info
عکس بقعه شاه خراسان
category

بقعه شاه خراسان دزفول

درباره‌ی بقعه شاه خراسان

بقعه شاه خراسان (محل عبادت) در دزفول و بلوار شاه خراسان واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان و زایشگاه یازهرا و مجتمع تجاری مسکونی معزی فر و همچنین کافه تک، سوپر مارکت شاه خراسان، کالای خواب آرتینا، کالای خانه کرمی و مسجد قبا قرار گرفته است.


نظرات کاربران در مورد بقعه شاه خراسان

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    شیروانی پور فیل آبادی
    پنجشنبه 25 اسفند ماه 1401

    شاه خراسون یا قدمگاه شاه خراسان زیارتگاه کوچکی است که در دروازه معروف شاخراسون حوالی بلوار فعلی آفرینش و در کوی ذوالفقار در جنوب شهر و در کنار بلواری به همین نام واقع شده و طبق اعتقادات و روایات محلی بوده است که امام رضا در هنگام عبورش از دزفول در آنجا اتراق کرده است. این بنا در تاریخ ۹ اردیبهشت ۱۳۸۲ با شمارهٔ ثبت ۸۳۸۱ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. ایرج افشار سیستانی در کتاب یادگارهای خوزستان باستان از وجود یک گورآجری به ابعاد ۹۱ در ۷۳ در ۶۵ سانتیمتر در زیر سقف گرد این بقعه خبر می دهد که با توجه به ابعاد مذکور شاید این گور نماد یک مرقد باشد که بجای ضریح به کار رفته است که حداقل جایی برای زیارت مشتاقان در این بقعه وجود داشته باشد.

    4

سایر محل‌های عبادت که در محدوده بقعه شاه خراسان واقع شده‌اند:

  • تکیه حجله گاه
    امام خمینی جنوبی، زکریای رازی، بین شهید مومن و میدان وحدت
  • آدرس، اطلاعات و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط yalda.mir (شهریار سطح ۶ نشان) در تاریخ سه شنبه 16 آبان ماه 1402 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی بقعه شاه خراسان اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: سه شنبه 16 آبان ماه 1402
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد بقعه شاه خراسان در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه بقعه شاه خراسان ندارد.
    neshan logo