نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

پولک و نبات ترنج

5/0
1 رای
فروشگاه آجیل و خشکبار
۹ تا ۲۱
Work Hour Iconساعت کاری: ۹ تا ۲۱
  1. دوشنبه (امروز)۹ تا ۲۱
  2. سه‌شنبه۹ تا ۲۱
  3. چهارشنبه۹ تا ۲۱
  4. پنجشنبه۹ تا ۲۱
  5. جمعهتعطیل
  6. شنبه۹ تا ۲۱
  7. یکشنبه۹ تا ۲۱
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

امکانات نزدیک

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

تصاویر پولک و نبات ترنج

    درباره‌ی پولک و نبات ترنج

    پولک و نبات ترنج (آجیل‌فروشی و خشکبارفروشی) در مینا دشت و خیابان بوستان ۱۴ واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی دوشنبه بازار و همچنین آتلیه قصرطلایی، مسجد امام حسن عسکری، کافه کیان، گل فروشی سامیار و کلینیک خودرو شهاب قرار گرفته است.

    برای به دست آوردن هرگونه اطلاعات در مورد این فروشگاه می‌توانید با شماره تلفن آن (+989134361456) تماس بگیرید.

    چطور به فروشگاه پولک و نبات ترنج برویم؟

    مسیریاب نشان، شما را از بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه پولک و نبات ترنج مطلع می‌کند. شما می‌توانید مسیریابی پیاده و با اتوبوس یا مترو را روی اپلیکیشن نشان ببینید و نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان را بخوانید.

    درصورتیکه شما هم به فروشگاه پولک و نبات ترنج رفتید، حتماً نظرتان در مورد آن را با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. در ادامه می‌توانید عکس‌هایی از این فروشگاه را مشاهده کنید. تصاویر مربوط به فروشگاه پولک و نبات ترنج را از طریق گزینه "افزودن تصویر به این مکان" با ما به اشتراک بگذارید.