شمال
نمایش موقعیت منشبانهروزی
شبانهروزی
من ۳بار رفتم پیش متخصص مغز و اعصاب تشخیص دیسک دادن فیزیوتراپی نوشتن رفتم پیش خانم محمدی ایشون تشخیص تومور نخاعی دادن و ارجاع دادن جراح که ایشونم تایید کرد و عمل کردم خدا خیرشون بده
بیسواد!! من دوبار رفتم اینجا خانوم محمدی تشخیص دکتر متخصص رو که هر دوبار قبول نداشت و از خودش تشخیص جدید میده و بار آخر که فقط ۳ جلسه رفتم،یه جوری با ماساژای دردناک و اشتباهش من رو ناکار کرد که تا چند روز از درد بیتاب بودم و ۱۰ جلسه جای دیگهای رفتم فیزیوتراپی که تازه یکم بهتر شدم.
با سلام و احترام من ۳بار پیش متخصص مغز و اعصاب رفتم تشخیص ندادن اما خانم محمدی تشخیص تومور نخاعی دادن و درست بود و الکی فیزیوتراپی انجام ندادن و ارجاع دادن جراح که درست بود و عمل کردم از نظر من عالی هستن
فیزیوتراپی خوب با کادر دلسوز و باسواد
واقعا مزخرفه با کارکنان خیلی مزخرف تر.حیف یه ستاره
فیزیوتراپی به درمان (مرکز فیزیوتراپی) در محله نقویه مشهد و خیابان باغشنی 13- الهیه 25 واقع شده است. این مرکز یکی از پنج فیزیوتراپی در محله نقویه مشهد میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند شهربازی پلاس و پاساژ زیتون و همچنین لوازم قنادی نورالجواد ( مهسا سابق )، فروشگاه دلاوران، داروخانه دکتر پوربدخشان، ایستگاه اتوبوس الهیه 25 و دندانپزشکی حافظ شرق قرار گرفته است.