©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

بدلیجات الماس

فروشگاه نقره و بدلیجات
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نقره فروشی‌های پیشنهادی در نزدیکی بدلیجات الماس

امکانات نزدیک

4/0
(131)
رستوران

باز است

4/0
(70)
کافی‌شاپ

باز است

4/7
(50)
بوستان
3/8
(13)
بانک

بسته است

2/1
(15)
ایستگاه اتوبوس

دسته‌بندی‌های مرتبط با بدلیجات الماس

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

درباره‌ی بدلیجات الماس

بدلیجات الماس (نقره فروشی) در محله دانشجو مشهد و بلوار دانشجو واقع شده است. این فروشگاه یکی از پنج فروشگاه نقره و بدلیجات در محله دانشجو مشهد می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی پمپ بنزین دانشجو، پارک گلها، کافه کتاب پاگرد، اداره آموزش و پرورش ناحیه 6 مشهد و ایستگاه اتوبوس پارک گلها قرار گرفته است. با توجه به نزدیکی این فروشگاه به ایستگاه مترو هفت تیر، برای دسترسی راحت‌تر و کمک به داشتن هوایی پاک‌تر، می‌توانید از وسایل حمل و نقل عمومی برای مراجعه به آن استفاده کنید.

فروشگاه‌های دیگری که در این محدوده قرار دارند، گالری بدلیجات ماهور ، نقره پارس جم و گالری آریا هستند.

چطور به فروشگاه بدلیجات الماس برویم؟

برای پیدا کردن بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه بدلیجات الماس می‌توانید از مسیریاب نشان استفاده کنید. اگر برای کمک به کاهش آلودگی هوا قصد دارید از وسایل حمل‌ونقل عمومی استفاده کنید، خوب است بدانید که این فروشگاه در نزدیکی ایستگاه اتوبوس شهید صارمی 42 قرار دارد. اگر با استفاده از مترو به این فروشگاه می‌روید، در ایستگاه مترو دانش آموز که نزدیک‌ترین ایستگاه به فروشگاه بدلیجات الماس می‌باشد، پیاده شوید. شما می‌توانید برای مسیریابی پیاده و پیدا کردن مسیر دقیق اتوبوس یا مترو از اپلیکیشن نشان کمک بگیرید و از نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان باخبر شوید.

اگر شما هم سری به فروشگاه بدلیجات الماس زدید، حتماً نظرتان را در قسمت کامنت ثبت کنید. اگر تصویری مربوط به فروشگاه بدلیجات الماس دارید، از طریق گزینه "افزودن تصویر به این مکان" با ما به اشتراک بگذارید.