موزه بسیار جالب و زیبایی است و میشه مدارک مربوط به صنعت چای را در این موزه مشاهده کرد، علاوه بر دیدن مدارک و ظروف خاص آرامگاه کاشف السلطنه را نیز زیارت کنید
آرامگاه کاشف السلطنه و موزه چای ایران مکانی زیبا و دیدنی در لاهیجان است که در نزدیکی باغ گیاهشناسی هست به شما پیشنهاد میکنیم حداقل یک بار از آن دیدن کنید .
خانه ای تاریخی با تجهیزات کاملا نوستالوژی وبا محیطی آرام و کادری پاسخگو از زمین های زندانیان سیاسی ده سال اول انقلاب
جالب بود ،خداوند ایشان را بیامرزد🤲
در نوع خودش بسیار خوب بود لطفا همه از این موزه بازدید بفرمایید
حتما این مکان دیدنی رو ببینید و با تاریخ چای ایرانی و زحماتی که این مرد بزرگ ( کاشف السطنه) کشیده آشنا شوید.
عالی
موزه تاریخ چای ایران و مقبره پدر چای ایران مرحوم کاشف السلطنه که مکان بسیار جالبی بود.
جمعه ۷ دی ۱۴۰۳
آرامگاه محمد میرزا قوانلو ملقب به کاشف السلطنه (موزه تاریخ چای لاهیجان) مربوط به دوره معاصر است و در لاهیجان، خیابان کاشف شرقی نرسیده به سراه کشاورزی واقع شدهاست. این اثر در تاریخ ۲۶ آبان ۱۳۷۵ با شمارهٔ ثبت ۱۷۶۹ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاست. موزه لاهیجان یکی از جاذبههای گردشگری شهرستان لاهیجان است که ابتدا به عنوان مقبره کاشف السلطنه مورد بازدید قرار میگرفت، با تکمیل ساختمان نیمه کاره مجاور آرامگاه و از سال ۱۳۷۵ به عنوان موزه تاریخ چای ایران مورد بهرهبرداری قرار گرفت. این موزه از یک سالن اصلی دو طبقه، یک برج و دو فضای اداری شمالی و جنوبی تشکیل شدهاست. طبقه همکف از سالن اصلی بنا، به اسناد و مدارک مرحوم کاشف السلطنه و وسایل مربوط به چای و چاینوشی اختصاص داده شده و طبقه دوم بنا را ویترینها و اقلام مردمشناسی تشکیل میدهند
عالی بود
از نزدیک یچیز دیگه ست 💚
موزه زیبا و دیدنی در دو طبقه مرتب و خاص آشنایی با تاریخچه ورود چای ب ایران
امروز دوشنبه 9 مهرماه 1403 موفق به دیدار از این موزه شدم . به عنوان موزه چای و تنها موزه تخصصی چای در ایران جای قشنگی است . پیشنهاد میدهم اگر راهتان به لاهیجان افتاد حتما یه سر بزنید، قیمت بلیط ورودی بیست هزار تومان است که شاید متناسب با یک موزه کوچک است. این موزه در دو قسمت ، ساختمانی در دو طبقه با معماری خاص خود و برج مقبره کاشف السطنه در کنار خود است که سقف موزه و رنگ و طرح راهرو آن جالب است. وسایل چای خوری و موضعات مرتبط با آن در قفسه ها چیده شده و تابلوهای متنی به اطلاعات موزه افزوده شه است. البته من انتظار داشتم حداقل دو سه نمونه از چای ایرانی و مشابه در معرض دید باشد شاید بخواهم مقایسه ای انجام بدهم ولی متاسفانه چنین چیزی ندیدم. در محل مقبره که به شکل برج است سکوهای خالی است که امکان دارد وسایلی بوده است که به هرحال الان این موزه جای بهتر شدن دارد. حتی پیشنهاد میشود نقشه هایی از سراسر ایران که چایی کشت میود در دهه های مختلف در دید عموم قرار گیرد. شهر لاهیجان به عنوان منبع و آغازکننده چای در ایران لیاقت موزه ای بهتر و شایسته ای را دارد که محل آن حاضر است.
آرامگاه کاشف السلطنه و موزه چای ایران (موزه) در محله حزین لاهیجان و بلوار شهید رجایی، میدان کاشف السلطنه، بعد از حزین لاهیجی واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی ماندیرو اسکارف و همچنین گلفروشی تی تی، رستوران محلی نیمروی، فروشگاه لباس شهر شب، باقلوا پامچال لاهیجان و گالری لوکس ساختمانی دانژه قرار گرفته است.