info
عکس آتشکده زرتشتیان کرمانعکس آتشکده زرتشتیان کرمانعکس آتشکده زرتشتیان کرمانعکس آتشکده زرتشتیان کرمان
category

آتشکده زرتشتیان کرمان کرمان

مکان تاریخی

درباره‌ی آتشکده زرتشتیان کرمان

آتشکده زرتشتیان کرمان (مکان تاریخی) در کرمان و خیابان آمیغی ۱ واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی موزه زرتشتیان و همچنین مجتمع اقامتی پذیرایی کیخسرو، خانه مسافر ایران‌ شهر ، کافی نت یگانه کرمان، نانوایی و مسجد و تکیه امام رضا (ع) قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از اماکن دیدنی و تاریخی خوب این منطقه می‌باشد.



نظرات کاربران در مورد آتشکده زرتشتیان کرمان

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    BEHZAD-09390631352-
    یکشنبه 12 شهریور ماه 1402

    به نـام خـداوند دلــہـای خستـه💔 سلام،،،، اتشکده زرتشتیان کرمان یکی از مکانـها و بناهای تاریخی و دیدنی استان کرمان میبـاشد که هـرساله توریستـها و گردشگران و البته محققان علاقه منـد زیادی را جذب میکنـد و به استان کرمان میکشاند،، ایـن اتشکـده در حقیقت در سال۱۳۰۳هجری و همزمان بـا حـکومت پهـلوی در ایران و در کرمان ساخته شد که سر در ورودی این اتشکده از سـه کلمه همت،هوخت و هورشت ساختـه شده است،که همـان شعار معروف زرتشتیان یعنی اندیشه،گـفتار و کردار نیک میباشپد، ادرس این اتشکده در خیابان زریسف(شهدا)و در ابتدای خیـابان برزو امیغی میبـاشد،لازم به ذکر است که اتش این اتشکده از حدود قبل از دوره ساسانیان تا کنون روشن بوده و هست وزرتشتیـان آنـرا بعنـوان اتش مقدس میشنـاسنـد و عقیـده دارند کـه این اتش بایـد تا روز قیـامت روشـن نگهـداشته بشـود و در واقع این آتش یک آتش چند هزارساله است که از سمت هند به آتشکده هند جابجا شده است و بعد از آن به محله شهر انتقال داده شد و سپس به شهر کرمان منتقل شد. در تاریخ ۱۰ مهر سال ۱۳۸۰ شمسی، این آتشکده به فهرست آثار ملی ایران و استـان پهـناور کـرمان اضافه شد.،،هر ساله چیزی در حدود۱۵تا۲۰هزار گـردشگـر از سراسر ایران و جـهـان بـرای بـازدیـد از این اتشکـده و این اتش مقـدس به استـان و شـهر زیـبای کـرمان سـفر میکننـد،،، باتشکـر و ارزوی آزادی بـشـر از دست غــول خـرافـات و جــهل،،

    34
  • avatar
    Outlander
    یکشنبه 01 اسفند ماه 1400

    یکی از جاذبه‌های شاخص شهر کرمان آتشکده و موزه مردم شناسی زرتشتیان این شهر است. موزه مردم شناسی زرتشتیان کرمان را می توان به عنوان تنها موزه مردم شناسی زرتشتیان در جهان نام برد که در مجموعه آتشکده زرتشتیان شهر کرمان قرار دارد. این موزه شامل بخش های مجزایی است که اشیا جمع آوری شده توسط پایه‌گذاران موزه و میراث فرهنگی وقت در این بخش ها در پشت شیشه ها نگه داری می شوند. آتشکده و موزه مردم شناسی کرمان یکی از جاذبه های کرمان است که علاقه مندان به تاریخ و فرهنگ زرتشتیان می توانند در سفرشان به کرمان با خرید بلیط هواپیما از این مکان بازدید کنند. موزه زرتشتیان ایران در واقع در آتشکده زرتشتیان کرمان جای گرفته است که این آتشکده در سال ۱۳۰۳ خورشیدی ساخته شده است. از موسسین این موزه می توان بهدنیان فرزانه، هرمز اشیدری و مهیندخت سیاوشیان را نام برد. طرح اولیه ی این موزه توسط آقای مهران غیبی مدرس دینی کلاس های زرتشتیان و همچنین آقای دکتر پرویز خشنودی رئیس انجمن در سال ۱۳۶۲ مطرح شد. در سال ۱۳۷۴ موبد مهران غیبی با نامه ‌نگاری با سازمان میراث فرهنگی وقت اقدام به جمع آوری اشیا و وسایل قدیمی از خانه‌های قدیمی نمود. با مکاتبات و بازدید مسئولین وقت سازمان میراث فرهنگی تاسیس موزه زرتشتیان کرمان در برنامه‌های رسمی سازمان میراث فرهنگی گنجانیده شد. افتتاح این موزه در سال ۱۳۸۴ و همزمان با جشن تیرگان توسط سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری صورت گرفت. این موزه متشکل از بخش های مختلف و مجزایی است که در هر بخش اشیا موجود بیانگر جنبه های مختلف آداب و رسوم زرتشتیان است. آثار و اشیای جمع آوری شده توسط موسسین این موزه به تالاری در قسمت پشت آتشکده انتقال داده شده است. لوازم داخل موزه که با کمک خانواده‌هاي زرتشتيان تهيه شده است، شامل لوازم خانه و لوازم مورد نیاز برای روشنایی و استفاده در آشپزی است و تفاوت چندانی با لوازم مسلمانان ندارد. از قدیمی ترین اشیا این موزه می توان به یک جلد کتاب دست نویس گاتاها که قدمت آن به بیش از ۲۰۰ سال می رسد و همچنین یک آتشدان دستی که تاریخ حک شده روی آن سال ۱۲۰۷ را نشان می دهد، اشاره نمود.  در قسمتی از موزه لباس های زنانه شامل چارقد، پیراهن، شلوار گلدوزی شده، کت، مخنا، لچک و انواع دیگر پوشش های زنانه نگه داری می شود که این لباس ها مربوط به دوران زرتشتی و هخامنشی است و گویای پوشش زنان زرتشتی آن عصر است. سایر اشیا با ارزش این موزه شامل فرتورهای انجمن ناصری زرتشتیان کرمان و کتیبه های با ارزشی از دوره ناصرالدین شاه قاجار است. همچنین در بخشی از موزه انواع آتشدان های زرتشتیان، روغن سوز، پیه¬ سوز و چراغ لاله نگه داری می شود. آتشکده زرتشتیان کرمان یک بنای آجری است، این معبد در کنار باغی قرار دارد که وجود این باغ آرامش حضور در این معبد را چند برابر می کند. مرمت و بازسازی معبد توسط اساتید معماری کرمان صورت گرفته است و با این بازسازی آتشکده زیباتر از قبل شده است. در کنار ساختمان آتشکده زرتشتیان کرمان موزه مردم شناسی زرتشتیان بنا شده است. ساختمان اين موزه توسط سرکارخانم مهين دخت سياوشيان ساخته و وقف موزه شده است. اشیا در این موزه در دو طبقه نگهداری می شوند که یک طبقه مربوط به لوازم آشپزی، کتیبه ها، لباس های مخصوص زرتشتیان و کتاب های قدیمی است و طبقه دیگر اختصاص به عکس های قدیمی دارد. بین این دو طبقه فضای پلکانی وجود دارد که لوازم خانگی و لوازم کشاورزی در این بخش نگهداری می شود. 

    10
  • avatar
    PARSA
    جمعه 10 فروردین ماه 1403

    بسیار جالب بود علاوه بر آتشکده یک موزه هم داشت که راهنماهای موزه واقعا توضیحات خوب و جالبی در مورد وسایل و فرهنگ ارائه می‌کردند.

    7
  • avatar
    مسافر
    شنبه 12 فروردین ماه 1402

    آتشکده زرتشتیان در سال ۱۳۰۳ هجری شمسی در زمان حکومت پهلوی بنیان‌ نهاده شد. بنای آتشکده، از آجر است که بر سردر آن سه کلمه «همت، هوخت و هورشت» به‌معنای اندیشه، گفتار و کردار نیک نقش بسته است. بازدید از آتشکده زرتشتیان که آتش مقدسی در آتش‌دان آن شعله ور است؛ امکان آشنایی با رسم‌های مذهبی زرتشتیان را برای علاقه‌مندان فراهم می‌کند. این آتش بر اساس نظر موبدان زرتشتی، همان آتش چند هزار ساله‌ای است که از هند به آتشکده محله شهر و از آنجا در روز سروش از ماه شهریور ۳,۶۵۲ یزدگری به این آتشکده انتقال یافته است. به‌گفته موبد آتشکده هر بار که بناها تخریب شده است و زرتشتیان در شرایط مختلف میعادگاه و نیایشگاه‌ خود را جا‌به‌جا کرده‌اند، آتش به مکان دیگری منتقل می‌شد. آتش درون آتشکده نیز از پیش از دوره ساسانیان روشن نگه داشته شده است. آتشکده کرمان در تاریخ ۱۰ مهر ۱۳۸۰ هجری شمسی در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید و در حال حاضر، بزرگ‌ترین مکان اجتماعی بهدینان کرمان است و علاوه بر بازدیدکنندگان زرتشتی سالانه بیش از ۱۰ هزار گردشگر از این محل بازدید می‌کنند.  علاقه‌مندان می‌توانند از موزه مردم‌شناسی زرتشتیان کرمان نیز دیدن کنند که بعدها در کنار آتشکده ساخته شد و به‌عنوان تنها موزه مردم‌شناسی زرتشتیان در جهان شناخته می‌شود. این موزه شامل بخش‌های مجزایی است که اشیای جمع‌آوری شده توسط پایه‌گذاران موزه و میراث فرهنگی وقت در آن‌ها نگهداری می‌شود. 

    4
  • avatar
    کاربر حذف شده
    چهارشنبه 20 اردیبهشت ماه 1402

    یه مکان تاریخی عالی

    4
  • avatar
    Nazanin
    جمعه 06 آبان ماه 1401

    بسیار جای با صفا و زیبایی هست. پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید. مکانی برای عبادت خدای رب

    4
  • avatar
    اندیشه، گفتار وکردار نیک
    پنجشنبه 09 فروردین ماه 1403

    یک اتشکده خیلی زیبا وفوق العاده تمیز با آتش حدود۱۲۰۰ ساله. وزرتشتیانی که خیلی با مهربانی از مراجعین استقبال می کردند وبه سوالات پاسخ می دادند .

    3
  • avatar
    نظرت را بنویس و ❤️ کن.👇
    چهارشنبه 04 خرداد ماه 1401

    آتشکده زرتشتیان کرمان در خیابان شهدا، خیابان برزو آمیغی این شهر قرار دارد. این آتشکده، آخرین پرستشگاه زرتشیان در این استان بوده که در زمان رضاخان در منزل شخصی به نام «جهانگیر اشیدری» بنا شد که هم‌اکنون باغ سرسبز آن در اطراف آتشکده باقی مانده است.

    3
  • avatar
    هژار
    پنجشنبه 06 مرداد ماه 1401

    آتشکده کرمان مربوط به دوره پهلوی اول است و در کرمان، خیابان زریسف، خیابان برزو آمیغی واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۰ مهر ۱۳۸۰ با شمارهٔ ثبت ۴۱۹۰ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. در کتاب زرتشت و زرتشتیان تاریخچه این آتش چنین آمده است: «پس از استقرار حکومت ایلخانان در ایران، برخي از زرتشتيان و موبدان گوشه و كنار ايران كه پس از حملات اولیه مغولان آواره شده بودند، به دهكده‌اي كوچك در كُنجِ شمال‌ِغربيِ يزد به نام «تُرك‌آباد» -كه يك آتشكده كهنِ آناهید، هنوز در آن‌جا سالم و از گزند حوادثِ روزگار مصون مانده بود- كوچيدند و «آتش بهرام» خود را نيز در روستاي مجاور كه «شريف‌آباد» نام داشت، در خانه‌اي محقّر و آجري قرار دادند . تُرك‌آباد و شريف‌آباد از اين زمان به مهمترين مركز تجمع زرتشتيان تبديل شد. اين آتش مقدس كه در زمان ساسانيان و به فرمان موبد ِموبدان "كرتير" افروخته شده بود و در پرستشگاهي در استخر قرار داشت در گذر تمام اين سال‌ها با كوشش زرتشتيان روشن مانده بود، از پیچ و خم روزگار گذشته و اينك در اين مكان گمنام قرار گرفت. اين آتش بهرام که از اوایل دوران ساسانی به طور مداوم فروزنده بود، از این زمان در این مکان امن باقی‌مانده و تا امروز، همچنان به عنوان «مقدس‌ترين آتش زرتشتيان» در «انجمن زرتشتيان یزد» و «آتشکده کرمان» برافروخته است.

    3
  • avatar
    محمد
    یکشنبه 12 فروردین ماه 1403

    اگر به آیین ها و آداب مردم علاقه مند هستید بسیار زمان خوبی رو در این مکان سپری خواهید کرد. زرتشتیان مهربان و دوست داشتنی هم حضور دارند و شمارو با آداب آیینی آشنا میکنند. تجربه فوق العاده ای هست.

    2
  • avatar
    اینترنت آسیاتک مرکزی
    شنبه 16 دی ماه 1402

    آتشكده‌های بسیاری در ایران ساخته شده‌اند كه برخی از آن‌ها همچنان پابرجا هستند؛ از جمله آتشکده زرتشتیان کرمان که آخرین آتشکده این استان به حساب می‌آید. آتشکده و موزه مردم‌شناسی زرتشتیان بدون هیچ رقیبی تنها موزه مردم‌شناسی جامعه زرتشتیان جهان محسوب می‌شود که بسیار دیدنی و پر مخاطب است. این تنها مزیت آتشکده نیست و زمانی که برای دیدن این مکان می‌روید، به شهادت موبدان و تاریخ‌نویسان، آتشی که در آتش‌دان کهن آن وجود دارد، همان آتش مقدس و پاک چند هزار ساله‌ای است که از معبد ورهرام هندوستان به ایران منتقل شده است.

    2
  • avatar
    محمدحسینی
    چهارشنبه 09 شهریور ماه 1401

    عالی

    2
  • avatar
    sp
    جمعه 06 فروردین ماه 1400

    یکی از مکان های معروف گردشگری میباشد اما به اینجا رسیدگی ندارند و در حال نابود شدن است محیط بسیار کثیف دارد و معلوم است مراقبت انجام

    2
  • avatar
    ژلوفن
    پنجشنبه 13 مهر ماه 1402

    ساعت بازدید تا ۱۴:۳۰ هست، حواستون باشه دیر نرین... برای اونایی که مثل من علاقه زیادی به زرتشت و زرتشتیان دارن دیدنش خالی از لطف نیست ، هرچند به آتشکده یزد نمیرسه ولی نمیشه کرمان اومد و اینجا رو ندید

    1
  • avatar
    𝑴𝒐𝒔𝒕𝒂𝒇𝒂
    یکشنبه 14 خرداد ماه 1402

    آتشكده‌های بسیاری در ایران ساخته شده‌اند كه برخی از آن‌ها همچنان پابرجا هستند؛ از جمله آتشکده زرتشتیان کرمان که آخرین آتشکده این استان به حساب می‌آید. آتشکده و موزه مردم‌شناسی زرتشتیان بدون هیچ رقیبی تنها موزه مردم‌شناسی جامعه زرتشتیان جهان محسوب می‌شود که بسیار دیدنی و پر مخاطب است. این تنها مزیت آتشکده نیست و زمانی که برای دیدن این مکان می‌روید، به شهادت موبدان و تاریخ‌نویسان، آتشی که در آتش‌دان کهن آن وجود دارد، همان آتش مقدس و پاک چند هزار ساله‌ای است که از معبد ورهرام هندوستان به ایران منتقل شده است.آتشکده زرتشتیان از جاهای دیدنی کرمان است که در خیابان زریسف (شهدا)، ابتدای خیابان برزو آمیغی قرار دارد. آتشکده در باغ مصفایی واقع شده که قبلا منزل مسکونی جهانگیر اشیدری بوده و با تغییراتی به‌صورت آتشکده در آمده است.ساعت کاری موزه از هشت تا ۱۴ و بهای بلیط آن پنج هزار تومان است.با این حال، بازدید از موزه زرتشتیان کرمان در حال حاضر (مهر ۱۴۰۰) به‌دلیل شیوع کرونا امکان ندارد و موزه تعطیل است.آتشکده زرتشتیان در سال ۱۳۰۳ هجری شمسی در زمان حکومت پهلوی بنیان‌ نهاده شد. بنای آتشکده، از آجر است که بر سردر آن سه کلمه «همت، هوخت و هورشت» به‌معنای اندیشه، گفتار و کردار نیک نقش بسته است.بازدید از آتشکده زرتشتیان که آتش مقدسی در آتش‌دان آن شعله ور است؛ امکان آشنایی با رسم‌های مذهبی زرتشتیان را برای علاقه‌مندان فراهم می‌کند. این آتش بر اساس نظر موبدان زرتشتی، همان آتش چند هزار ساله‌ای است که از هند به آتشکده محله شهر و از آنجا در روز سروش از ماه شهریور ۳,۶۵۲ یزدگری به این آتشکده انتقال یافته است. به‌گفته موبد آتشکده هر بار که بناها تخریب شده است و زرتشتیان در شرایط مختلف میعادگاه و نیایشگاه‌ خود را جا‌به‌جا کرده‌اند، آتش به مکان دیگری منتقل می‌شد. آتش درون آتشکده نیز از پیش از دوره ساسانیان روشن نگه داشته شده است

    1
  • avatar
    Momen
    یکشنبه 14 خرداد ماه 1402

    اتاق آتش در آتشکده زرتشتیان

    1
  • avatar
    Balad
    یکشنبه 25 دی ماه 1401

    ساخت آتشکده زرتشتیان کرمان به سال 1303 هجری شمسی برمی‌گردد؛ اما بهتر است به چند سال قبل از ساخت بنا برویم. «جمشید خدارحم نرسی آبادی» تاجری زرتشتی بود که در بمبئی زندگی می‌کرد. او  به‌خاطر تجارت به بعضی از شهرهای ایران مثل سیستان، یزد، کرمان و تهران سفر می‌کرد. جمشیدخان فردی نیکوکار بود و در هر شهر از خودش یادگاری به جا می‌گذاشت. زمانی که در کرمان اقامت داشت، تصمیم گرفت مسافرخانه‌ای برای مسافرها و رهگذرهای زرتشتی بسازد. بعد از جست‌وجو در محله زرتشتی‌ها، سه دنگ از باغی را خرید که روبه‌روی مدرسه بزرگ ملی زرتشتیان بود. این باغ را به باغ «مصفایی» می‌شناختند و به «سروشیار جهانگیر اوشیدری» تعلق داشت. این مکان در حال حاضر باز و امکان ورود به آن با تهیه بلیط وجود دارد و مکان بسیار زیبایی شامل آتشکده موزه و ... می باشد

    1
  • avatar
    اشرف زاده
    جمعه 07 آذر ماه 1399

    از یزد چند لول پایین تره پلی باز هم دیدنش میتونه جذاب باشه. همه چیز زرتشتیا واسه من جذابه

    1
  • avatar
    امیرحسین
    یکشنبه 06 اسفند ماه 1402

    یکشنبه اومدیم تعطیل بود مسافر زیاد بود بیرونش اما بسته بود

  • avatar
    ایمان
    یکشنبه 21 آبان ماه 1402

    آتشکده کرمان در تاریخ ۱۰ مهر ۱۳۸۰ هجری شمسی در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید و در حال حاضر، بزرگ‌ترین مکان اجتماعی بهدینان کرمان است و علاوه بر بازدیدکنندگان زرتشتی سالانه بیش از ۱۰ هزار گردشگر از این محل بازدید می‌کنند.  علاقه‌مندان می‌توانند از موزه مردم‌شناسی زرتشتیان کرمان نیز دیدن کنند که بعدها در کنار آتشکده ساخته شد و به‌عنوان تنها موزه مردم‌شناسی زرتشتیان در جهان شناخته می‌شود. این موزه شامل بخش‌های مجزایی است که اشیای جمع‌آوری شده توسط پایه‌گذاران موزه و میراث فرهنگی وقت در آن‌ها نگهداری می‌شود.  جمشید خدارحم نرسی آبادی که از تاجران زرتشتی مقیم بمبئی بود، مدتی در کرمان اقامت داشت. این شخص نیکوکار برای تجارت بین بمبئی و ایران، از شهرهای سیستان، کرمان، یزد و تهران می‌گذشت و در نقاط مختلف آثار خیری از خود بر جای گذاشت. در کرمان نیز به این فکر افتاد تا مسافرخانه‌ای برای رهگذران زرتشتی احداث کند تا هر زمان هم‌کیشی مانند خودش مجبور به اقامت در این شهر می‌شود، بتواند در آن استراحت کند. ایشان با این نیت آماده خرید مکانی مناسب در یکی از محله‌های زرتشتی‌نشین شد و باغی که مقابل مدرسه بزرگ ملی زرتشتیان بود، نظرش را جلب کرد. او سه دانگ از این باغ را خریداری کرد و در آن آتشکده و نمازگاه ساخت تا زرتشتیان بتوانند نیایش پروردگار را به‌جای آورند. به این ترتیب، طبق وقف‌نامه موجود، آتشکده در تاریخ ۱۳۰۳ هجری شمسی بنا شد. جمشید خدارحم و دیگر صاحب باغ کل ۶ دانگ آن را وقف جماعت کرده و سند آن را به انجمن جوانان زرتشتیان کرمان واگذار کردند. بنای اولیه این آتشکده در زمینی به مساحت چهار هزار مترمربع ساخته شد و بعدها با همت ده‌ها نفر از زرتشتیان، مساحت این مکان به هشت هزار متر مربع افزایش یافت. اکنون آتشکده مذکور شامل سالن اجتماعات، سالن ناهارخوری، ساختمان کتابخانه، مرکز کامپیوتر، مرکز پشتیبانی سایت انجمن و موزه مردم‌شناسی زرتشتیان ایران، دبیرخانه انجمن، سالن کنفرانس هیئت مدیره و ساختمان آموزشی جهت کلاس‌های دینی است که همگی آن‌ها توسط انجمن زرتشتیان کرمان اداره می‌شود.

  • avatar
    ramin
    شنبه 27 آبان ماه 1402

    زیبا و چشم‌نواز😍🧿

  • avatar
    سهیل خان
    دوشنبه 29 اسفند ماه 1401

    از دست ندین اینو عالیه

  • avatar
    رهگذر
    دوشنبه 25 اردیبهشت ماه 1402

    خیلی زیبا بود

  • avatar
    Momen
    یکشنبه 14 خرداد ماه 1402

    بسیار زیبا بود

  • avatar
    Driver
    دوشنبه 19 دی ماه 1401

    جایی که یه حس عجیبی بهتون میده. حس خوب و عالی. آرامش سکوت سبکی خیلی خوبه.

  • avatar
    کاربر نشان
    سه شنبه 14 تیر ماه 1401

    جای بسیار عالی برای افرادی که به آداب ، رسوم و فرهنگ ایران زمین علاقه مند هستند . توصیه می کنم از آتشکده و موزه بازدید داشته باشید

  • avatar
    driver
    دوشنبه 26 دی ماه 1401

    خوب

  • avatar
    نادر
    شنبه 18 دی ماه 1400

    جای آرامش بخشیه

  • avatar
    mori
    شنبه 04 اردیبهشت ماه 1400

    یه جاذبه مذهبی و تاریخی و بسیار زیبا و آتشی که هزار ساله روشنه و آدم رو به گذشته های دور میبره که متاسفانه در روز های تعطیل بستست

  • avatar
    nazeri
    جمعه 29 اسفند ماه 1399

    آتشکده زرتشتیان کرمان مکانی برای عبادت و راز و نیاز زرتشیان با پروردگار،


سایر اماکن دیدنی و تاریخی که در محدوده آتشکده زرتشتیان کرمان واقع شده‌اند:

  • خامه جواد امرالهی
    (5.0)
    بلوار شهید چمران، 7
  • آب انبار ملک
    (4.0)
    بلوار شهید چمران، 7، خیابان فتحعلیشاهی، بین 9 و خیابان شهید ایرانمنش
  • مقبره شیخ داوود
    (4.5)
    بلوار شهید باهنر (ناصریه)، شهید ایرانمنش، بین ایرانمنش 1 و 3
  • قلعه دختر کرمان
    (4.8)
    بلوار انقلاب اسلامی، انقلاب اسلامی 3، سیدعطاجعفری
  • دژ بلاش اشکانی
    (4.6)
    بلوار شهدای پیرانشهر، پیرانشهر 10
  • آدرس، اطلاعات و شماره تماس و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط rahnezhad.r (شهریار سطح ۵ نشان) در تاریخ دوشنبه 20 فروردین ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی آتشکده زرتشتیان کرمان اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: دوشنبه 20 فروردین ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد آتشکده زرتشتیان کرمان در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه آتشکده زرتشتیان کرمان ندارد.
    location استان کرمان، کرمان، شهدا، برزو آمیغی، آمیغی 1
    clock - مشاهده ساعات کاری

    ساعت کاری آتشکده زرتشتیان کرمان

    شنبه 07:30 تا 14:30
    یک‌شنبه 07:30 تا 14:30
    دوشنبه 07:30 تا 12:00
    سه‌شنبه 07:30 تا 14:30
    چهارشنبه 07:30 تا 14:30
    پنج‌شنبه 07:30 تا 12:00
    جمعه 07:30 تا 14:30
    ثبت نظر و تصویر
    neshan logo