©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
عکس املت و دیزی عمو حسن

املت و دیزی عمو حسن

4/1
17 رای
رستوران
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

امکانات نزدیک

4/5
(615)
رستوران

باز است

4/8
(12)
کافی‌شاپ

بسته است

4/4
(33)
بوستان
سرویس بهداشتی

باز است

ایستگاه اتوبوس
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات درباره‌ی املت و دیزی عمو حسن

  • سحر
    سحر
    1405/04/11
    • گزارش نظر

    عالی

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1405/03/24
    • گزارش نظر

    خوشمزه بود

  • hossein-khalaj
    hossein-khalaj
    1405/03/16
    • گزارش نظر

    حمش گوشته عژب ثوثیثیه!

  • Balooch
    Balooch
    1404/10/10
    • گزارش نظر

    املت که خریدم ، اصلا خوشمزه نبود کلی سس ریخته بود و با دو عدد تخم مرغ قاطی کرد به عنوان املت میفروشد .حیف مبلغ صدهزارتومان که پرداخت کردم .

  • erwin
    erwin
    1404/08/10
    • گزارش نظر

    عالی بود👍

  • علیرضا
    علیرضا
    1404/07/04
    • گزارش نظر

    قیمت مناسب و خوشمزه

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/05/13
    • گزارش نظر

    به شدت خفنه دیزی که میده 200تومن جاهای دیگه زیر 500نمیدن

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1403/06/11
    • گزارش نظر

    املتش خوبه ولی متاسفانه بهداشت اصلا رعایت نمیشه و خیلی کثیف هست یکبار املت خوردم اینجا فردا مریض شدم

    1 لایک
  • Mohsen&Parsa
    Mohsen&Parsa
    1402/04/03
    • گزارش نظر

    جای تر و تمیزی نیست ، فضا کوچک و محیط مردونه است ولی املت و دیزیش خوشمزه است و طرف دارای خودش رو داره

  • شیطونک
    شیطونک
    1402/03/06
    • گزارش نظر

    خسته نباشی عمو حسن

    1 لایک

تصاویر املت و دیزی عمو حسن

    • ۱۱ ماه پیش
      عکس املت و دیزی عمو حسن

    درباره‌ی املت و دیزی عمو حسن

    املت و دیزی عمو حسن (رستوران) در محله اسکندری تهران و خیابان اصلانی واقع شده است. این رستوران یکی از دوازده رستوران در محله اسکندری تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند خانه تیمورتاش (موزه دانشگاه جنگ) و پاساژ برج گردون و همچنین تهیه غذای مبین، فروشگاه اتکا شعبه امامی نسب، بوستان دامپزشکی، آکواریوم سفیرآب و کباب ترکی و سوخاری کیلویی ژپتو قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این رستوران یکی از رستوران‌های خوب این منطقه می‌باشد. با توجه به نزدیکی این رستوران به ایستگاه مترو شهید نواب صفوی، برای دسترسی راحت‌تر و کمک به داشتن هوایی پاک‌تر، می‌توانید از وسایل حمل و نقل عمومی برای مراجعه به آن استفاده کنید.

    اطلاعات، تلفن و آدرس رستوران املت و دیزی عمو حسن

    این رستوران در‌ شهرتهران،محله اسکندری و اسکندری، اصلانی قرار دارد.

    رستوران املت و دیزی عمو حسن از رستوران‌های محبوب محله اسکندری است. از دیگر رستوران‌های معروف در اطراف این رستوران، می‌توان به تهیه غذای مبین، کبابی صحرا، کبابی جیگرمرغ، رستوران و کبابی پاچرخی و سفره خانه محفل اشاره کرد. همچنین کافه ورنا ، کافه حلوا و کافه تلخ و شیرین از جمله محبوب‌ترین کافی‌شاپ‌هایی هستند که در نزدیکی رستوران املت و دیزی عمو حسن و در محله اسکندری قرار دارند.

    چطور به رستوران املت و دیزی عمو حسن برویم؟

    اپلیکیشن مسیریاب نشان، بهترین راه رسیدن به رستوران املت و دیزی عمو حسن را به شما نشان می‌دهد تا راحت و بی‌دردسر به این رستوران رفته و اوقات خوشی را در آنجا بگذرانید. نقشه آنلاین نشان اطلاعات دیگری هم در اختیار شما می‌گذارد. دسترسی به این مکان با استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی، نظر دیگر کاربران و مکان‌هایی که در اطراف این رستوران قرار دارند، مواردی هستند که در اپلیکیشن نشان قابل مشاهده‌اند.

    در نزدیکی رستوران املت و دیزی عمو حسن، ایستگاه مترو و اتوبوس قرار دارد و دیگر نیاز نیست نگران جای پارک یا ترافیک آن محله باشید. ایستگاه مترو شهید نواب صفوی نزدیک‌ترین ایستگاه مترو به این رستوران است. ایستگاه اتوبوس میدان رشدیه نزدیک‌ترین ایستگاه اتوبوس به رستوران املت و دیزی عمو حسن است.

    اطلاعات و آدرس دقیق این رستوران را می‌توانید در ادامه ببینید. یادتان باشد اگر به رستوران املت و دیزی عمو حسن رفتید، حتماً نظر خودتان را در بخش نظرات با ما و دیگر کاربران به اشتراک بگذارید.