©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
عکس گالری و هنرکده نقره جات مهر ۱۱۰
عکس گالری و هنرکده نقره جات مهر ۱۱۰
عکس گالری و هنرکده نقره جات مهر ۱۱۰
عکس گالری و هنرکده نقره جات مهر ۱۱۰
عکس گالری و هنرکده نقره جات مهر ۱۱۰
thumbnail iconسایر عکس‌ها

گالری و هنرکده نقره جات مهر ۱۱۰

5/0
4 رای
فروشگاه نقره و بدلیجات
۱۰ تا ۲۲:۳۰
Work Hour Iconساعت کاری: ۱۰ تا ۲۲:۳۰
  1. دوشنبه (امروز)۱۰ تا ۲۲:۳۰
  2. سه‌شنبه۱۰ تا ۲۲:۳۰
  3. چهارشنبه۱۰ تا ۲۲:۳۰
  4. پنجشنبه۱۰ تا ۲۲:۳۰
  5. جمعه۱۰ تا ۱۴
  6. شنبه۱۰ تا ۲۲:۳۰
  7. یکشنبه۱۰ تا ۲۲:۳۰
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نقره فروشی‌های پیشنهادی در نزدیکی گالری و هنرکده نقره جات مهر ۱۱۰

امکانات نزدیک

4/6
(9)
کافی‌شاپ

شبانه‌روزی

4/8
(64)
بوستان
سرویس بهداشتی

بسته است

خودپرداز

باز است

3/3
(12)
ایستگاه اتوبوس

دسته‌بندی‌های مرتبط با گالری و هنرکده نقره جات مهر ۱۱۰

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات درباره‌ی گالری و هنرکده نقره جات مهر ۱۱۰

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1403/01/16
    • گزارش نظر

    ممنون از حکاکی بی نظیرتون واقعا زیبا شده

    2 لایک

تصاویر گالری و هنرکده نقره جات مهر ۱۱۰

    • ۱ سال پیش
      عکس گالری و هنرکده نقره جات مهر ۱۱۰
    • ۱ سال پیش
      عکس گالری و هنرکده نقره جات مهر ۱۱۰
    • ۱ سال پیش
      عکس گالری و هنرکده نقره جات مهر ۱۱۰
    • ۱ سال پیش
      عکس گالری و هنرکده نقره جات مهر ۱۱۰
    • ۱ سال پیش
      عکس گالری و هنرکده نقره جات مهر ۱۱۰
    • ۱ سال پیش
      عکس گالری و هنرکده نقره جات مهر ۱۱۰
    • ۳ سال پیش
      عکس گالری و هنرکده نقره جات مهر ۱۱۰

درباره‌ی گالری و هنرکده نقره جات مهر ۱۱۰

گالری و هنرکده نقره جات مهر ۱۱۰ (نقره فروشی) در محله عنصری مشهد و خیابان آیت‌الله مروج تربتی واقع شده است. این فروشگاه یکی از هشتاد و شش فروشگاه نقره و بدلیجات در محله عنصری مشهد می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی بازار عباسقلی خان و همچنین بازار رضا، هتل سقاء مشهد، رستوران طلایی، زعفران توکلی نژاد و پیتزا ساندویچ خاطره قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این فروشگاه یکی از نقره فروشی‌های خوب این منطقه می‌باشد. با توجه به نزدیکی این فروشگاه به ایستگاه مترو باب الجواد، برای دسترسی راحت‌تر و کمک به داشتن هوایی پاک‌تر، می‌توانید از وسایل حمل و نقل عمومی برای مراجعه به آن استفاده کنید.

برای به دست آوردن هرگونه اطلاعات در مورد این فروشگاه می‌توانید با شماره تلفن آن (09013327954) تماس بگیرید. نقرجات هاشمی نسب، نقره جات سارا و گالری بدلیجات ماه فروشگاه‌های دیگری هستند که در این محدوده قرار دارند.

چطور به فروشگاه گالری و هنرکده نقره جات مهر ۱۱۰ برویم؟

مسیریاب نشان، شما را از بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه گالری و هنرکده نقره جات مهر ۱۱۰ مطلع می‌کند. اگر برای در امان بودن از ترافیک و کمک به کاهش آلودگی هوا قصد دارید از حمل‌ونقل همگانی استفاده کنید، خوب است بدانید که این فروشگاه در نزدیکی ایستگاه اتوبوس ابتدای بلوار شهدای حج قرار دارد. اگر می‌خواهید با استفاده از مترو به این فروشگاه بروید، می‌توانید در ایستگاه مترو باب الجواد که نزدیک به فروشگاه گالری و هنرکده نقره جات مهر ۱۱۰ است، پیاده شوید. اپلیکیشن نشان در مسیریابی پیاده و پیدا کردن مسیر دقیق اتوبوس یا مترو به شما کمک می‌کند و نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان را با شما به اشتراک می‌گذارد.

درصورتیکه شما هم به فروشگاه گالری و هنرکده نقره جات مهر ۱۱۰ مراجعه کردید، حتماً نظرتان را در قسمت کامنت با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. می‌توانید در ادامه عکس‌هایی از این فروشگاه را ببینید. اگر تصویری مربوط به فروشگاه گالری و هنرکده نقره جات مهر ۱۱۰ دارید، با ما به اشتراک بگذارید.