شمال
نمایش موقعیت منشبانهروزی
عالی
همیشه داغون بود و هنوزم هست.
تو هنو داغون ندیدی ، من چند استان دیگه خانه ی معلم رفتم از بیرون ساختمون رو می بینی فک میکنی تمیزه ولی وارد اتاق ها میشی بو ی نم خفت میکنه ، تنها بدی خانه ی معلم رشت اینه خودش پارکینگ اختصاصی نداره که خب جلو تر پارکینگ هستش ولی وسط مرکز شهر و پرسنلش خوش برخوردن
سلام.امکانات رفاهی اقامتگاه از نظروسایل پخت و پز و آشپزخانه وتشک تخت و..مناسب نیست .پارکینگ ندارد و پارک ماشین در طول روز با مشکل روبرو است.تعداد سوئیت ها با توجه به حجم مسافر کم هست .از نظر مکانی در محل مناسبی قرار دارد.دسترسی به خیابان های اصلی شهر خوب است . برخوررد کارکنان خوب است واعتراض در زمینه کمبودها متوجه آنها نباید باشد،کم کاری از آموزش و پرورش استان هست.متاسفانه در استان گیلان اقامتگاه برای فرهنگیان بسیار کم بوده و برخی نیز مانند اقامتگاه رودسر و محله طوبی ،واگذار شده اند.
همه ی استان ها همینه
سلام.امکانات رفاهی اقامتگاه از نظروسایل پخت و پز و آشپزخانه وتشک تخت و..مناسب نیست .پارکینگ ندارد و پارک ماشین در طول روز با مشکل روبرو است.تعداد سوئیت ها با توجه به حجم مسافر کم هست .برخوررد کارکنان خوب است واعتراض در زمینه کمبودها متوجه آنها نباید باشد.کم کاری از آموزش و پرورش استان هست.متاسفانه در استان گیلان اقامتگاه برای فرهنگیان بسیار کم بوده و برخی نیز مانند اقامتگاه رودسر و محله طوبی ،واگذار شده اند.
بد نبود
مکان در بهترین جای شهر رشت واقع است. نزدیک بازار قدیمی رشت. پارکینگ ندارد. ولی اتاقهایش برای یکی دو شب اقامت خوبه. زمستان کمی سرده و شوفاژها ضعیفن. دسترسی به رستوران و مغازه خوبه. آسانسور دارند.
افتضاح افتضاح به قدری کثیف بود که حد نداشت واقعا متاسفم برای آموزش و پرورش این همه معلم ها زحمت میکشن حقشون این امکانات نیست
اقامتگاه خانه معلم رشت (مهمانپذیر و پانسیون) در محله فرهنگ رشت و خیابان رشت، امام خمینی واقع شده است. این مکان یکی از چهار مهمانپذیر و پانسیون در محله فرهنگ رشت میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند مرکز آموزشی و درمانی پورسینا، موزه سنجش و بازارچه خصوصی مطهری و همچنین پمپ بنزین گرجی، آش سرای و حلیم محمد، میدان فرهنگ، دفتر ازدواج رشت و اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان قرار گرفته است.