بسیار جای دلنشینی هست پیشنهاد میکنم برید حتما به این امامزاده با برکت سر بزنید و زیارت کنید اگه گذرتون به گناوه افتاد
امامزاده ای باصفا و مرتب و تمیز با محیطی خنک مناسب برای اقامه نماز مسافران
اینجا مکانی زیبا است مخصوصا توی ماه محرم
السلام علیک یا سلیمان بن علی علیهالسلام امامزاده سلیمان از نوادگان امام زین العابدین علیهالسلام جای با صفا با امکانات رفاهی خوب لذت دیدن بازار ماهی؛ در چند قدمی امامزاده رو از دست ندید :)
اجرکم الی الله
بسیار جای دلنشینی هست پیشنهاد میکنم برید حتما به این امامزاده با برکت سر بزنید و زیارت کنید اگه گذرتون به گناوه افتاد
امامزاده سلیمان بن علی (ع) از اولاد امام زین العابدین علی بن حسین (ع) درگناوه به خاک سپرده شده و از اماکن مذهبی، زیارتی و گردشگرپذیر این شهرستان است. درقسمت شمال شهرستان گناوه جاده گناوه دیلم ، مرقد امامزاده سلیمان ابنعلی (ع) واقع شده است که سبک معماری آن به دوره صفوی باز میکردد ودارای گنبدی عظیم وکاشیکاری با قاعده بزرگ و سطح پلکانی و به رنگ آبی تیره که در بعضی نقاط آن کاشیهای زرد و سفید نیز به کار رفته است. امامزاده سلیمان بن علی (ع) یک عمارت مستطیل شکل است.. گنبد امامزاده و محل مقبره و رواقهای متصل به آن در ضلع شرقی عمارت بنا شدهاند.و اتاق کوچکی در زیر گنبد قرار دارد که به دور تا دور گنبد میچرخد و انجا به قول هیئت امناء امامزاده محل به امانت گذاشتن اجساد مومن با شرایط خاصی بوده که مدتی انها را نگه داشته و به کربلا انتقال میدادند در کنار جاده بندر گناوه به دیلم، آرامگاه امامزاده سلیمان بن علی مشهور به شاهزاده سلیمان در عمارتی مستطیلی شکل قرار گرفته است. اهالی بندر گناوه اعتقاد دارند سلیمان بن علی از فرزندان چهارمین امام شیعیان، یعنی حضرت زین العابدین (ع) است. ساخت معماری مرقد این امامزاده به دوران صفویه باز میگردد. گنبد این امامزاده در نگاه اول ما را به یاد گنبد مشهور دانیال نبی در شوش و معماری سواحل خلیج فارس میاندازد اما تفاوتهای بسیاری با آن دارد. این گنبد فیروزهای به شکل کثیرالاضلاع منظم و دوازده ترک (دوازده وجهی) ساخته شده است. پلکانهای گنبد بر روی قاعده مدورش ساخته شده و رنگ فیروزهای آن حالتی معنوی به بنا داده است. این گنبد و پایههای آن احتمالا از دوران قدیمیتری نسبت به سایر قسمتهای بنا به یادگار مانده است. اتاق های بنا هیچ تزئیناتی ندارند و چارطاقیها نسبت به گنبدها جدیدترند. سنگ قبر این امامزاده بسیار ساده طراحی شده و از تمام قسمتها جدیدتر استگنبد دارای قاعده مدور به شعاع دو متر است. از اولین پله تا آخرین پله چهار متر و هفتاد و پنج سانتیمتر است که به تناسب و به ترتیب از ارتفاع پلکانها کاسته میشود. این گنبد دوازده ترکی است و سبک معماری آن جلوهای از معماری قدیم سواحل خلیجفارس و مشابه گنبد دانیال نبی در شوش وگنبد امامزاده حسن (ع) در شهر امام حسن و گنبد امامزاده میرمحمد در خارک است و تا حدودی از سبک معماری معبدسازی هند تأثیر گرفته است تاریخ بنای این گنبد جدید است و حدود هفتاد سال برآورد میشود، ولی چهار تاقیهای متصل به در ورودی ظاهراً مدخل معبدی است که پس از احداث شبستان به عنوان سایبان در ورودی حیاط غربی از آن استفاده میشده است و یک حسینیه دو طبقه در پشت امامزاده به ابعاد ۱۷در ۸ درسال ۹۰ توسط اداره اوقاف برای برگزاری مراسمات به ان اضافه شد.
امامزاده سلیمان بن علی (ع) (محل عبادت) در بندرگناوه و بلوار امام حسین (محله سادات) واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند هورا پارک و بازار ماهی فروشان گناوه و همچنین گلزار شـهدا، موکب علمدارکربلا هیئت عاشورائیان، کباب ساطوری بناب آذربایجان ، پیتزا و ساندویچ ایمان و چاپ بنر اوج پیشرفت قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مکان یکی از محلهای عبادت خوب این منطقه میباشد.