info
عکس مسجد شیخ فضل الله
category

مسجد شیخ فضل الله محله سنگلج، تهران

مسجد

درباره‌ی مسجد شیخ فضل الله

مسجد شیخ فضل الله (مسجد) در محله سنگلج تهران و خیابان جوان واقع شده است. این مکان یکی از بیست و دو مسجد در محله سنگلج تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند شهربازی پارک شهر، بیمارستان سیدالشهدا، موزه صلح تهران و بازار رضا و همچنین ستاد معراج شهدا مرکز، حسینیه امیر سلیمانی، درمانگاه خیریه امام حسین، درمانگاه خیریه صالح و مسجد پارک شهر قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از مسجدهای خوب این منطقه می‌باشد. با توجه به نزدیکی این مکان به ایستگاه مترو پانزده خرداد، برای دسترسی راحت‌تر و کمک به داشتن هوایی پاک‌تر، می‌توانید از وسایل حمل و نقل عمومی برای مراجعه به آن استفاده کنید.



نظرات کاربران در مورد مسجد شیخ فضل الله

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    علی تنکابنی
    شنبه 07 اسفند ماه 1400

    مسجد میرزا یونس خان در دوران قاجار بنا شد و آیت الله شیخ فضل الله نوری در آن نماز می خواند، این مسجد چند سالی متروکه بود و در دوران پهلوی دوم احیاء شد و در دوران جمهوری اسلامی به نام مسجد شیخ فضل الله نوری نام گذاری شد. این مسجد در دوران قاجار (زمان ناصرالدین شاه) توسط میرزا یونس خان جارچی دربار و حاج حسین انگشت باف بنا شده است.  در زمان پهلوی دوم مسجد متروک ماند و در سال ۱۳۵۰ هجری خورشیدی توسط آیت الله حسین غفاری (پدر آیت الله هادی غفاری) و معماری استاد حسین لرزاده بازسازی شد و مجددا در سال ۱۳۸۳ مسجد شیخ فضل الله نوری (میرزا یونس خان) توسط شهرداری تهران مورد بازسازی نهایی قرار گرفت مسجد در زمینی به مساحت حدود ۸۰۰ متر در دو طبقه همراه با زیر زمین ساخته شده است، نمای مسجد شیخ فضل الله نوری (میرزا یونس خان) آجری و با کاشی کاری مزین شده است. طاق در ورودی به صورت قوس شاخ بزی تند و با آجرکاری نمای رومی است. یک ورودی دیگر نیز برای مسجد شیخ فضل الله نوری (میرزا یونس خان) در بن بست جوان با شیشه های رنگی قرار دارد که معمولا از آن استفاده نمی شود. ورودی دیگر آن از شمال مسجد شیخ فضل الله نوری (میرزا یونس خان) است که از محوطه ساختمان شهرداری مرکز وارد صحن حیاط می شود و این در برای رفت و آمد پرسنل شهرداری تهران است. هشتی پس از در ورودی اصلی با کاشی های زیبا مزین شده و پس از  آن راهرویی که با دیواره های آجری و مزن به کاشی های لاجوردی است قرار دارد. سقف این قسمت با نام قائم آل محمد(ص) و کاشی مزین شده است و راهرویی برای ورود به واحد سرایداری دارد. صحن مسجد شیخ فضل الله نوری (میرزا یونس خان) به صورت یک چهار ضلعی نامنظم به ابعاد ۱۳*۱۲ متر مربع و دارای حوضی ۸ ضلعی در مرکز آن است. ایوان مسجد شیخ فضل الله نوری (میرزا یونس خان) در ضلع غربی صحن واقع شده و به صورت طاق شاخ بزی ، آجر کاری رومی و کاشی کاری است

    1
  • avatar
    مسلم
    دوشنبه 10 مرداد ماه 1401

    مسجد تمیز و خوبی بود فضای آرامی داره . ساعات نماز هم بازه

  • avatar
    مهرانی
    پنجشنبه 12 فروردین ماه 1400

    حیف کاش میشد ازش بازدید کرد شنیدم بسته شده

  • avatar
    سینا
    پنجشنبه 12 فروردین ماه 1400

    مسجد شیخ فضل الله �نه شیخ فضل الله نوری یکی از خانه‌های تاریخی در تهران است


سایر مسجدهای که در محدوده مسجد شیخ فضل الله واقع شده‌اند:

  • مسجد ولی الله اعظم
    وحدت اسلامی، فرهنگ، ششم
  • مسجد امام جواد علیه السلام
    سعدی جنوبی، ناصر خسرو، دکتر مسعودخان
  • مسجد کوچک امامزاده زید
    15 خرداد، خیام، بازار بزازها، بازار زید، بین امامزاده زید و درویشی
  • مسجد نارون
    خیام، ستاری، بازار فراش باشی، کبابی ها، بین معظم و بازار کفاشها
  • مسجد ثامن الائمه
    سعدی جنوبی، ناصر خسرو
  • آدرس، اطلاعات و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط یعقوب (شهریار سطح ۶ نشان) در تاریخ سه شنبه 16 آبان ماه 1402 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی مسجد شیخ فضل الله اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: سه شنبه 16 آبان ماه 1402
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد مسجد شیخ فضل الله در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه مسجد شیخ فضل الله ندارد.
    neshan logo