info
عکس مسجد محدثین امام زمان (عج)عکس مسجد محدثین امام زمان (عج)عکس مسجد محدثین امام زمان (عج)
category

مسجد محدثین امام زمان (عج) محله مراد بيک، بابل

مسجد

درباره‌ی مسجد محدثین امام زمان (عج)

مسجد محدثین امام زمان (عج) (مسجد) در محله مراد بيک بابل و خیابان عصمتیه ۳ واقع شده است. این مکان یکی از بیست و چهار مسجد در محله مراد بيک بابل می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مجتمع تجاری عطر زیستان و همچنین مهرسازی و تابلوسازی میثم پاینده، خانه اسنوا بابل، کتاب فروشی دهخدا، مسجد کاظم بیک و شیرینی صدف قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از مسجدهای خوب این منطقه می‌باشد.


نظرات کاربران در مورد مسجد محدثین امام زمان (عج)

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    پسر پادشاه
    شنبه 04 فروردین ماه 1403

    مسجد مقدس محدثین در استان مازندران، در بخش مرکزی شهر بابل، خیابان شیخ کبیر (افرا داربُن) واقع شده است. این بنای تاریخی در نیمه اول قرن ۱۲ هجری حدود ۳۰۰ سال پیش احداث شد. این مسجد بر اساس دستور خاص حضرت مهدی (عجّ) به عالم جلیل‌القدر و فرزانه دوره صفویه، مرحوم «محمّد نصیر بارفروشی» معروف به «ملّا نصیرا» (متوفّی۱۱۵۰ ق) بنا شده است.

    8
  • avatar
    حبیب
    چهارشنبه 23 فروردین ماه 1402

    مسجد مقدس محدثین نام مسجدی تاریخی در شهر بابل در استان مازندران است. تاریخچه ویرایش این مسجد در دوران دودمان افشاریه (در زمان پادشاهی نادرشاه افشار) به دست محمدنصیر بارفروشی مشهور به «ملانصیرا» (متوفای ۱۱۵۰ قمری و مدفون در جوار همین مسجد) ساخته‌شد. قدمت این مسجد به 300 سال می‌رسد. مرحوم ملانصیرا در حدود سال ۱۱۵۰یا ۱۱۶۰ قمری از دنیا رفت و طبق وصیت خودش در مسجد محدّثین بابل دفن گردید. مقبره ایشان توسط حاکم مازندران در زمان ناصر الدین شاه بنا شده‌است. پس از وی علمای دیگری همچون مرحوم شیخ کبیر، در جوار قبر وی تدفین گردیده‌اند. این مسجد در سال ۱۳۴۶ بازسازی شد و قسمتهایی به آن اضافه گردید. در سال ۱۳۷۲ نیز بخش‌های دیگری به شبستان آن اضافه شد. هم اکنون این مسجد به جهت فعالیت‌های فرهنگی بسیار از مساجد محور استان بشمار آمده و ساختمان فرهنگی آن در سال 1390 بنا گردید که فعالیت‌های آن بسیج خواهران، کتابخانه مهدویت، کانون علوم دینی حضرت نرجس خاتون(س) ، کانون فرهنگی هنری خانه خورشید، زنبیه، محفل آموزشی خادمان و آشپزخانه حضرت از فعالیت‌های در این ساختمان است. مهمترین برنامه هفتگی این مکان مقدس دعای توسل سه شنبه‌ها و زیارت آل یاسین جمعه‌ها بعد نماز عشابا سخنرانی و مداحی است که جمعیت چشمگیری دارد. ارتباط با امام زمان ویرایش بنابر نوشته وبگاه مسجد، این مسجد به دستور امام زمان بنا شده‌است.عده‌ای این مسجد را جمکران دوم نامیدند.] بر اساس حروف ابجد، نام‌های المحدثین و الحجه بن الحسن هر دو دارای ۶۳۴، و نام‌های مسجد المحدثین و الموعود ابن الحسن العسکری هر دو دارای عدد ۷۵۰ هستند.ملا نصیرا در بنای محراب این مسجد، دستور امام عصر (عج) را به صورت کتیبه ای، که سالیانی دراز بر روی محراب مسجد نقش بسته است، چنین بیان می‌کند: (لَقَد اَمَرَ الشَّمسُ الخَفی خاتِمُ المَعصُومینَ بِبِناءِ هَذا وَ سَمّاهُ بِمَسجِدِ المُحَدِّثینَ) یعنی: به تأکید آن خورشید پنهان، آخرین معصوم، به ساختن این مکان امر فرمود و آن را مسجد محدثین نامید. شعبان المعظم۱۱۳۶هـ». در کتاب اعیان الشیعه از قول علامه شیخ آغا بزرگ تهرانی صاحب الذریعه سرگذشت این مسجد و مرحوم ملانصیرا ذکر گردید و ایشان به دستور امام عصر(عج) اقامه نماز جمعه کرده‌است.

    4
  • avatar
    احمد
    پنجشنبه 19 بهمن ماه 1402

    در محراب قدیمی مسجد این گچ بری زیبا و کهن درج شده که " لقد امر الشمس الخفی و خاتم المعصومین ببناء هذا و سماه بمسجد المحدثین" همانا دستور داده خورشید پنهان و آخرین معصومان به ساخت این مسجد و این مسجد را به مسجد محدثین نامگذاری کرده است.

    2
  • avatar
    کاربر نشان
    پنجشنبه 10 مهر ماه 1399

    مسجد امام زمان

    1
  • avatar
    مهرپیکر
    دوشنبه 16 فروردین ماه 1400

    مسجد امام زمان مکان مقدسی در شهر بابل با فضای معنوی و عالی.

    1
  • avatar
    اسدی
    شنبه 07 فروردین ماه 1400

    مسجد امام زمان (عج) یه مسجد عالی و قشنگ و تاریخیه و با معماریه کهن و فضای روحانی و معنویه

    1
  • avatar
    خان
    یکشنبه 10 تیر ماه 1403

    این مسجـد امـروزه به جمکـران ثانی اشتهـار دارد و برنامـه های مـذهبی و فـرهنگی متنـوعی در آن برگـزار می گـردد کـه از استقبـال بی نظیری برخـوردار است

  • avatar
    بناهای شیعی قبل صفوی
    شنبه 01 مرداد ماه 1401

    اسم مسجد به محدثین مشهور است.


سایر مسجدهای که در محدوده مسجد محدثین امام زمان (عج) واقع شده‌اند:

  • مسجد فاطمه زهرا
    مرحوم آیت الله روحانی، امام خمینی
  • حسینیه محبان حضرت اباالفضل (ع)
    بلوار ولی عصر، 8، محمد جانی، جلال 3
  • مسجد شهید بهشتی
    خیابان نواب صفوی، ملا نصیرا، شیخ کبیر 26، بین استاد 4 و 6
  • مسجد تاریخی
    خیابان امام خمینی، ایثار 21
  • مسجد زرگر محله
    خیابان مرحوم آیت الله روحانی، خیابان 17 شهریور، هادی 3
  • آدرس، اطلاعات و شماره تماس و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط بناهای شیعی قبل صفوی (شهریار سطح ۴ نشان) در تاریخ شنبه 03 شهریور ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی مسجد محدثین امام زمان (عج) اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: شنبه 03 شهریور ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد مسجد محدثین امام زمان (عج) در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه مسجد محدثین امام زمان (عج) ندارد.
    neshan logo