©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

کیف و کفش آدینه

4/3
3 رای
فروشگاه کیف و کفش
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

فروشگاه‌های پیشنهادی در نزدیکی کیف و کفش آدینه

امکانات نزدیک

3/7
(45)
رستوران

باز است

4/6
(18)
بوستان
5/0
(1)
سرویس بهداشتی
5/0
(2)
بانک
3/8
(12)
پارکینگ

باز است

5/0
(1)
ایستگاه اتوبوس

دسته‌بندی‌های مرتبط با کیف و کفش آدینه

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

درباره‌ی کیف و کفش آدینه

کیف و کفش آدینه (فروشگاه کیف و کفش) در محله جابری تهران و خیابان شهید درودیان واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی پاساژ الماس شکوفه و همچنین میدان شکوفه، پارکینگ طبقاتی امیر کبیر ، بازار میوه و تره بار شکوفه، آزمایشگاه تشخیص پزشکی بابک و نانینو قرار گرفته است. با توجه به نزدیکی این فروشگاه به ایستگاه مترو امیرکبیر، برای دسترسی راحت‌تر و کمک به داشتن هوایی پاک‌تر، می‌توانید از وسایل حمل و نقل عمومی برای مراجعه به آن استفاده کنید.

فروشگاه کیف کفش چرم کاریبو ، کفش اسپرت علی و کفش ویوا فروشگاه‌های دیگری هستند که در این محدوده قرار دارند.

چطور به فروشگاه کیف و کفش آدینه برویم؟

شما می‌توانید در انتخاب بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه کیف و کفش آدینه از مسیریاب نشان کمک بگیرید. اگر برای کمک به کاهش آلودگی هوا قصد دارید از وسایل حمل‌ونقل عمومی استفاده کنید، خوب است بدانید که این فروشگاه در نزدیکی ایستگاه اتوبوس مسجد سنگی قرار دارد. اگر می‌خواهید با استفاده از مترو به این فروشگاه بروید، می‌توانید در ایستگاه مترو امیرکبیر که نزدیک به فروشگاه کیف و کفش آدینه است، پیاده شوید. شما می‌توانید مسیریابی پیاده و با اتوبوس یا مترو را روی اپلیکیشن نشان ببینید و نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان را بخوانید.

اگر شما هم به فروشگاه کیف و کفش آدینه رفتید، حتماً نظرتان در مورد آن را از طریق کامنت با ما به اشتراک بگذارید. تصاویر مربوط به فروشگاه کیف و کفش آدینه را از طریق گزینه "افزودن تصویر به این مکان" با ما به اشتراک بگذارید.