محل عبادت
امامزاده یحیی ساری مکانی مذهبی و زیارتی دارای حس و حال معنوی آرام بخش و بسیار خوب، محیط تمیز
بنا زیبا است. به دلیل الحاق ابنیه های جانبی به بنا امکان مشاهده دو میل گنبد میسر نیسن
مراسمای مذهبی ش حال و هوای خاص خودشو داره
برای مراسم دعای کمیل همیشه میام، امام زاده ی باصفاییه
مرقد امامزاده یحیی و امامزاده زین العابدین در کنار همدیگر قرار گرفتند.
یک ساعت بعد اذان سرویس بهداشتی رو بستن، از ترس اینکه شیرآلات دزدیده نشه!
مکان زیارتی بسیار خوبی است
ساختمان برج آجری امامزاده یحیی در شهر ساری واقع شده و در تاریخ ۳۱ تیر ۱۳۱۳ با شماره ثبت ۲۱۱ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. دارای صندوق و در نفیس چوبی است که از اهمیت هنری و تاریخی برخوردارند. در زمان مرعشیان (قرن نهم هجری قمری) بنا گردیده است و بخش الحاقی آن در زمان قاجار در سال ۱۱۹۳ ساخته شده که در اثر آتشسوزی از بین رفته و دوباره در سال ۱۳۳۰ ساخت بنای جدید الحاقی در جای قبلی انجام گرفت.[نیازمند منبع] بنای امامزاده، برجی استوانهای با گنبد هرمی ۱۲ضلعی به ارتفاع حدود۱۷ متراست. هسته اصلی بنا دارای پلان دایره شکل میباشد که حجم استوانهای را به وجود آوردهاست برج مقبره مذکور با گنبد دوپوسته پوشانده شده که پوسته درونی بر پایه چفتی تیزه دار اجرا شده و بر روی آن گنبد بیرونی به صورت رک و۱۲ ضلعی قرار گرفتهاست. مصالح مورد استفاده دربنا نیز آجرختایی با ابعاد۱۹*۱۹*۴ سانتیمتر، ملات آهکی وگچ میباشد. در دوره معاصر نیز آجرهای سه سانتی جهت نماسازی بخشهای الحاقی استفاده شدهاست. از چوب نیز برای ساخت در ورودی، پنجره وضریح استفاده شدهاست.[نیازمند منبع]
مکان زیارتی با صفا در قلب شهر ساری است .بیرون این مزار شریف هم چند شهید گمنام دفن هست.
مکان زیارتی و تاریخی
امامزاده یحیی از مقاصد محبوب مذهبی و جاذبه های گردشگری ساری در مرکز شهر است. بر اساس کتیبه موجود بر روی صندوق منبتکاری شده مرقد امامزاده، این بنا مدفن امامزاده یحیی و برادر و خواهر وی، حسین و سکینه، فرزندان امام موسی کاظم (ع) است. این بنا احتمالا از آثار قرن نهم هجری قمری می باشد. هسته اصلی بنای امامزاده دارای پلان دایره شکل میباشد که حجم استوانهای را بهوجود آورده است. برج مقبره مذکور با گنبد دو پوسته پوشانده شده که پوسته درونی بر پایه چفتی تیزهدار اجرا شده و بر روی آن گنبد بیرونی به صورت رک و ۱۲ ضلعی قرار گرفته است. مصالح مورد استفاده در بنا نیز آجر ختایی با ابعاد ۱۹ در ۱۹ در ۴ سانتیمتر، ملات آهکی و گچ می باشد. در دوره معاصر نیز آجرهای سه سانتی جهت نماسازی بخشهای الحاقی استفاده شده است. از چوب نیز برای ساخت در ورودی، پنجره و ضریح استفاده شده است.
مکان معنوی و خوبی است
زیارت دل چسب
این امامزاده خیلی حال و هوای خوبی داره فقط یه نکته این امامزاده سوییت و امکانات رفاهی نداره
امامزاده یحیی ساری (محل عبادت) در محله بازار روز ساری و خیابان انقلاب اسلامی، انقلاب هفتم، مقداد واقع شده است. این مکان یکی از پنج محل عبادت در محله بازار روز ساری میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند خانه بازی آیدا، بیمارستان امام خمینی، میدان و برج ساعت، موزه تاریخ شهر ساری و پاساژ چهل ستون و همچنین دهکده غذای متقی، امامزاده زین العابدین (برج سلطان زین العابدین)، عطاری وسمه، OKsimcard(اوکی سیمکارت) و فروشگاه لوازم قنادی ناصر اسماعیلی قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مکان یکی از محلهای عبادت خوب این منطقه میباشد.