نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

پوشاک بچه گانه نینیناز رفیعیverified place

5/0
1 رای
فروشگاه لباس
۱۰:۳۰ تا ۱۴، ۱۷:۳۰ تا ۲۲:۴۵
Work Hour Iconساعت کاری: ۱۰:۳۰ تا ۱۴ - ۱۷:۳۰ تا ۲۲:۴۵
  1. دوشنبه (امروز)۱۰:۳۰ تا ۱۴ - ۱۷:۳۰ تا ۲۲:۴۵
  2. سه‌شنبه۱۰:۳۰ تا ۱۴ - ۱۷:۳۰ تا ۲۲:۴۵
  3. چهارشنبه۱۰:۳۰ تا ۱۴ - ۱۷:۳۰ تا ۲۲:۴۵
  4. پنجشنبه۱۰:۳۰ تا ۱۴ - ۱۷:۳۰ تا ۲۲:۴۵
  5. جمعه۱۰:۳۰ تا ۱۴ - ۱۷:۳۰ تا ۲۲:۴۵
  6. شنبه۱۰:۳۰ تا ۱۴ - ۱۷:۳۰ تا ۲۲:۴۵
  7. یکشنبه۱۰:۳۰ تا ۱۴ - ۱۷:۳۰ تا ۲۲:۴۵
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

امکانات نزدیک

4/0
(11)
رستوران

بسته است

5/0
(2)
کافی‌شاپ

باز است

سرویس بهداشتی

شعب کسب و کارهای مرتبط با پوشاک بچه گانه نینیناز رفیعی

دسته‌بندی‌های مرتبط با پوشاک بچه گانه نینیناز رفیعی

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات درباره‌ی پوشاک بچه گانه نینیناز رفیعی

  • مدیر کسب‌و‌کار
    مدیر کسب‌و‌کار
    1402/01/23
    • گزارش نظر

    خوبه مخصوصا تا آخر شب باز بودن مغازه

    3 لایک

درباره‌ی پوشاک بچه گانه نینیناز رفیعی

پوشاک بچه گانه نینیناز رفیعی (فروشگاه لباس) در مبارکه و خیابان بسیج شمالی واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مرکز خرید امید و همچنین تیپاکس مبارکه، فروشگاه زنجیره ای رفاه، نان خشکه پزی سنتی نصف جهان، مرکز فروش آهن آلات باقری و مجموعه ضامن آهو قرار گرفته است.

برای به دست آوردن اطلاعات موردنیازتان در مورد این فروشگاه، می‌توانید با شماره تلفن آن (۰۹۱۳۹۳۴۷۵۴۶) تماس بگیرید. فروشگاه‌های دیگری که در این محدوده قرار دارند، پوشاک توحید، لباس فروشی مهدی و پوشاک سِوِن آف هستند.

چطور به فروشگاه پوشاک بچه گانه نینیناز رفیعی برویم؟

مسیریاب نشان، بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه پوشاک بچه گانه نینیناز رفیعی را به شما پیشنهاد می‌دهد. شما می‌توانید برای مسیریابی پیاده و پیدا کردن مسیر دقیق اتوبوس یا مترو از اپلیکیشن نشان کمک گرفته و نظرات دیگر کاربران را در مورد این مکان ببینید.

اگر شما هم به فروشگاه پوشاک بچه گانه نینیناز رفیعی رفتید، حتماً نظرتان در مورد آن را از طریق کامنت با ما به اشتراک بگذارید. اگر از فروشگاه پوشاک بچه گانه نینیناز رفیعی تصویری دارید، از طریق گزینه "افزودن تصویر به این مکان" با ما به اشتراک بگذارید.