شمال
نمایش موقعیت من
در کلیسا بسته ست. از خرابی دیوار و شیشه های شکسته پنجره ها مشخص است که مدتهاست استفاده نشده است. امکان بازدید از داخل وجود ندارد.
امیدوارم روز کریسمس باز باشه...
تونستیم در ورودی رو ببینم صلیب روی در بود متاسفانه بسته بود
باید باز بشه عموم بازدید کنن حیفه عبدی شهریور1405
در تاريخ 1405/6/25 رفتم به اين كليسا و بسته بود طبق تحقيقي كه كردم به دوتا پاسخ رسيدم پاسخ اول كليسا از ساعت 8 تا ساعت 13:30 بازه پاسخ دوم كليسا كلا باز نميشه متروكه هست
سلام متاسفانه کلیسا کلا بسته است
امروز رفتم چقدر گشتم دنبالش کنارش بودم اما پیدا نبود ده بار رونشان دنبالش کردم کنارش بودم اما اینقدر که بها دادن بهش هیچی نگم فیلمش رومیزارم دربش بسته هست و متروکه هست ۱۷شهریور ۱۴۰۵ دور میدون ده دی
مثل اینکه خیلی ساله که تعطیله و تقریبا مخروبه شده
من که امروز رفتم دیگه داره خرابه میشه و شیشه هاش شکسته . واقعاً جای تأسف داره اینکه تعداد محدودی کلیسا تو شهر های کشور هست و همونا هم دارن تبدیل به خرابه میشن .
بناه سال ۴۰۲ دو سه روز مونده بود به کریسمس روز یک شنبه ساعتای تقریبا ده صبح این کلیسا باز بود و میتونید بازیدید کنید از همه ادیان میتونن وارد بشن و مشکلی نیست این کلیسا روزای دیگه بسته و روز های یک شنبه بازه که یک سری از ارامنه مشهد برای عبادت میرن
کلیسای مسروپ مقدس در محله ده دی مشهد و خیابان امام خمینی 36 - مصباح یزدی واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان و زایشگاه سینا، موزه سلفی و نگارخانه گلستانه و مجتمع بین المللی طلا و جواهر نفیس و همچنین رستوران وطن دار غذاهای افغانستانی، ساندویچ و پیراشکی تبرک، کنسولگری افغانستان، میدان ده دی (میدان شکم - میدان ساندویچ) و بانک قرضالحسنه مهر ایران شعبه ده دی کد۳۶۰۲ قرار گرفته است. با توجه به نزدیکی این مکان به ایستگاه مترو امام خمینی، برای دسترسی راحتتر و کمک به داشتن هوایی پاکتر، میتوانید از وسایل حمل و نقل عمومی برای مراجعه به آن استفاده کنید.