©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
عکس کلیسای حضرت لوقا
عکس کلیسای حضرت لوقا

کلیسای حضرت لوقا

3/9
16 رای
کلیسا
۱۰ تا ۱۳
Work Hour Iconساعت کاری: ۱۰ تا ۱۳
  1. چهارشنبه (امروز)۱۰ تا ۱۳
  2. پنجشنبهثبت نشده
  3. جمعهثبت نشده
  4. شنبهثبت نشده
  5. یکشنبه۸ تا ۱۹
  6. دوشنبهثبت نشده
  7. سه‌شنبهثبت نشده
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات برگزیده کلیسای حضرت لوقا

  • khf54
    khf54
    1400/03/13
    • گزارش نظر

    کلیسا‌ی اسقف‌ نشین‌ در اصفها‌ن‌ به نام حضرت لوقا تاریخ مسیحیت را با نقاشی ها و تصاویرش به رخ بینندگان می کشد

    2 لایک
  • رسولی
    رسولی
    1400/04/22
    • گزارش نظر

    خیلی محیط قشنگیه و واقعا زیباست

دسته‌بندی‌های مرتبط با کلیسای حضرت لوقا

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات درباره‌ی کلیسای حضرت لوقا

  • مهدی بهار
    مهدی بهار
    1403/12/03
    • گزارش نظر

    موزه‌ ملی هنرهای اصفهان، هم‌زمان با چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به همت مؤسسه فرهنگی موزه‌های بنیاد مستضعفان، در بنایی تاریخی متعلق به اواخر دوره‌ی قاجاریه افتتاح شد. این مرکز که جلوه‌گاهی از هنرهای مردم اصفهان از هزاره‌های پیش از تاریخ تا عصر حاضر است، بیش از ۳۰۰ اثر تاریخی را در معرض دید علاقمندان قرار می‌دهد. این مرکز از دو طبقه و شش گذر تشکیل شده است و هر گذر مجموعه‌ای ارزشمند از آثار هنرمندان و مکتب‌های هنری اصفهان را به نمایش می‌گذارد. موزه‌ ملی هنرهای اصفهان گنجینه‌ای بی‌نظیر از آثار لاکی که جز کامل‌ترین و منحصربه‌فردترین مجموعه‌ها در سطح استان و حتی کشور است را شامل می‌شود. این مرکز در تلاش است با معرفی هنرمندان و مکاتب هنری اصفهان، علاوه بر نگهداشت و نمایش آثار شاخص، زمینه‌ی معرفی، پژوهش و بهره‌مندی همه‌ی گروه‌های سنی جامعه از این آثار را فراهم کند. امید است این موزه بتواند علاوه‌بر تأثیرگذاری بر جوامع هنری-علمی، جایگاه جهانی هنرهای سنتی اصفهان و ایران زمین را اعتلا بخشد. موزه ملی هنرهای اصفهان گنجینه‌ی بدیع و رنگارنگی از هنرهای مردم اصفهان از هزاره‌های پیش از تاریخ تا عصر حاضر را در خود جا داده و دارای بیش از ۳۰۰ اثر تاریخی است. فضای موزه بیش از ۱۰۰۰ مترمربع بوده و از شش گذر تشکیل شده است. در « گذر تاریخ » آثاری چون تیغه‌های سنگی از دوره‌ی پارینه‌سنگی و نوسنگی متعلق به ۵۰ هزار سال قبل به نمایش درآمده است. زیورآلات، سفال‌ها، شیشه‌ها و سکه‌های تاریخی از دیگر آثار شاخص این گذر هستند. در « گذر رزم » آثار برجسته‌ای هم‌چون شمشیرهای شاه عباس کبیر – که ساخت دست استادان اصفهانی هستند- گرزها، تبرزین‌ها و نخستین تفنگ‌های ساخت اصفهان در معرض دید عموم قرار گرفته است. در « گذر مشق و نقش » نقاشی‌های لاکی قاجاری و مجموعه‌ی نفیسی از قلمدان‌های ساخت اصفهان در کنار آثار خوش‌نویسی استادان نام‌آوری هم‌چون میرعماد و گلستانه به چشم می‌خورد. در « گذر رَسام » آثار هنرمندان معاصر اصفهان هم‌چون میرزا آقا امامی، حاج مصورالملکی و حسین خطایی به نمایش گذاشته شده است. در « گذر تار و پود » نمونه‌های نفیسی از هنر چیت‌سازی، فرش‌بافی و لباس‌های تاریخی دوره‌ی قاجاریه جلب توجه می‌کند. در « گذر چهارباغ » جلوه‌ی بی‌نظیری از آثار فلزکاری، میناکاری، خاتم‌کاری و هم‌چنین نقاشی هنرمندان برجسته‌ای هم‌چون فرشچیان، خاچاطوریان و سُمبات در پیش چشم مخاطب قرار گرفته است.

  • amir.b
    amir.b
    1403/10/30
    • گزارش نظر

    یادش بخیر. زمانی که بچه بودم یکی از دوستان و آشنایان مون به همراه خانواده شون ساکن این کلیسا بودند. به همین جهت هفته ای یکی دو مرتبه میرفتم به این کلیسا. اون زمان ماها رو به قسمت های مهم و مذهبی راه نمیدادند. ولی محوطه و باغ بسیار بزرگ و سرسبزی داره.

  • رضا
    رضا
    1402/07/27
    • گزارش نظر

    لوقا (عبری:לוקא؛ یونانی:Λουκᾶς) از مسیحیان نخستین بود که سومین انجیل از اناجیل اَربعه (انجیل لوقا) و نیز کتاب اعمال رسولان را نگاشت. او پزشک یونانی و شاگرد پولس بود و نام او در سه رساله عهد جدید ذکر شده‌است. احتمالاً لوقا غیریهودی بوده چرا که او درمیان مختونان نام برده نشده است او یکی از یاران پولس در دوره زندانی شدن او بود. به طور سنتی گفته شده که لوقا در سال ۸۴ میلادی در بویوتیا یونان درگذشت. انجیل لوقا تنها انجیلی است که به شرح کامل، مژدۀ فرشتۀ خداوند، جبرئیل، به مریم برای تولد عیسی مسیح و پاسخ مریم در تسلیم بودن در برابر خواست و ارادۀ خداوند را به دست می دهد . کلیسای حضرت لوقا در اصفهان - خیابان عباس آباد، حدفاصل خیابان خیابان آذر و شمس آبادی، بین خیابان شمس آبادی و کوچه ۷واقع شده است

    1 لایک
  • ❤♡M.B♡❤
    ❤♡M.B♡❤
    1401/08/22
    • گزارش نظر

    کلیسای حضرت لوقا روبروی اداره کل تامین اجتماعی اصفهان قرار دارد. این کلیسا یکی از جاذبه های گردشگری شهر اصفهان است که در محله عباس آباد واقع شده است. نقاشی های زیبای این کلیسا چشم هر بیننده ای را مجذوب خود می کند و محیط بسیار جذابی دارد. عباس‌آباد از خیابان‌های قدیمی اصفهان است که با وجود درختان چنار ۹۰ ساله در آن به خیابانی منحصر به فرد تبدیل شده است. در این محله می‌توان گوشه‌هایی از تاریخ دوره‌های مختلف را جست و جو کرد. عباس آباد در ابتدا و در زمان شاه عباس صفوی محل زندگی گرجی های اصفهان بود کلیساهایی که در حال حاضر هست بر روی بقایای کلیساهای گرجی ساخته شده . بعد ها شاه عباس به علت خطری که از گرجیان مسیحی و تابع کلیسای بیزانس بودند احساس کرد گرجی ها را به فریدن و فریدونشهر کنونی کوچ داد. "عباس آباد" محله‌ای با درختان سر به فلک کشیده، مغازه‌های کوچک و قدیمی و خانه های چندین ساله در مرکز شهر اصفهان قرار دارد. محله‌ای که با سکونت تبریزی‌ها در آن و به احترام شاه عباس که آنها را در این محله جای داده بود، عباس آباد نام گرفت.

    1 لایک
  • پارسا نشان
    پارسا نشان
    1401/08/04
    • گزارش نظر

    صلوات خداوند بر پیامبران بزرگش

    5 لایک
  • Kamal
    Kamal
    1400/10/07
    • گزارش نظر

    حتما برید ببینید خیلی زیباست

    1 لایک
  • رسولی
    رسولی
    1400/04/22
    • گزارش نظر

    خیلی محیط قشنگیه و واقعا زیباست

  • khf54
    khf54
    1400/03/13
    • گزارش نظر

    کلیسا‌ی اسقف‌ نشین‌ در اصفها‌ن‌ به نام حضرت لوقا تاریخ مسیحیت را با نقاشی ها و تصاویرش به رخ بینندگان می کشد

    2 لایک

تصاویر کلیسای حضرت لوقا

    • ۲ سال پیش
      عکس کلیسای حضرت لوقا
    • ۳ سال پیش
      عکس کلیسای حضرت لوقا

درباره‌ی کلیسای حضرت لوقا

کلیسای حضرت لوقا (کلیسا) در محله شاهزاده ابراهیم اصفهان و خیابان عباس آباد واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان عیسی ابن مریم، موزه ملی هنرهای اصفهان و مرکز خرید افتخار و همچنین مسجد کازرونی، دکتر سینا طالبی متخصص و جراح ارتوپدی، دبیرستان هیئت امنایی شهید صدوقی، مجتمع تجاری ثریا و اداره کل تامین اجتماعی استان اصفهان قرار گرفته است. با توجه به نزدیکی این مکان به ایستگاه مترو انقلاب، برای دسترسی راحت‌تر و کمک به داشتن هوایی پاک‌تر، می‌توانید از وسایل حمل و نقل عمومی برای مراجعه به آن استفاده کنید.