مسجد
از مساجد قدیمی و معروف اصفهانه
مسجد لنبان مسجد قدیمی و با صفاییه و حال و هوای معنوی خوبی به آدم میده
فضای دلنشین و آرامش بخشی دارد و بخش های مختلفی هم دارد و همینطور امنیت انجا خوب است
مسجد لبنان در بلوار پرستار میدان فاطمه زهرا قرار دارد یکی از میاجد قدیمی اصفهان
مسجد لنبان در زمان صفویان و در زمان حکومت شاه سلیمان صفوی در محله لنبان اصفهان واقع در خیابان شهید بهشتی بنا شده است ودر تاریخ 29آذر1316با شماره ثبت 293به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است
یکی از آثار دوره صفوی است و مسئولین در دوره های بعدی تعمیراتی اساسی بر روی آن انجام داده اند. در این مسجد، آثار قدیمی زیادی وجود دارد و به همین علت در تاریخ ۲۹ آذر ۱۳۱۶ با شمارهٔ ثبت ۲۹۳ به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. این مسجد یک حیاط بزرگ دارد که در آن دو درخت چنار کهن سال کاشته شده دیده می شود. در زیر تالار بزرگ مسجد، یک نهر آب جریان دارد و آن جا را بسیار با صفا کرده است. از راه دور هم گنبد زیبای لنبان، همراه با مناره ای کوتاه به چشم می خورد و همین منظره بسیار جذاب افرادی را به خود جذب می کند. در بالای مناره یک جایگاه برای اقامه اذان گفتن ساخته شده و بر روی بدنه آن نام محمد صلی الله علیه و اله، علی علیه السلام و دیگر امامان نقش بسته است. نا گفته نماند که گنبد فیروزه ای رنگ مسجد نیز مانند صفحه ای نقاشی با طرح های اسلیمی و گل بوته های زیبا به رنگ سفید و خاکی رنگ تزئین شده است و هر بیننده ای را به خود جذب می کند.
مسجد لنبان، یکی از مساجد قدیمی و تاریخی در استان اصفهان است که جزء یکی از آثار با ارزش ایران به شمار می رود. لنبان نام یک محله قدیمی در قسمت غرب اصفهان است و نام این مسجد را از همان محله گرفته اند. مسجد های زیادی در اصفهان وجود دارد، اما این مسجد با تمام آن ها متفاوت است و ویژگی های به خصوصی دارداین مسجد یکی از آثار دوره صفوی است و مسئولین در دوره های بعدی تعمیراتی اساسی بر روی آن انجام داده اند. در این مسجد، آثار قدیمی زیادی وجود دارد و به همین علت در تاریخ ۲۹ آذر ۱۳۱۶ با شمارهٔ ثبت ۲۹۳ به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.در داخل مسجد چندین فرش با یک طرح وجود دارد و سقف آن از چلچراغ های زیبا پر است. همچنین این مسجد زیبا دارای دو کتیبه به خط های ثلث سفید بر زمینه ای لاجوردی است که به دست استاد امامی ساخته شده اند. در ضلع شرقی مسجد لنبان، سقا خانه ای با چهار ستون سنگی وجود دارد که جلوه ای با صفا به مسجد بخشیده است. این مسجد یک حیاط بزرگ دارد که در آن دو درخت چنار کهن سال کاشته شده دیده می شود. در زیر تالار بزرگ مسجد، یک نهر آب جریان دارد و آن جا را بسیار با صفا کرده است. از راه دور هم گنبد زیبای لنبان، همراه با مناره ای کوتاه به چشم می خورد و همین منظره بسیار جذاب افرادی را به خود جذب می کند. در بالای مناره یک جایگاه برای اقامه اذان گفتن ساخته شده و بر روی بدنه آن نام محمد صلی الله علیه و اله، علی علیه السلام و دیگر امامان نقش بسته است. نا گفته نماند که گنبد فیروزه ای رنگ مسجد نیز مانند صفحه ای نقاشی با طرح های اسلیمی و گل بوته های زیبا به رنگ سفید و خاکی رنگ تزئین شده است و هر بیننده ای را به خود جذب می کند.
چه انرژی خوبی داره مسجد لنبان. سه شنبه 13 تیرماه 1402
مسجد لنبان مسجد قدیمی و با صفاییه و حال و هوای معنوی خوبی به آدم میده
خوب
عالی
مسجد لنبان یکی از آثار دوره صفوی در اصفهان است که در محله قدیمی لنبان واقع شده است. این مسجد در زمان شاه سلیمان صفوی بر خرابههای مسجدی بنا شده که در قرن هشتم احداث شده بود. گنبدی زیبای مسجد همراه با منارهای کوتاه زیباترین منظره مسجد است. در بالای مناره جایگاهی برای اقامه اذان طراحی شده و بر روی بدنه آن نام محمد صلی الله علیه و اله، علی علیه السلام و دیگر ائمه علیهم السلام نقش بسته است. گنبد فیروزهای مسجد مانند فرشی با طرحهای اسلیمی و گل بوتههایی زیبا به رنگ سفید و خاکی رنگ تزئین شده است. این مسجد دارای دو کتیبه به خط ثلث سفید بر زمینهای لاجوردی و اثر محمدرضا امامی از خطاطان برجسته است. در ضلع شرقی مسجد لنبان سقاخانهای قرار دارد با چهار ستون سنگی و چهار سنگاب که دوتا گرد و دوتای آن چهار گوش بوده است و اکنون هر چهار سنگاب توسط میراث فرهنگی ضبط شده است. در حیاط این مسجد دو چنار کهنسال وجود دارد و مادی نیاصرم از وسط حیاط آن عبور میکند. در زیر تالار بزرگ مسجد، نهر آبی جریان دارد و سردابهای بنا شده است. منبر مسجد، معروف به منبر صاحب الزمان، مورخ ۱۱۱۴هـ. ق از نفیسترین منبرهای عهد صفوی است. تا قرن ۱۱ جنب مسجد گورستانی قرار داشته است که قبور بزرگانی همچون میرزا ابوتراب خوشنویس، امیر نظام الدین خوشنویس فرزند ابوتراب، صائن الدین علی بن صدرالدین محمد بن افضل؛ معروف به ان ترکه، حکیم و فیلسوف اصفهانی که در سال ۸۳۵ قمری در گذشته است و همراه با نامداران دیگر در این محل مدفون بودهاند که از خاندان معروف تیمور و صفوی بوده و متأسفانه امروزه هیچ اثری از آن برجا نمانده و اطراف مسجد همه ساختمان سازی شده است.
از مساجد قدیمی و معروف اصفهانه
مسجد لبنان در بلوار پرستار میدان فاطمه زهرا قرار دارد یکی از میاجد قدیمی اصفهان
مسجد لنبان (مسجد) در محله لنبان اصفهان و خیابان مسجد واقع شده است. این مکان یکی از هشت مسجد در محله لنبان اصفهان میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان اصفهان و مادی نیاصرم و همچنین رستوران بیتوته، مهمانپذیر جهان، رنو یدک یزدانی، دبیرستان صائب و شرکت میلاد صانع قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مکان یکی از مسجدهای خوب این منطقه میباشد.