر قرار دارد و در عصر سلجوقیان ساخته شده که دارای مناره های کروی است و روی آن کتیبهای به خط کوفی قرار دارد.
مسجد جامع گرگان مربوط به دوران سلجوقی
در کنار خیل عظیمی از جاذبههای گردشگری شهر گرگان، بنایی تاریخی به قدمت حکومت سلجوقیان به چشم میخورد که از آن بهعنوان مسجد جامع گرگان یاد میشود. این عمارت کهن از منارههای کروی شکل برخوردار بوده که کتیبهای به خط کوفی بر آن، تعبیه شده است. متاسفانه، امروزه تنها مناره بنای نخستین مسجد برجایمانده است.
از بناهای تاریخی شهر گرگان است. این مسجد در کنار بازار اصلی نعلبندان این شهر قرار دارد. این مسجد در عصر سلجوقیان ساخته شده و دارای منارههای کروی است که روی آن کتیبهای به خط کوفی قرار دارد. مسجد جامع گرگان با منارهای گرد و آجری، منبر منبت کاری شده دوره تیموری و دو لنگه درب چوبی با معرقکاری کم نظیر موزهای از ادوار گوناگون تاریخ استرآباد از دوره سلجوقی تا امروز است که همچنان در میان محله کهن نعلبندان و ورودی بازار قدیمی این شهر جای گرفته است. قدیمیترین سنگنبشتههای متصل به دیوار ایوان غربی این مسجد مربوط به پیش از دوره حکومت صفویان بر ایران و متعلق به دوره حکمرانی قرهقویونلوها است. قدیمیترین سنگنبشتههایی که به دیوار ایوان غربی متصل بوده مربوط به دوره قرهقویونلوها است. یکی از قدیمیترین سنگنبشتهها به فرمانی از دوره شاه طهماسب صفوی تعلق دارد. پلان ایوان و مکان جایگیری آن طبق کاوشهای باستانشناسی و برخی آثاری که از کفسازیهایی آن به دست آمده، مربوط به قرون اولیه اسلامی است
قدمت این مسجد برمیگرده به زمان سلجوقیان خیلی عالی هست حتما دیدن کنید از این مسجد
من تو یک روز زیبای بارونی به دیدن این مسجد رفتم.واقعا حال و هوای خوبی داشت.بعضی قسمت های مسجد در حال بازسازی بودن.تک مناره باقیمونده از مسجد به عنوان قدیمی ترین بخش مسجد هستش.این مسجد در بافت تاریخی گرگان و در کنار بازار نعلبندان قرار داره.
مسجد جامع گرگان با منارهای آجری، منبر منبتکاری عهد تیموری و دو لنگه در چوبی معرقکاری، موزهای از ادوار گوناگون تاریخ استرآباد (گرگان) از دوره سلجوقی تا امروز را پیش روی بازدیدکنندگان میگذارد. این اثر بهعنوان یکی از جاهای دیدنی گرگان در تاریخ ۱۸ تیر ماه سال ۱۳۱۱ هجری شمسی با شماره سند ۱۸۱ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید.مسجد جامع گرگان در جوار بازار سنتی و قدیمی نعلبندان در خیابان امام خمینی شهر گرگان قرار دارد که دسترسی به آن با وسایل نقلیه عمومی بهراحتی امکانپذیر است.مسجد جامع گرگان از بناهای دوره سلجوقی و از جاهای دیدنی استان گلستان محسوب میشود که بهوسیله معماران ترکمن ساخته شده است. این اثر ارزشمند در تاریخ ۱۸ تیر ماه سال ۱۳۱۱ هجری شمسی با شماره سند ۱۸۱ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید. ۱۹ کتیبه در ایوان غربی وجود دارد که شامل فرمانها و وقفنامههای متعددی است و قدیمیترین آنها به دوره آق قویونلوها و آخرین آنها به دوره قاجار مربوط میشود. تزیینات کاشیکاری و آجرکاری مسجد مطابق با ویژگیهای معماری منطقه استرآباد نیستند.
از بناهای تاریخی شهر گرگان است. این مسجد در کنار بازار اصلی نعلبندان این شهر قرار دارد. این مسجد در عصر سلجوقیان ساخته شده و دارای منارههای کروی است که روی آن کتیبهای به خط کوفی قرار دارد. مسجد جامع گرگان با منارهای گرد و آجری، منبر منبت کاری شده دوره تیموری و دو لنگه درب چوبی با معرقکاری کم نظیر موزهای از ادوار گوناگون تاریخ استرآباد از دوره سلجوقی تا امروز است که همچنان در میان محله کهن نعلبندان و ورودی بازار قدیمی این شهر جای گرفته است. قدیمیترین سنگنبشتههای متصل به دیوار ایوان غربی این مسجد مربوط به پیش از دوره حکومت صفویان بر ایران و متعلق به دوره حکمرانی قرهقویونلوها است. قدیمیترین سنگنبشتههایی که به دیوار ایوان غربی متصل بوده مربوط به دوره قرهقویونلوها است. یکی از قدیمیترین سنگنبشتهها به فرمانی از دوره شاه طهماسب صفوی تعلق دارد. پلان ایوان و مکان جایگیری آن طبق کاوشهای باستانشناسی و برخی آثاری که از کفسازیهایی آن به دست آمده، مربوط به قرون اولیه اسلامی است.
مسجد جامع گرگان (مسجد) در محله نعلبندان گرگان و خیابان آفتاب ۲۷ واقع شده است. این مکان یکی از چهار مسجد در محله نعلبندان گرگان میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند مرکز محله سرچشمه، سرای باقریها و بازارچه نعلبندان و همچنین دیزی سرای عمو حسن، گرگان سیستم، موزه صنایع دستی گرگان (خانه تاریخی امیر لطیفی)، رستوران اروس و داروخانه جالینوس دکتر میرقاسمی قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مکان یکی از مسجدهای خوب این منطقه میباشد.