info
عکس مقبره خواجه ربیععکس مقبره خواجه ربیععکس مقبره خواجه ربیععکس مقبره خواجه ربیع
category

مقبره خواجه ربیع محله خواجه ربیع، مشهد

آرامگاه

درباره‌ی مقبره خواجه ربیع

مقبره خواجه ربیع (آرامگاه) در محله خواجه ربیع مشهد و بلوار خواجه ربیع واقع شده است. این بنا یکی از سه آرامگاه در محله خواجه ربیع مشهد می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی آرامستان خواجه ربیع(باغ دوم)، آرامگاه شیخ احمد کافی، پیتزا ساندویچ آریا، پارکینگ عمومی خواجه ربیع و درمانگاه زرمهر قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این بنا یکی از آرامگاه‌های خوب این منطقه می‌باشد.



نظرات کاربران در مورد مقبره خواجه ربیع

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    Heidari
    چهارشنبه 03 دی ماه 1399

    ارامش خاصی داره

    8
  • avatar
    hamid
    جمعه 11 فروردین ماه 1402

    بعد از بارگاه امام هشتم و مسجد گوهرشاد آرامگاه خواجه ربیع یکی از پر بازدیدترین اماکن زیارتی مشهد مقدس می باشد. خواجه ربیع از یاران امام علی (ع) بوده که به توس مهاجرت می کند و در همین شهر هم رخت از جهان بر می بندد و بعد ها به دستور شیخ بهایی بنایی بر مزارش ساخته می شود. این بنای تاریخی در سال ۱۳۱۰ به ثبت ملی رسیده است آرامگاه خواجه ربیع از آثار ملی ایران محسوب می شود که در دوران صفویه ساخته شده است. در حال حاضر این آرامگاه از قبرستان های مهم شهر مشهد محسوب می ‌شود و قبر فتحعلی خان قاجار هم در زیر گنبد مقبره خواجه قرار گرفته است

    5
  • avatar
    rezalocas304
    یکشنبه 11 تیر ماه 1402

    مکان تقریباپربازدیدیه ازخدامیخوام عمری طولانی وباعزت بهتون وانشاالله برای عزیزانتون وفات نابهنگام درکارنباشه وازاین مکان فقط دیدن فرمایید انشاالله خدارفتگانتون روبیامرزه جهت شادی روح اموات صلوات (الهم صلی علی محمد وال محمد)

    5
  • avatar
    davari panah
    دوشنبه 30 فروردین ماه 1400

    مقبره خواجه ربیع محیط آروم و دلنشینی داره و خیلی زیبا و دیدنیه و حتما پیشنهادمیشه و فوق العاده است

    5
  • avatar
    علی تنکابنی
    دوشنبه 16 اسفند ماه 1400

    مقبرۀ خواجه ربیع مربوط به دورۀ صفوی است و در مشهد، انتهای خیابان خواجه ربیع واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۱۰ با شمارهٔ ثبت ۱۴۲ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده‌ است.  این بنا به توصیۀ شیخ بهایی توسط شاه عباس صفوی در نیمۀ اول سدۀ هجری ساخته شده‌ است نام خواجه ربیع در تاریخ ربیع بن خثیم است. او از طایفۀ بنی‌اسد و ساکن کوفه بوده است او در سال‌های پایانی عمر ساکن شهر نوغان (مرکز ولایت توس در آن زمان) شده و سرانجام در سال ۶۳ ه‍.ق یا به روایتی دیگر در سال ۶۱ درگذشته و در یک فرسنگی شمال نوغان دفن گردیده‌ است شاه عباس صفوی در اوایل سدۀ یازدۀ قمری با توصیه و مشورت شیخ بهایی دستور احداث مقبره‌ای باشکوه برای خواجه را صادر کرد. اساس بنای کنونی مقبرۀ خواجه ربیع همان است که در سال‌های ۱۰۲۶ تا ۱۰۳۱ ه‍.ق به امر شاه عباس و با سرپرستی یکی از سادات رضوی مشهد به نام «میرزا افلغ» احداث شده‌ است. آرامگاه خواجه ربیع یکی از ابنیۀ زیبا، دیدنی و متبرک است که به همین علت‌ها همه وقت مورد توجه و مراجعۀ اهالی مشهد و زائران و مسافرانی است که به مشهد مشرف می‌شوند. با توجه به زمان درگذشت خواجه، وی از زمرۀ قدیمی‌ترین رجال مدفون در پیرامون شهر کنونی مشهد است. مدفن او طی چهارده سدۀ گذشته همواره محلی محترم و زیارتگاه عموم مسلمانان بوده‌ است. روستایی که باغ آرامگاه خواجه در آن واقع شده «حسین‌آباد خواجه ربیع» نام دارد و از جمله موقوفات مزار خواجه می‌باشد. ادارۀ باغ و مزار خواجه ربیع در سدۀ اخیر بر عهدۀ آستان قدس رضوی است، در حالی که پیش از آن متولی خاص داشته‌است. در وقف‌نامۀ قابل تأملی که از مدرسۀ پریزاد مشهد با تاریخ ۸۲۳ ه‍.ق باقی است، بانی آن مدرسه (پریزاد خانم) از اعقاب خواجه ربیع معرفی کرده‌ است. باغ خواجه ربیع یکی از قبرستان‌ های مهم شهر مشهد نیز می‌باشد. جد قاجارها (فتحعلی خان) نیز که در سال ۱۱۳۹ ه‍.ق توسط نادرقلی افشار در همان باغ کشته شده در زیر گنبد مقبرۀ خواجه مدفون است

    4
  • avatar
    شیروانی پور فیل آبادی
    چهارشنبه 18 اسفند ماه 1400

    مشهد شهری با قدمت و تاریخی است که بناها و مکان‌های تاریخی زیادی در دل خود جا داده است. اگر شما قصد سفر به مشهد را دارید، بازدید از آرامگاه خواجه ربیع را در میان جاهای دیدنی مشهد از دست ندهید. آرامگاه با شکوه خواجه ربیع در شمال غربی مشهد و در انتهای خیابان خواجه ربیع واقع شده است. این بنا توسط شاه عباس صفوی و به سفارش شیخ بهایی در اویل قرن یازده هجری قمری ساخته شده است. اساس بنای فعلی مقبره خواجه ربیع، همان است که در سال های ۱۰۲۶ تا ۱۰۳۱ هجری قمری به امر شاه عباس و با سرپرستی یکی از سادات رضوی مشهد به نام میرزا افلغ احداث شده است. آدرس: مشهد ، بزرگراه قائم ، بلوار خواجه ربیع آرامگاه خواجه ربیع یکی از مکانهای زیبا، دیدنی و متبرک است که در باغی وسیع بر کناره کشف رود قرار دارد و به همین دلیل همه وقت مورد توجه و مراجعه اهالی مشهد و زائران و مسافرانی است که به مشهد می آیند. با توجه به زمان درگذشت خواجه، وی از زمره قدیمی ترین رجال مدفون در پیرامون شهر کنونی مشهد است. مدفن او طی چهارده قرن گذشته همواره محلی محترم و زیارتگاه عموم مسلمانان بوده است. مقاله مرتبط : “پرطرفدارترین فست فود های مشهد با آدرس” حسین آباد خواجه ربیع ، نام روستایی است که باغ آرامگاه خواجه در آن قرار گرفته و از جمله موقوفات مزار خواجه می‌باشد. اداره باغ و مزار خواجه ربیع در قرن اخیر بر عهده آستان قدس رضوی است. باغ خواجه ربیع یکی از قبرستان های مهم شهر مشهد نیز می باشد. باغ خواجه ربیع یکی از قبرستان های مهم شهر مشهد نیز می باشد.معماری آرمگاه خواجه ربیع آرامگاه خواجه ربیع مشهد یک بنای تاریخی مربوط به عهد صفویه است که جدا از جنبه معنوی و زیارتی، به خاطر معماری زیبای آن جایگاه ویژه‌ای دارد. اما قسمت قابل تامل معماری این آرامگاه، کتیبه‌های خوش نقش فیروزه‌ای رنگ هستند که در داخل گنبد و ساقه خارجی آن توسط خطاط معروف عصر صفوی، علیرضا عباسی با خط ثلث خطاطی شده‌اند. بر روی کتیبه‌ها دو تاریخ ۱۰۲۶ و ۱۰۳۱ ه‍..ق به چشم می‌خورد که سال‌های احداث و تزیین بنا را نشان می‌دهد. در این کتیبه‌ها که با نام شاه عباس صفوی آغاز شده، آیه ۶۲ سوره مبارک یونس و بخش‌هایی از خطبه ۸۴ نهج البلاغه نوشته شده است. طرح آرامگاه در نمای بیرونی هشت ضلعی و در درون ، چهار ایوانی است. از انتهای ایوان های اضلاع بزرگ ، راهروهایی به درون باز شده اند. بالای بنای خواجه ربیع ، گنبد فیروزه ای رنگ قرار گرفته است که ارتفاع آن تا کف ۱۸ متر می باشد. گنبد بنا پوشیده از کاشی های زیبای فیروزه ای و درون بنا هم مزین به نقاشی های طلایی رنگ است. از میان دیوار و پشت ایوان هاى چهارگانه اصلى، چهار ورودى وجود دارد که به شاه نشین ها راه دارند. آرامگاه خواجه ربیع یکی از مکانهای زیبا، دیدنی و متبرک است که در باغی وسیع بر کناره کشف رود قرار دارد و به همین دلیل همه وقت مورد توجه و مراجعه اهالی مشهد و زائران و مسافرانی است که به مشهد می آیند. با توجه به زمان درگذشت خواجه، وی از زمره قدیمی ترین رجال مدفون در پیرامون شهر کنونی مشهد است. مدفن او طی چهارده قرن گذشته همواره محلی محترم و زیارتگاه عموم مسلمانان بوده است.

    4
  • avatar
    کاربر نشان
    دوشنبه 07 فروردین ماه 1402

    برای زیارت و استراحتی کوتاه خوبه در ضمن کتاب فروشی هم درصحن وجود داره

    3
  • avatar
    sajad
    سه شنبه 22 تیر ماه 1400

    حس دل نشینی به آدم دست میده

    3
  • avatar
    مجید
    جمعه 29 اسفند ماه 1399

    مقبره خواجه ربیع مکان زیارتی خوب که از قدیمی ترین آرامستانهای مشهد هست

    3
  • avatar
    سماء شفیق
    پنجشنبه 23 فروردین ماه 1403

    نه تنها مردگان بلکه زنده ها هم روحشان در این مکان به آرامش می‌رسد و بیشتر وقتم در اینجا میگذرد

    2
  • avatar
    نادره
    چهارشنبه 01 فروردین ماه 1403

    خواجه ربیع یکی از آرامستان های بزرگ و معروف شهر مشهد است که در کنار مقبره یک عارف بزرگ که گویا از یاران امام رضا (ع) هم بوده، به نام خواجه ربیع، گسترش یافته. خواجه ربیع مکانی پاکیزه و سرسبز است و از آن جهت که عزیزان از دست رفته آنجا مدفون هستند مکانی آرامش بخش است.

    2
  • avatar
    قاسم
    چهارشنبه 16 اسفند ماه 1402

    این آرامگاه که در شمال غربی مشهد واقع است، به وسیله بلواری عریض به مرکز شهر متصل می شود و منسوب به ربیع بن خثیم مشهور به خواجه ربیع می باشد و به قولی از تابعین و زهاد ثمانیه و یاران صمیمی ابن مسعود، صحابی بزرگ پیامبر بوده و در عهد خلافت حضرت علی‏(ع) می زیسته است. او را از پیشگامان تفسیر و حدیث می‏دانند، که در سال 63 - 61 ه‍ . ق وفات یافته و در محل کنونی که در نزدیکی نوغان قرار داشته مدفون گردیده است. تاریخ بقعه خواجه ربیع که در وسط باغ بزرگ و مشجر محصور است به سال 1024 ه‍ . ق و دوران شاه عباس صفوی می رسد. این بنا چند بار مرمت شده و هم‏اکنون مرکز و حجره های اطراف باغ مدفن مجاوران و زایران است. ازاره بنا از سنگ و بدنه بالای ازاره در نما و داخل ایوان با کاشی کاری های معرق و ممتاز و گچ کاری زیبا تزیین یافته و کتیبه های خوش نقش با زمینه لاجوردی و با خط سفید به قلم علیرضا عباسی و دیگر خطاطان عهد صفوی مرقم است . در حال حاضر مقبره خواجه ربیع و اطراف آن محل دفن اموات است و غرفه های خصوصی و ایوانها نیز به همین منظور احداث گردیده است.

    2
  • avatar
    شنبه 16 دی ماه 1402

    خداوند همه رفتگان را بیاموزید. انا لله و انا الیه راجعون.

    2
  • avatar
    کاربر نشان
    جمعه 27 مرداد ماه 1402

    عالی

    2
  • avatar
    ⁦ಠ⁠‿⁠ಠ⁩
    شنبه 13 اسفند ماه 1401

    آرامگاه با شکوه خواجه ربیع در شمال غربی مشهد و در انتهای خیابان خواجه ربیع واقع شده است. این بنا توسط شاه عباس صفوی و به سفارش شیخ بهایی در اویل قرن یازده هجری قمری ساخته شده است. اساس بنای فعلی مقبره خواجه ربیع، همان است که در سال های ۱۰۲۶ تا ۱۰۳۱ هجری قمری به امر شاه عباس و با سرپرستی یکی از سادات رضوی مشهد به نام میرزا افلغ احداث شده است. آرامگاه خواجه ربیع یکی از مکانهای زیبا، دیدنی و متبرک است که در باغی وسیع بر کناره کشف رود قرار دارد و به همین دلیل همه وقت مورد توجه و مراجعه اهالی مشهد و زائران و مسافرانی است که به مشهد می آیند. با توجه به زمان درگذشت خواجه، وی از زمره قدیمی ترین رجال مدفون در پیرامون شهر کنونی مشهد است. مدفن او طی چهارده قرن گذشته همواره محلی محترم و زیارتگاه عموم مسلمانان بوده است.حسین آباد خواجه ربیع ، نام روستایی است که باغ آرامگاه خواجه در آن قرار گرفته و از جمله موقوفات مزار خواجه می‌باشد. اداره باغ و مزار خواجه ربیع در قرن اخیر بر عهده آستان قدس رضوی است. باغ خواجه ربیع یکی از قبرستان های مهم شهر مشهد نیز می باشد.آرامگاه خواجه ربیع مشهد یک بنای تاریخی مربوط به عهد صفویه است که جدا از جنبه معنوی و زیارتی، به خاطر معماری زیبای آن جایگاه ویژه‌ای دارد. اما قسمت قابل تامل معماری این آرامگاه، کتیبه‌های خوش نقش فیروزه‌ای رنگ هستند که در داخل گنبد و ساقه خارجی آن توسط خطاط معروف عصر صفوی، علیرضا عباسی با خط ثلث خطاطی شده‌اند. بر روی کتیبه‌ها دو تاریخ ۱۰۲۶ و ۱۰۳۱ ه‍..ق به چشم می‌خورد که سال‌های احداث و تزیین بنا را نشان می‌دهد. در این کتیبه‌ها که با نام شاه عباس صفوی آغاز شده، آیه ۶۲ سوره مبارک یونس و بخش‌هایی از خطبه ۸۴ نهج البلاغه نوشته شده است. طرح آرامگاه در نمای بیرونی هشت ضلعی و در درون ، چهار ایوانی است. از انتهای ایوان های اضلاع بزرگ ، راهروهایی به درون باز شده اند. بالای بنای خواجه ربیع ، گنبد فیروزه ای رنگ قرار گرفته است که ارتفاع آن تا کف ۱۸ متر می باشد. گنبد بنا پوشیده از کاشی های زیبای فیروزه ای و درون بنا هم مزین به نقاشی های طلایی رنگ است. از میان دیوار و پشت ایوان هاى چهارگانه اصلى، چهار ورودى وجود دارد که به شاه نشین ها راه دارند.

    2
  • avatar
    نشان دار
    یکشنبه 03 اردیبهشت ماه 1402

    بسیار خوب زیبا و دیدنی

    2
  • avatar
    سید محسن جعفری
    شنبه 06 اسفند ماه 1401

    بسیار عالی و دیدنی

    2
  • avatar
    Dr. Who
    پنجشنبه 20 مرداد ماه 1401

    گنبد این آرامگاه برروی بنای هشت ضلعی قرار گرفته که چهار طرف آن چهار ایوان اصلی و چهار ضلع دیگر آن هشت حجره دو طبقه ساخته شده‌ است. از طریق چهار ایوان اصلی راهروهایی به سمت درون مقبره وجود دارد. از میان دیوارها و پشت چهار ایوان اصلی، چهار ورودی به شاه‌نشین‌ها دارد. چهار ایوان پشت بسته کوچک در چهار گوشه بنا است. در دوجانب ایوان اصلی اتاق‌های مربعی شکل ایجاد شده و در گوشه‌های شمال غربی و جنوب شرقی راه پله‌هایی به سمت بام بنا ساخته شده است. آرامگاه خواجه ربیع در تاریخ 15 دی‌ماه 1310 به عنوان یکی از آثار ملی به ثبت رسید. ارتفاع این گنبد دو پوششه فیروزه‌ای، 18 متر است. کاشی کاری گنبد در سال 1347 توسط سازمان ملی حفاظت آثار باستانی مرمت شده است. درون بنا، ضریح طلایی رنگ به همراه کاشی کاری‌های معرق که نقش‌های هنری و گیاهی زیبایی را به همراه نقش‌های اسلیمی و رنگ‌های فیروزه‌ای،طلایی و اخرایی ترسیم کرده، زیبایی خاصی را به بنا داده است که علاوه بر چشم‌نوازی جسم، روح و دل بیننده را صفا می‌بخشد. کاشی‌های به کار رفته درون بنا، کاشی‌های زیر رنگی یا زیر نقشی هستند که اصطلاحا به آن‌ها کاشی زرین نیز گفته می‌شود. این نوع کاشی بیشتر در دوره صفوی استفاده می‌شد و نمونه‌هایی از این نوع کاشی را می‌توان در حرم امام رضا(ع) دید. نقش‌های اسلیمی، اشکال هندسی مانند شش ضلعی‌ها با رنگ‌های معدنی خصوصا طلا جز ویژگی‌های اصلی این کاشی‌ها می‌توان نام برد.

    2
  • avatar
    بی باک
    شنبه 18 اردیبهشت ماه 1400

    مقبره خواجه ربیع یک قبرستان عمومی که شلوغه و ترافیک داره و برای وسایل نقلیه امنیت نیست

    2
  • avatar
    33
    چهارشنبه 12 خرداد ماه 1400

    مقبره خواجه ربیع مکانی مذهبی و تاریخی در مشهد می باشد شلوغه و ترافیک زیادی داره

    2
  • avatar
    کاربر نشان
    یکشنبه 26 اردیبهشت ماه 1400

    خوب

    2
  • avatar
    کاربر نشان
    سه شنبه 02 شهریور ماه 1400

    عالی

    2
  • avatar
    علی
    دوشنبه 16 بهمن ماه 1402

    عالی

    1
  • avatar
    محسن علی بابا
    سه شنبه 24 بهمن ماه 1402

    آرامگاه خواجه ربیع یک آرامگاه مربوط به دوره صفوی هست و متعلق به یکی از صحابه صدراسلام است. از محوطه لین آرامگاه به عنوان یک آرامستان در شهر مشهد استفاده میشه بنای ارامگاه معماری بسیار زیبایی داشت چه از نمای خارجی و چه نمای داخل، ضمن اینکه کل محیط خواجه ربیع سرشار از ارامش بود و در محوطش نمایشگاه کتاب هم برگزار میشه به نظرم اگر سری به آرامگاه خواجه ربیع در مشهد بزنید و ایشان رو زیارت کنید خالی از لطف نیست.

    1
  • avatar
    حسین محرری❤️❤️❤️
    جمعه 17 آذر ماه 1402

    نام خواجه ربیع در تاریخ، ربیع بن خثیم اسدی ثوری کوفی است. او از طایفه بنی‌اسد و ساکن کوفه، از هشت زاهد نامی صدر اسلام و همچنین از اصحاب پیغمبر اسلام و نیز از سرداران سپاه حضرت علی (ع) بوده است. وی در نیمه دوم قرن اول هجری قمری از عربستان به خراسان مهاجرت کرد و در این ناحیه اقامت گزید و در نهایت در سال ۶۱ تا ۶۳ در نوغان وفات یافت. خواجه در اوایل خلافت حضرت علی (ع) امارت ری را داشته و در جنگ صفین نیز یاور حضرت علی (ع) بوده است. روبروی ورودی باغ خواجه ربیع، آب انباری وجود دارد که ساخت آن به ام کلثوم و به کوشش میرزا صدرالدین و به دوره شاه سلیمان صفوی نسبت داده شده است. آقا محمد صادق، مستاجر موقوفه بقعه خواجه ربیع، آن را از درآمد خود تعمیر کرده است. نکته قابل توجه درباره خواجه ربیع این است که نقل شده ، بنای معروف تاج محل هندوستان که یکی از عجایب هفت گانه جهان بوده ، با الهام از این مقبره ساخته شده است. خواجه ربیع ، طی چهارده قرن گذشته همواره محلی شناخته شده و زیارتگاه مسلمانان ، اعم از شیعه و سنی بوده است. این آرامگاه در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۱۰ توسط سازمان میراث فرهنگی با شماره ثبت ۱۴۲ به‌ عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید.

    1
  • avatar
    mk.ts
    پنجشنبه 20 مهر ماه 1402

    ربیع بن خُثَیم کوفی مشهور به خواجه ربیع (درگذشت ۶۱ق یا ۶۳ق) از جمله فرمانداران امام علی(ع) از زهاد ثمانیه. وی از یاران و دوستان نزدیک عبدالله بن مسعود به شمار می‌آمد. خودداری او در جنگ صفین از رویارویی با معاویه و همچنین یاری‌نکردن امام حسین(ع) در کربلا، شیعه‌بودن وی را نزد برخی از پژوهشگران مثل آیت الله خوئی مورد تردید قرار داده است. مقبره‌ای در مشهد منسوب به وی است.

    1
  • avatar
    𝑴𝒐𝒔𝒕𝒂𝒇𝒂
    یکشنبه 29 مرداد ماه 1402

    مقبره خواجه ربیع با قدمتی که به دوره صفوی بازمی‌گردد، از جمله دیدنی های مشهد است و در انتهای خیابان خواجه ربیع قرار دارد. این اثر در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۱۰ با شماره‌ی ثبت ۱۴۲ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید. این بنا به توصیه‌ی شیخ بهایی توسط شاه عباس صفوی در نیمه اول قرن هجری ساخته شده است.

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    جمعه 18 فروردین ماه 1402

    عالیه

    1
  • avatar
    خبرگزاری پورسینا
    شنبه 13 اسفند ماه 1401

    عالیه

    1
  • avatar
    ولی
    سه شنبه 08 فروردین ماه 1402

    خیلی خیلی خوب بود

    1
  • avatar
    تورک اوغلی
    شنبه 19 فروردین ماه 1402

    نوروز 1402

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    دوشنبه 25 اردیبهشت ماه 1402

    آرامگاه خواجه ربیع باسه چایخانه صلواتی که بانی احداث کرده به نیت تمام سفر کردگان ازطرف سفرکرده قهرمان مصطفی داودی رضوانی آرامگاه او در باغ دوم خواجه ربیع جولوی اتاق۲

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    سه شنبه 09 خرداد ماه 1402

    خوبه

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    پنجشنبه 27 بهمن ماه 1401

    ارمگاه خواج ربیع خیلی جای بزگی اس

    1
  • avatar
    شایان
    شنبه 31 اردیبهشت ماه 1401

    مزار تعداد زیادی از شهدای دفاع مقدس در این مکان هست

    1
  • avatar
    اکوتوریسم
    چهارشنبه 28 اردیبهشت ماه 1401

    فوق العاده زیبا حتما یه سری به این مکان تاریخی و فرهنگی بزنید

    1
  • avatar
    یاس
    دوشنبه 05 اردیبهشت ماه 1401

    ربیع بن خُثَیم کوفی مشهور به خواجه ربیع (درگذشت ۶۱ق یا ۶۳ق) از جمله فرمانداران امام علی(ع) از زهاد ثمانیه. وی از یاران و دوستان نزدیک عبدالله بن مسعود به شمار می‌آمد. خودداری او در جنگ صفین از رویارویی با معاویه و همچنین یاری‌نکردن امام حسین(ع) در کربلا، شیعه‌بودن وی را نزد برخی از پژوهشگران مثل آیت الله خوئی مورد تردید قرار داده است. مقبره‌ای در مشهد منسوب به وی است. بر گرفته از ویکی شیعه

    1
  • avatar
    BlueBoy
    شنبه 28 اسفند ماه 1400

    خواجه ربیع هم در مسیر جاده کلات قرار داره که میشه سر بزنی زیارت کرد و ازبازاری که داره خرید کرد و یک بین راهی عالیه

    1
  • avatar
    آکو
    سه شنبه 05 بهمن ماه 1400

    عالی

    1
  • avatar
    Mra
    دوشنبه 07 شهریور ماه 1401

    یار امام رضا

    1
  • avatar
    😐
    پنجشنبه 19 آبان ماه 1401

    جالب نبود، منو نگرفت!

    1
  • avatar
    رضا
    چهارشنبه 02 آذر ماه 1401

    دوم آذرماه ۱۴۰۱ بماند یادگار

    1
  • avatar
    جیش الحیدر
    یکشنبه 30 آبان ماه 1400

    مقبره خواجه ربیع یک مکان زیارتی برای توسل نیست ، بلکه محلی برای تنبه است. لطفا تحقیق کنیید.

    1
  • avatar
    BERMUDA
    شنبه 11 فروردین ماه 1403

    شلوغ پرسارق

  • avatar
    کاربر نشان
    دوشنبه 25 اردیبهشت ماه 1402

    این قسمتی از عکسهای یادگاری ازچایخانه و آشپزخانه و اتاق مهربانی که در آرامگاه خواجه ربیع ازطرف سفرکرده قهرمان مصطفی داودی رضوانی به نیت تمامی سفرکردها احداث شده و روزانه پذیرای مسافران و مجاوران می‌باشد

  • avatar
    Reza bi gham
    دوشنبه 28 فروردین ماه 1402

    مکانی زیارتی و دوست داشتنی

  • avatar
    کاربر نشان
    شنبه 20 آذر ماه 1400

    عالی

  • avatar
    ERFAN
    دوشنبه 18 بهمن ماه 1400

    خوب و عالی است‌

  • avatar
    داروغه شب
    جمعه 22 مهر ماه 1401

    عالیه


سایر آرامگاه‌های که در محدوده مقبره خواجه ربیع واقع شده‌اند:

  • آرامگاه پروفسور بولوِن
    (4.7)
    بلوار خواجه ربیع
  • آرامگاه شیخ احمد کافی
    (4.6)
    بلوار خواجه ربیع
  • آدرس، اطلاعات و شماره تماس و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط کاربر نشان (شهریار سطح ۲ نشان) در تاریخ دوشنبه 27 فروردین ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی مقبره خواجه ربیع اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: دوشنبه 27 فروردین ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد مقبره خواجه ربیع در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه مقبره خواجه ربیع ندارد.
    location بلوار 22 بهمن، خواجه ربیع، بلوار مهر مادر
    clock - مشاهده ساعات کاری

    ساعت کاری مقبره خواجه ربیع

    شنبه 08:30 تا 17:00
    یک‌شنبه 08:30 تا 17:00
    دوشنبه 08:30 تا 17:00
    سه‌شنبه 08:30 تا 17:00
    چهارشنبه 08:30 تا 17:00
    پنج‌شنبه 08:30 تا 17:00
    جمعه 08:30 تا 17:00
    ثبت نظر و تصویر
    neshan logo