بازار و مرکز خرید - باز است : ۸ تا ۲۱
ساعت کاری: باز است - ۸ تا ۲۱
بازار قزوین دارای کسبه ی خوش اخلاق و دارای اجناسی معمولی که همه چیز در آن پیدا میشود
بازار قشنگیه معماری سنتی داره برای عکاسی اومده بودیم
بازار قزوین نسبت به بازار تبریز و رشت منظم تره.شلوغ و مکانی دوست داشتنیه .چیزهای جالبی داره
بازار قزوین مجموعه ای سنتی با معماری زیبا، محیطی سرپوشیده مناسب برای خرید و تفریح
قدمت چند صدساله، وسعت بسیار زیاد و فضای سنتی و سحرآمیز این بازار موجب شده است که جایگاهی همیشگی در فهرست برترین جاهای دیدنی قزوین داشته باشد. بازار تاریخی قزوین را باید جلوهگاهی برای تماشای ترقی معماری کشور دانست؛ مکانی کهن و هزارساله با مساحتی برابر با ۱۴ هکتار و مشتمل بر صدها حجره و بناهای باستانی گوناگونی که هرکدام داستان متفاوتی از تاریخ پرفرازونشیب کشورمان را روایت میکنند. در حقیقت اصالت و اعتبار این بازار چنان زیاد است که در فهرست میراث گردشگری ایران نیز به ثبت رسیده و در لیست سه مرکز اقتصادی محبوب کشورمان جای گرفته است. بازار تاریخی قزوین مکانی چند کاربری است؛ هم میشود بهعنوان مکانی باستانی از آن بازدید کرد و به تماشای کاشیکاریهای دلانگیز و تزئینات آجری خوشنقشونگار بناهای عتیق و سراهای کهن و چند صدساله آن نشست، و هم بهعنوان مرکزی تجاری، به گشتوگذاری اکتشافی در کوچهپسکوچههای باصفایش پرداخت و سوغاتی نفیس و ارزشمند را پس از ویترین گردی در حجرههای رنگارنگ آن یافت و با قیمتی بسیار مناسب و منصفانه خریداری کرد. این بازار از نظر امکانات رفاهی نیز شرایط قابل قبولی دارد، چراکه از امکاناتی نظیر رستوران، کافیشاپ، شیرینی فروشی و سرویس بهداشتی برخوردار گردیده است. بنابراین گرسنگی و تشنگی در این بازار معنا ندارد و همواره دمنوشی آرامشبخش و غذایی سنتی و لذیذ در دسترس بازدیدکنندگان خواهد بود. اما ورودی این بازار کجاست؟ در پاسخ باید گفت که دسترسی به بازار تاریخی قزوین از چهار طریق مختلف: دربهای شمالی، جنوبی، شرقی و غربی امکانپذیر است. برای ورود از درب شمالی بازار، ابتدا باید به خیابان امام خمینی بروید و سپس به سمت تیمچه سرباز حرکت کنید. اگر درب جنوبی را برای دخول انتخاب کردید، خیابان کوروش تنها گزینهای است که برای دستیابی به بازار پیش روی شماست. ازآنجاییکه دربهای بازار از شرق به سمت سرای شاه و از غرب به سمت مولوی نیز گشوده میشود، دسترسی به این بازار از هر چهار طرف مختلف شهر میسر گردیده است.
از مغازه های قدیمی بازار قزوین
بازار بزرگ قزوین یکی از بازارهای قدیمی و سنتی ایران که در دوره صفویان ساخته و در دوره قاجار بازسازی شده است یک مکان بسیار زیبا برای گردشگران است که از بازدید این مکان تاریخی درکنار خرید سوغاتی لذت بخش خواهد بود این بازار زیبا یک اثر تاریخی هست که در میراث فرهنگی ایران نیز به ثبت رسیده از این بازار زیبا در سفر به قزوین حتما دیدن فرمایید
بسیار زیبا و دیدنی و بیانگر تاریخ بسیار غنی ایران و قزوین
بازارقزوین خیلی جالب وقیمت عالی .
بسیار زیبا و دیدنی که اصلا متوجه گذر زمان نمیشید
بازارقزوین جالب ودیدنی.
مجموعه بازار قزوین یکی از اماکن دیدنی تاریخی شهر قزوین است که در زمان پایتختی این شهر در دوران صفویان ساخته شده است. در دوران قاجار نیز این بازار را توسعه دادند و چندین کاروانسرا، سرا و تیمچه به آن اضافه شد. در طول ۹ قرن، در این بازار یک جابه جایی جنوب به شمال اتفاق افتاد که در آن مسجد جامع قزوین از بافت بازار کلا جدا شد. از بخشهای به جا مانده از بازار قزوین، میتوان به قیصریه قزوین اشاره کرد که طاقهای آجری و ارتفاع بسیار زیاد دارد. بازار قزوین چهار در دارد که یکی به تیمچه سرباز، دیگری به تیمچه سرپوشیده، در شرقی به سرای وزیر و در دیگر به چهارسوق کوچکی باز میشود. از مهمترین بخشهای این بازار میتوان به مسجدالنبی، سرای سعدالسلطنه، سرای وزیر، سرای حاج رضا، سرای رضوی، سرای خوشنویسان، تیمچه سرباز، تیمچه سرپوشیده، تیمچه سید کاظم، تیمچه حاج محمدتقی، سرای شاه، سرای نقدعلی، سرای حاج محمدباقر، سرای دالان دراز، سرای ضرابخانه، سرای نگارالسلطنه، سرای بهشتی، بازار قیصریه، گرمابهی سعدیه، گرمابه رضوی و حیاط قهرمانی اشاره کرد. این اثر تاریخی در ۵ دیماه ۱۳۵۶ با شمارهی ۱۰۲۱ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
دوستان جمعه ها بازه؟
بازار قزوین یکی از جاهای دیدنی قزوین به شمار میرود که قدمت آن به دوران صفویه و قاجاریه میرسد. این بازار نهتنها معماری بینظیری دارد و از بخشهای مختلفی تشکیل میشود، بلکه انواع و اقسام کالا در آن به فروش میرسد که گزینههای خوبی برای سوغاتی هستند. مهمترین فضاهای بازار قزوین شامل مسجدالنبی، سرای سعدالسلطنه، سرای وزیر، سرای قیصریه، سرای حاج رضا، سرای رضوی، تیمچههای روباز و سر پوشیده میشود که قطعا ارزش یک بار بازدید را دارند. این بنای تاریخی در پنجم دیماه ۱۳۵۶ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید. بازار قزوین در بافت قدیمی شهر قزوین در خیابان امام خمینی قرار دارد. این بازار از شمال به خیابان امام خمینی، از جنوب به خیابان کوروش، از شرق به سرای شاه و از غرب به خیابان مولوی میرسد. مسیر دسترسی به بازار قزوین بازار قزوین سه ورودی اصلی دارد که بسته به مسیر خود میتوانید از سمت خیابان امام خمینی، کوروش یا خیابان مولوی وارد بازار شوید. بازار قزوین یکی از زیباترین بازارهای تاریخی ایران است که بهواسطه هنر معماری خیرهکنندهاش، تصویری از گذشته را در برابر چشمانتان میگذارد. در واقع، این بازار میراث تاریخی، فرهنگی و اقتصادی شهر به شمار میرود. بازارهای مشهور در مجموعه بازار قزوین شامل علاقهبندها، نجارها، بزازها، بلورفروشها، خراطها، پالاندوزها، پوستفروشان، ریسمانسنج، پنبه فروشها، آهنگران، چیتگرها، زرگرها، عطارها، علافها، کهنه فروشها، مسگرها، حلبیسازها و... میشود. بازارچههای مشهوری همچون بازارچههای آقا، معصوم، استاد علی نجار، باغشاه، حاج ادریس، حاج محمد ابراهیم، حاج محمد رحیم، حاج میرحسن، بازارچه قیصریه، تجارتخانه تومانسیان، حاج محمدحسین جدید، زعفرانیه و غیره نیز در این محل وجود دارد.
بازار قزوین (بازار و مرکز خرید) در محله بازار قزوین و خیابان شهید انصاری، پهلوان محمود شاهوردی واقع شده است. این مجتمع یکی از پانزده بازار و مرکز خرید در محله بازار قزوین میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند سرای نگار السلطنه، موزه مجسمه آقای ازی محمدی و بازار سنتی قزوین و همچنین کاروانسرای موسی وزیر، مسجد النبی (ص)، گرمابه حاج ملاتقی، بازار قزوین و بوتیک رئوفی قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مجتمع یکی از بازارها و مراکز خرید خوب این منطقه میباشد.