info
عکس امامزاده محسن (ع)عکس امامزاده محسن (ع)عکس امامزاده محسن (ع)
category

امامزاده محسن (ع) اصفهان

محل عبادت

درباره‌ی امامزاده محسن (ع)

امامزاده محسن (ع) (محل عبادت) در اصفهان و خیابان رودکی واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی شهر آبی و همچنین مسجد حجتیه، شرکت سرمایه گذاری عمران و توسعه اوج سپهر، فست فود کیک پیتزا 66، دندانپزشکی وحید اصفهان و بستنی شاد سلطان قرار گرفته است.



نظرات کاربران در مورد امامزاده محسن (ع)

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    ﷽🇵🇸🇮🇷 یا علی 🇮🇷🇵🇸
    یکشنبه 09 مهر ماه 1402

    نسب این امامزاده بزرگوار به امام موسی بن جعفر (علیه السلام) می رسد. در یادداشتهاى نویسنده متتبّع، آقاى سید مصلح الدین مهدوى، راجع به این امامزاده، آمده است: در قریه مارنان اصفهان، از بلوک اصفهان مقبره ه‏اى است معروف به امامزاده غریب، که روى سنگ لوح آن نوشته است: جناب محسن بن موسى بن جعفر (علیه السلام) با توجه به تابلویی که جهت اطلاع زایرین در حرم موجود است امامزاده محسن برادر بزرگتر حضرت معصومه (سلام الله علیها) پسر بلافصل حضرت امام موسی کاظم (علیه السلام) و برادر بزرگتر حضرت امام رضا (علیه السلام) می باشند.  ایشان در سال 208 هـ.ق در زمان حضرت امام جواد (علیه السلام) از مدینه و به روایتی از سامراء به این مکان آمده و به امر کشاورزی پرداختند که بعد از شناسایی به دست عمال عباسی به شهادت رسیدند. اسناد و مدارک شجرنامه این امامزاده بزرگوار در مرکز قاضی شهید نورالله هندوستان نگهداری شده و رونوشت آن در حرم جهت بازدید زایرین در معرض دید قرار دارد. 🙏

    14
  • avatar
    پارسا نشان
    جمعه 25 شهریور ماه 1401

    اللهم صل علی محمد و آل محمد

    8
  • avatar
    مسافر
    چهارشنبه 09 فروردین ماه 1402

    نسب این امامزاده بزرگوار به امام موسی بن جعفر(علیه السلام) می رسد. در یادداشتهاى نویسنده متتبّع، آقاى سید مهدوی، راجع به این امامزاده، آمده است: در  روستای  مارنان اصفهان، از بلوک اصفهان مقبره ه‏اى است معروف به امامزاده غریب، که روى سنگ لوح آن نوشته است: جناب محسن بن موسى بن جعفر (علیه السلام) با توجه به تابلویی که جهت اطلاع زایرین در حرم موجود است امامزاده محسن برادر بزرگتر حضرت معصومه سلام الله علیها پسر بلافصل حضرت امام موسی کاظم (علیه السلام) و برادر بزرگتر حضرت امام رضا علیه السلام می باشند. ایشان در سال ۲۰۸ هـ.ق در زمان حضرت امام جواد (علیه السلام) از مدینه و به روایتی از سامراء به این مکان آمده و به امر کشاورزی پرداختند که بعد از شناسایی به دست عمال عباسی به شهادت رسیدند. اسناد و مدارک شجرنامه این امامزاده بزرگوار در مرکز قاضی شهید نورالله هندوستان نگهداری شده و رونوشت آن در حرم جهت بازدید زایرین در معرض دید قرار دارد.

    2
  • avatar
    Ali
    یکشنبه 24 بهمن ماه 1400

    داداش امام رضا❤

    2
  • avatar
    مهدی
    جمعه 26 آذر ماه 1400

    به لطف خدا دو بار برام معجزه کرد

    2
  • avatar
    شیروانی پور فیل آبادی
    دوشنبه 09 اسفند ماه 1400

    آستان امامزاده محسن (علیه السلام) در شهرستان اصفهان، بخش مرکزی، شهر اصفهان، خیابان وحید،  ابتدای خیابان رودکی واقع شده است. بنای اولیه این بقعه در زمان سلجوقیان ساخته شده و در دورة صفویه چند اتاق دیگر به آن اضافه گردیده است و در زمان قاجاریه و حکومت ناصرالدین شاه به وسعت آن اضافه شده است. ساختمان فعلى، بسیار مجلّل مى‏ باشد و حرمى باشکوه و گنبدى بسیار بلند و دوازده تَرْکى و رواقى بزرگ و جالب توجه دارد و در تزیینات داخل حرم و زیر گنبد، از آینه کارى، کاشی کارى، نقّاشىِ جالب و خطّاطى زیبا، با استفاده از آیات قرآنى و کلمات دینى و أسماء مقدسه، بهره گیرى شده است. مجموعه ساختمان امامزاده، با شکوه، زیبا، با ابهّت و جالب مى باشد. تاریخ ساخت ضریح، 1364 شمسى (1405 قمرى) می باشد و در کاشى کارى سردَرِ امامزاده، چنین آمده است: امامزاده محسن سلام الله علیه، عمل مهندس عبدالحسین سیف اللهى و هیئت أمناء، تاریخ 1415 هجرى قمرى، کاشى سازى موسوى زاده.نسب این امامزاده بزرگوار به امام موسی بن جعفر (علیه السلام) می رسد. در یادداشتهاى نویسنده متتبّع، آقاى سید مصلح الدین مهدوى، راجع به این امامزاده، آمده است: در قریه مارنان اصفهان، از بلوک اصفهان مقبره ه‏اى است معروف به امامزاده غریب، که روى سنگ لوح آن نوشته است: جناب محسن بن موسى بن جعفر (علیه السلام) با توجه به تابلویی که جهت اطلاع زایرین در حرم موجود است امامزاده محسن برادر بزرگتر حضرت معصومه (سلام الله علیها) پسر بلافصل حضرت امام موسی کاظم (علیه السلام) و برادر بزرگتر حضرت امام رضا (علیه السلام) می باشند. ایشان در سال 208 هـ.ق در زمان حضرت امام جواد (علیه السلام) از مدینه و به روایتی از سامراء به این مکان آمده و به امر کشاورزی پرداختند که بعد از شناسایی به دست عمال عباسی به شهادت رسیدند. اسناد و مدارک شجرنامه این امامزاده بزرگوار در مرکز قاضی شهید نورالله هندوستان نگهداری شده و رونوشت آن در حرم جهت بازدید زایرین در معرض دید قرار دارد.

    2
  • avatar
    Ranjbar
    شنبه 04 اردیبهشت ماه 1400

    امامزاده محسن، مکان مقدس و عبادی بسیار خوب با محیطی زیبا و معنوی و ارام، امامزاه محسن از نوادگان امام موسی کاظم(ع) هستن

    2
  • avatar
    حج امیر
    شنبه 23 بهمن ماه 1400

    بسیار بسیار عالی

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    دوشنبه 18 بهمن ماه 1400

    خوبه

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    سه شنبه 23 شهریور ماه 1400

    ما از یک ماه صفر تا هفتم صفر روزه داریم تشریف بیاورید

    1
  • avatar
    حقیقتی
    شنبه 04 اردیبهشت ماه 1400

    : امامزاده محسن: از نوادگان امام موسی کاظم(ع) است مکان روحانی و با آرامشی داشت محیطش تمیز و محشر بود عالی بود.

    1
  • avatar
    خرم ابادی
    جمعه 05 دی ماه 1399

    بد نبود یکم استراحت کردیم داخلش و از سرویس بهداشتیش استفاده کردیم خیلی تمیز نبود

    1
  • avatar
    کاکا
    سه شنبه 03 فروردین ماه 1400

    ♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍

    1
  • avatar
    رنجبران
    سه شنبه 14 اردیبهشت ماه 1400

    از نوادگان امام کاظم (ع) هستن. جای بزرگی نیست و جای پارک هم به خوبی پیدا میشه اطراف. با خیال راحت تشریف بیارید

    1
  • avatar
    ضرابی
    سه شنبه 26 اسفند ماه 1399

    امامزاده موقعیت مکانی خوبی نداره، خیلی جای شلوغیه و ترافیک بالا هستش جای پارک وجود نداره

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    جمعه 18 اسفند ماه 1402

    امامزاده ای بسیار خوب و با کرامتی هستند منتها کسانیکه در اونجا دائم هستند(البته قسمت خانم ها) افراد مناسبی نیستند مخصوصا .... همه میشناسنش درب ورودی حرم نشسته همراه با یک عده ی دیگر، و فحاشی های بسیار رکیکی به مردم میکنه همراه اون چند نفر که کنارش میشینند متاسفانه به خادمین حرم هم که می‌گوئیم،اهمیتی نمی دهند،مثل اینکه موفق این خانم هم هستند!!!!! این خانم عملا همه را تهدید میکنه و فحاشی.... برای همین خانم و اطرافیانش محیط این امامزاده ی عزیز را خراب کردند😔😔 خدا رحمت کند خادم عزیزه امامزاده محسن(خادم الحسین سروش غلامعلیان)را...خیلی پسر مومن و خوبی بود (فاتحه یادتون نره😥🖤)

  • avatar
    محسن رضایی
    چهارشنبه 15 شهریور ماه 1402

    امامزاده پر طرفدار اصفهان با نماز جماعت پیوسته و مراسمات همیشگی

  • avatar
    𝑴𝒐𝒔𝒕𝒂𝒇𝒂
    پنجشنبه 04 خرداد ماه 1402

    امامزاده محسن (ع) یکی از نوادگان امام موسی کاظم (ع) می‌باشند که به امامزاده غریب نیز شهرت دارند. قدمت بنای اولیه آرامگاه ایشان مربوط به دوران سلجوقی بوده که در زمان صفویه و قاجاریه تغییراتی در آن انجام شده است. در زمان ناصرالدین شاه حرم باشکوهی با گنبدی بسیار بلند و رواق‌ها و بخش‌های مختلفی برای امامزاده محسن (ع) ساخته می‌شود. این بارگاه مقدس به عنوان یکی از زیباترین زیارتگاه ها و آرامگاه های اصفهان محسوب می‌شود زیرا از تزئینات معماری چشم نوازی برخوردار است. آینه کاری، کاشی کاری، نقاشی و خطاطی‌های داخل حرم و زیر گنبد، جلوه‌ای از هنر ایرانی-اسلامی را به تصویر می‌کشند که نگاه هر بیننده‌ای را به خود خیره می‌کنند. این زیارتگاه در خیابان وحید و ابتدای خیابان رودکی اصفهان واقع شده است.

  • avatar
    داريوش حسینی طلاوری
    چهارشنبه 31 فروردین ماه 1401

    مکان بسیار معنوی و با صفا و مناسب برای برگزاری مراسم های مذهبی

  • avatar
    امپراطور
    یکشنبه 23 مرداد ماه 1401

    امامزاده ای بسیار خوب


سایر محل‌های عبادت که در محدوده امامزاده محسن (ع) واقع شده‌اند:

  • امامزاده محمد
    (4.1)
    مارنان، محمدیه
  • آدرس، اطلاعات و شماره تماس و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط نامدار (شهریار سطح ۶ نشان) در تاریخ پنجشنبه 23 فروردین ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی امامزاده محسن (ع) اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: پنجشنبه 23 فروردین ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد امامزاده محسن (ع) در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه امامزاده محسن (ع) ندارد.
    neshan logo