info
عکس گنبد مشتاقیهعکس گنبد مشتاقیهعکس گنبد مشتاقیهعکس گنبد مشتاقیه
category

گنبد مشتاقیه کرمان

مکان تاریخی

درباره‌ی گنبد مشتاقیه

گنبد مشتاقیه که به سه گنبدان نیز شهرت دارد، از آثار دوران قاجار در شهر کرمان است که در گذشته در جوار قبرستان کهنه و خارج از حصار شهر قرار داشته‌است. این محوطه ابتدا مزار میرزاحسین‌خان جد اعلای سادات معروف به میرحسینی راینی بوده‌است. مشتاق در سال ۱۲۰۶هجری قمری به جرم آن‌که قرآن را با نوای سه‌تار می‌خواند، سنگسار شد و پیکر او را در کنار مقبره میرزا حسین خان دفن کردند که اینک این مزار معروف به مشتاقیه است. سه گنبد در سال ۱۲۶۰ قمری بر روی قبور مشتاق علی شاه، شیخ اسماعیل و کوثر همدانی (کوثر علی شاه) بنا گردید. آثار تزئینی مجموعه مشتاقیه که در قرن اخیر ساخته شده‌است شامل کاشی‌کاری، نقاشی، گچبری، کاربندی و مقرنس می‌باشد.دو گنبد این بنا دارای کاشی کاری و یکی از گنبدها نیز آجری است که از همان زمان قاجاریه که آن را ساختند به همین شکل بوده‌است.
منبع: ویکی‌پدیا

گنبد مشتاقیه (مکان تاریخی) در کرمان و خیابان شهید اخلاقی شمالی، 17 شهریور واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند موزه زرتشتیان و بازار ستاره کرمان و همچنین میدان مشتاقیه، فروشگاه توکل، اقامتگاه بوم گردی خانه ما، ایستگاه تاکسی 17 شهریور و عطاری فکور قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از اماکن دیدنی و تاریخی خوب این منطقه می‌باشد.



نظرات کاربران در مورد گنبد مشتاقیه

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    BEHZAD-09390631352-
    یکشنبه 12 شهریور ماه 1402

    بـه نام آن خـدایی کـه بیـزار است از جــدایـی💔 سـلام،،،گنبد مشتاقیه شهر کرمان مکانی است که هرکس که در کل استان پهناور کرمان زندگی میکنـد با ان کاملا اشنـاست حتی کسانی که فقط یکبـار برای گردش و یا بازدید از جاذبه های طبیعی و یا اماکن تاریخی و یا برای هر امر دیگری به شهر کرمان سفر کرده باشنـد خواسته یا ناخواستـه با ان اشنـا شده اند و یا حداقل اسم این مکان را از مردمان شهر کرمان شنیـده اند و اینهم بدلیل این است که در حال حاضر گنبد مشتاقیه که به مشتاق معروف است در نزدیکی بازار بزرگ کرمان و بسیاری از بناهای تاریخی دیگر این شهر قرار دارد،البته که نام قدیمی این گنبد سه گنبدان بوده و هنوز هم انهایی که سن و سالی ازشان گذشته است انرا با این نام میشناسنـد،این گنبد از اثار دوره حکومت قاجاریه میبـاشد که در گذشته در کنـار قبرستـان کهنه و خـارج از حصار شهر کرمان که امروزه انرا بعنوان حصار قدیمی شهر کرمان میشناسیم قرار داشته ،،، با تشکــر

    33
  • avatar
    کاربر حذف شده
    چهارشنبه 27 اردیبهشت ماه 1402

    یه مکان تاریخی و معروف کرمان

    5
  • avatar
    آرمان آرین
    جمعه 25 فروردین ماه 1402

    مشتاقیه در کرمان از جمله بناهای تاریخی است که مربوط به دوره قاجاریه است که امروزه در میان محدوده ی شهری کرمان قرار گرفته و در گذشته خارج از شهر و در جوار قبرستان کهنه قرار داشته است. این آرامگاه در ابتدا محلی بوده به منظور تدفین میرزاحسین خان راینی که حاکم کرمان بوده و در اواخر دوره زندیه و جد اعلای سادات معروف به میرحسینی راینی نیز ساخته شده بوده است و نام گذاری این آرامگاه به مشتاقیه از این بابت بوده و به دلیل دفن مشتاق علی شاه در این مکان بود است. زمانی که به بازدید از آرامگاه مشتاقیه در کرمان می روید، سه گنبد را خواهید دید که در واقع هر کدام از این گنبدها متعلق به یک مقبره هستند و دو مورد از گنبدهایی که در این مجموعه وجود دارند نیز کاشی کاری شده اند و یکی از آن ها متعلق به مشتاق علی شاه و دیگری متعلق به مقبره ی کوثر علی شاه همدانی می باشد، گنبد آجری در این آرامگاه نیز متعلق به شیخ اسماعیل هراتی است. البته کاشی ‌کاری ‌های دو گنبد مذکور از ابتدای ساخت آرامگاه وجود نداشته ‌اند و در دوره‌های بعد نصب شده‌ اند، ولی گنبد آجری از ابتدای ساخت در زمان قاجاریه به همین شکل بوده است. آثار تزیینی مجموعه‌ی مشتاقیه که در قرن اخیر ساخته شده و شامل کاشی‌کاری، نقاشی، گچ‌بری، کاربندی و مقرنس است. آرامگاه مشتاقیه علاوه بر این مقابر، مسجد و رواق نیز دارد به علاوه این که دو اتاق در این آرامگاه ساخته شده که محل دفن بسیاری از بزرگان است. همچنین جالب است بدانید که مقبره ی شمالی که مقبره ی مشتاق علی شاه باشد تزئینات داخلی بسیار جالبی دارد و به همراه منبری ارزنده از زمان قاجار در آن باقی مانده است و همچنین حیاطی دارد که حوضی زیبا و درختانی پرشمار فضای خاصی از آن را نیز به وجود می آورد، آرامگاه مشتاقیه در سال ۱۳۴۵ به شماره‌ ی ۵۲۵ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. آثار تزیینی مجموعه‌ی مشتاقیه که در قرن اخیر ساخته شده و شامل کاشی‌کاری، نقاشی، گچ‌بری، کاربندی و مقرنس است. آرامگاه مشتاقیه علاوه بر این مقابر، مسجد و رواق نیز دارد به علاوه این که دو اتاق در این آرامگاه ساخته شده که محل دفن بسیاری از بزرگان است. همچنین جالب است بدانید که مقبره ی شمالی که مقبره ی مشتاق علی شاه باشد تزئینات داخلی بسیار جالبی دارد و به همراه منبری ارزنده از زمان قاجار در آن باقی مانده است و همچنین حیاطی دارد که حوضی زیبا و درختانی پرشمار فضای خاصی از آن را نیز به وجود می آورد، آرامگاه مشتاقیه در سال ۱۳۴۵ به شماره‌ ی ۵۲۵ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

    4
  • avatar
    پارسا نشان
    پنجشنبه 03 آذر ماه 1401

    سه گنبد در سال ۱۲۶۰ قمری بر روی قبور مشتاق علی شاه، شیخ اسماعیل و کوثر همدانی (کوثر علی شاه) بنا گردید. آثار تزئینی مجموعه مشتاقیه که در قرن اخیر ساخته شده‌است شامل کاشی‌کاری، نقاشی، گچبری، کاربندی و مقرنس می‌باشد. دو گنبد این بنا دارای کاشی کاری و یکی از گنبدها نیز آجری است که از همان زمان قاجاریه که آن را ساختند به همین شکل بوده‌است. مشتاق علی‌شاه، از صوفیان نامی قرن سیزدهم هجری قمری است؛ همان شخصی که مبتکر سیم چهارم سه‌ تار بود که اکنون به سیم مشتاق مشهور است.

    4
  • avatar
    نظرت را بنویس و ❤️ کن.👇
    چهارشنبه 04 خرداد ماه 1401

    یکی دیگر از دیدنی های کرمان آرامگاه مشتاقیه است که آن را با نام سه گنبدان هم می‌شناسند. در آرامگاه مشتاقیه مقبره عارفان و صوفیانی قرار داد که عمر و زندگی خود را وقف شناخت خود و خدا کرده بودند. اگر دنبال یکی از جاهای دیدنی کرمان می‌گردید که فضایی معنوی داشته باشد، گنبد مشتاقیه را انتخاب کنید.مشتاقیه سه گنبد دارد که دوتای آن کاشی‌کاری شده‌اند. مشتاق علیشاه اولین کسی بود که در این مجموعه دفن شد. او یکی از صوفی‌های بلندمرتبه در کرمان بود که مریدان زیادی داشت. کوثر علیشاه همدانی پس از طی سفری طولانی از همدان به تبریز همراه با ولیعهد قاجاری، عباس‌میرزا، راهی کرمان شد؛ اما درنهایت بر اثر بیماری کرمان را به‌عنوان خانه ابدی انتخاب کرد. گنبدهای کاشی‌کاری شده به این دو صوفی تعلق دارند.شیخ اسماعیل هراتی از افراد برجسته روحانیت بود که با کم‌ترین وسایل ممکن روزگار می‌گذراند. پس از فوت این عارف گران‌قدر، او را در آرامگاه مشتاقیه به خاک سپردند تا همراه هم‌کیشانش باشد. گنبد سوم این آرامگاه به مقبره شیخ اسماعیل تعلق دارد که به نشانه غنای روحی و فقر زندگی‌اش، بدون کاشی‌کاری باقی مانده است. آرامگاه مشتاقیه خارج شهر کرمان ساخته شده بود اما الان که شهر از چپ و راست بزرگ‌تر شده، این آرامگاه را هم به آغوش بافت شهری‌اش کشیده.

    4
  • avatar
    کاربر نشان
    پنجشنبه 03 فروردین ماه 1402

    خوب و قشنگ بود و راهنمای گردشگری خیلی خوبی هم داشت . ممنون

    3
  • avatar
    کاربر نشان
    دوشنبه 06 فروردین ماه 1403

    در وهله اول یک خانه بزرگ با دو گنبد، اما وقتی ماجرای آن دو درویشی که آنجا دفن شده را میشنوید، نگاهتان تغییر میکند، یکی از خدام خوش بیان آنجا اطلاعات کافی دارد، بدون اینکه در مورد پولش چیزی بگوید نزدیک نیم ساعت برایمان صحبت کرد، ما خودمان از ایشان تشکر کردیم. میگفت برخی اینجا به حالت عرفانی و آرامش میرسند، ما هم ده دقیقه ای زیر نور سبز نشستیم. من که چیزی حس نکردم.

    2
  • avatar
    اینترنت آسیاتک مرکزی
    شنبه 16 دی ماه 1402

    آرامگاه مشتاقیه که با نام سه گنبدان نیز شناخته می‌شود، از بناهای تاریخی مربوط به دوره‌ قاجار است. این آرامگاه که از جاهای دیدنی کرمان به حساب می‌آید، در گذشته در خارج از شهر و در جوار قبرستان کهنه قرار داشت

    2
  • avatar
    شیروانی پور فیل آبادی
    دوشنبه 11 اردیبهشت ماه 1402

    آرامگاه مشتاقیه در کرمان از جمله بناهای تاریخی است که مربوط به دوره قاجاریه است که امروزه در میان محدوده ی شهری کرمان قرار گرفته و در گذشته خارج از شهر و در جوار قبرستان کهنه قرار داشته است. این آرامگاه در ابتدا محلی بوده به منظور تدفین میرزاحسین خان راینی که حاکم کرمان بوده و در اواخر دوره زندیه و جد اعلای سادات معروف به میرحسینی راینی نیز ساخته شده بوده است و نام گذاری این آرامگاه به مشتاقیه از این بابت بوده و به دلیل دفن مشتاق علی شاه در این مکان بود است. زمانی که به بازدید از آرامگاه مشتاقیه در کرمان می روید، سه گنبد را خواهید دید که در واقع هر کدام از این گنبدها متعلق به یک مقبره هستند و دو مورد از گنبدهایی که در این مجموعه وجود دارند نیز کاشی کاری شده اند و یکی از آن ها متعلق به مشتاق علی شاه و دیگری متعلق به مقبره ی کوثر علی شاه همدانی می باشد، گنبد آجری در این آرامگاه نیز متعلق به شیخ اسماعیل هراتی است. البته کاشی ‌کاری ‌های دو گنبد مذکور از ابتدای ساخت آرامگاه وجود نداشته ‌اند و در دوره‌های بعد نصب شده‌ اند، ولی گنبد آجری از ابتدای ساخت در زمان قاجاریه به همین شکل بوده است.

    2
  • avatar
    علی کوچولو
    پنجشنبه 03 فروردین ماه 1402

    دو گنبد این بنا دارای کاشی کاری و یکی از گنبدها نیز آجری است که از همان زمان قاجاریه که آن را ساختند به همین شکل بوده‌است

    2
  • avatar
    𝑴𝒐𝒔𝒕𝒂𝒇𝒂
    یکشنبه 14 خرداد ماه 1402

    آرامگاه مشتاقیه که با نام سه گنبدان نیز شناخته می‌شود، از بناهای تاریخی مربوط به دوره‌ قاجار است. این آرامگاه که از جاهای دیدنی کرمان به حساب می‌آید، در گذشته در خارج از شهر و در جوار قبرستان کهنه قرار داشت؛ هرچند امروزه در محدوده‌ شهری جای گرفته است. گنبد مشتاقیه محل دفن مشتاق علی‌شاه، از صوفیان نامی قرن سیزدهم هجری قمری است؛ همان شخصی که مبتکر سیم چهارم سه‌ تار بود که اکنون به سیم مشتاق مشهور است. علاوه بر این، شخصیت‌های بزرگ دیگری همچون کوثر علی‌شاه همدانی و شیخ اسماعیل هراتی نیز در این محل به خاک سپرده شده‌اند.آرامگاه مشتاقیه یکی از آثار تاریخی کرمان محسوب می‌شود که از دوران قاجار به‌ جا مانده است. این آرامگاه در حاشیه میدان مشتاق یا میدان شهدا قرار دارد و می‌توانید از ساعت هشت تا ۱۷ از آن بازدید کنید.از میدان مشتاقیه کرمان که وارد خیابان ۱۷ شهریور شوید، روبه‌روی بازار سبزی فروشی‌های کرمان، مقبره مشتاقیه قرار دارد که به‌نوعی شناسنامه میدان بزرگ شهر محسوب می‌شود.این میدان نقطه اشتراک خیابان‌های بسیاری در کرمان است و دسترسی خوبی به بیشتر نقاط شهر دارد. خیابان‌های مشتاقیه، شهدا، میرزا رضا کرمانی، شهید اخلاقی و… خیابان‌هایی هستند که به میدان مشتاق می‌رسند. آرامگاه مشتاقیه در حاشیه جنوب شرقی میدان مشتاقیه واقع شده است.آرامگاه مشتاقیه در ابتدا به‌منظور تدفین میرزا حسین خان راینی، حاکم کرمان در اواخر دوره‌ زندیه و جد اعلای سادات معروف به میرحسینی راینی ساخته شد و نام‌گذاری این آرامگاه به مشتاقیه به‌علت دفن مشتاق علی‌شاه در این مکان است. می‌گویند که مشتاق علی‌شاه قرآن را با نوای سه تار می‌خوانده و جلال آل احمد در سفرنامه‌اش پس از حضور در مقبره مشتاقیه نوشته است: اگر سیم چهارم سه تار را سیم مشتاق می‌گویند، به ابتکار این باباست که اینجا خفته است. به هر حال، ظاهرا بعد از سال‌ها مهجوری این بنای تاریخی و مشهور در کرمان و بی توجهی به آن، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان تصمیم به مرمت این بنا می‌گیرد. ساخت آرامگاه و گنبد اصلی آن به اواخر دوره صوفیه و اوایل دوره قاجاریه باز می‌گردد و در دوره‌های بسیاری نیز مورد مرمت قرار گرفته است. آرامگاه مشتاقیه علاوه بر این، مسجد و رواق نیز دارد. همچنین دو اتاق در این آرامگاه ساخته شده که محل دفن بسیاری از بزرگان است.

    2
  • avatar
    هژار
    پنجشنبه 06 مرداد ماه 1401

    گنبد مشتاقیه که به سه گنبدان[۱] نیز شهرت دارد، از آثار دوران قاجار در شهر کرمان است که در گذشته در جوار قبرستان کهنه و خارج از حصار شهر قرار داشته‌است. این محوطه ابتدا مزار میرزاحسین‌خان جد اعلای سادات معروف به میرحسینی راینی بوده‌است. مشتاق در سال ۱۲۰۶هجری قمری به جرم آن‌که قرآن را با نوای سه‌تار می‌خواند، سنگسار شد و پیکر او را در کنار مقبره میرزا حسین خان دفن کردند که اینک این مزار معروف به مشتاقیه است. سه گنبد در سال ۱۲۶۰ قمری بر روی قبور مشتاق علی شاه، شیخ اسماعیل و کوثر همدانی (کوثر علی شاه) بنا گردید. آثار تزئینی مجموعه مشتاقیه که در قرن اخیر ساخته شده‌است شامل کاشی‌کاری، نقاشی، گچبری، کاربندی و مقرنس می‌باشد.[۲]دو گنبد این بنا دارای کاشی کاری و یکی از گنبدها نیز آجری است که از همان زمان قاجاریه که آن را ساختند به همین شکل بوده‌است.[۳]

    2
  • avatar
    ramin
    شنبه 11 فروردین ماه 1403

    حتما برید و ببینید اگه به سبک سنتی علاقه مند هستین

    1
  • avatar
    ﷽🇵🇸🇮🇷 یا علی 🇮🇷🇵🇸
    سه شنبه 02 خرداد ماه 1402

    گنبد مشتاقیه اینجاست با معماری اصیل ایرانی🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🤷‍♂️🤷‍♂️

    1
  • avatar
    سعید
    دوشنبه 07 فروردین ماه 1402

    👍👍🌺

    1
  • avatar
    delaram
    دوشنبه 13 بهمن ماه 1399

    متاسفانه بهش رسیدگی نمیشه و داره تخریب میشه

    1
  • avatar
    اسدی‌پور
    سه شنبه 21 اردیبهشت ماه 1400

    گنبد مشتاقیه که به سه گنبدان نیز شهرت دارد، از آثار دوران قاجار در شهر کرمان است ولی چون رسیدگی نشده شبیه یک خرابه شده وجذابیت نداره

    1
  • avatar
    محمد
    یکشنبه 12 فروردین ماه 1403

    ارزش بازدید دارد.

  • avatar
    seD
    چهارشنبه 08 فروردین ماه 1403

    یکی از آثار زیبای کرمان

  • avatar
    ایمان
    یکشنبه 21 آبان ماه 1402

    آرامگاه مشتاقیه در کرمان از جمله بناهای تاریخی است که مربوط به دوره قاجاریه است که امروزه در میان محدوده ی شهری کرمان قرار گرفته و در گذشته خارج از شهر و در جوار قبرستان کهنه قرار داشته است. این آرامگاه در ابتدا محلی بوده به منظور تدفین میرزاحسین خان راینی که حاکم کرمان بوده و در اواخر دوره زندیه و جد اعلای سادات معروف به میرحسینی راینی نیز ساخته شده بوده است و نام گذاری این آرامگاه به مشتاقیه از این بابت بوده و به دلیل دفن مشتاق علی شاه در این مکان بود است. زمانی که به بازدید از آرامگاه مشتاقیه در کرمان می روید، سه گنبد را خواهید دید که در واقع هر کدام از این گنبدها متعلق به یک مقبره هستند و دو مورد از گنبدهایی که در این مجموعه وجود دارند نیز کاشی کاری شده اند و یکی از آن ها متعلق به مشتاق علی شاه و دیگری متعلق به مقبره ی کوثر علی شاه همدانی می باشد، گنبد آجری در این آرامگاه نیز متعلق به شیخ اسماعیل هراتی است. البته کاشی ‌کاری ‌های دو گنبد مذکور از ابتدای ساخت آرامگاه وجود نداشته ‌اند و در دوره‌های بعد نصب شده‌ اند، ولی گنبد آجری از ابتدای ساخت در زمان قاجاریه به همین شکل بوده است. آثار تزیینی مجموعه‌ی مشتاقیه که در قرن اخیر ساخته شده و شامل کاشی‌کاری، نقاشی، گچ‌بری، کاربندی و مقرنس است. آرامگاه مشتاقیه علاوه بر این مقابر، مسجد و رواق نیز دارد به علاوه این که دو اتاق در این آرامگاه ساخته شده که محل دفن بسیاری از بزرگان است. همچنین جالب است بدانید که مقبره ی شمالی که مقبره ی مشتاق علی شاه باشد تزئینات داخلی بسیار جالبی دارد و به همراه منبری ارزنده از زمان قاجار در آن باقی مانده است و همچنین حیاطی دارد که حوضی زیبا و درختانی پرشمار فضای خاصی از آن را نیز به وجود می آورد، آرامگاه مشتاقیه در سال ۱۳۴۵ به شماره‌ ی ۵۲۵ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

  • avatar
    ramand
    چهارشنبه 21 دی ماه 1401

    مرکز عشق

  • avatar
    Driver
    دوشنبه 19 دی ماه 1401

    بدون رسیدگی . داره مخروبه میشه. حدود بیست سال پیش رفته بودم ،خیلی با صفا و خوب بود. نمیشه با اون موقع مقایسه اش کرد. در ورودیش قبلاً از طرف میدان مشتاق بود، راه روهای باریک و پرپیچ و خم داشت. الان اون ورودی رو اجاره دادن به قهوه خونه و قلیون و.... محوطه ی داخلی هم که به امان خدا ول شده. درخت های کاج و پیچک های دورشون که خشک شدن و چند تایی مونده. خیلی بی روح و بد. داره مخروبه میشه.

  • avatar
    m.sboor
    دوشنبه 06 اردیبهشت ماه 1400

    یکی از مکان های معروف جاذبه گردشگری میباشد و بسیار زیبا و دلنشین و دیدنی میباشد و مکانی مناسب برای جذب توریست و حتما پیشنهاد میشو

  • avatar
    sanaz.gh1
    شنبه 04 اردیبهشت ماه 1400

    مکان تاریخی که مدفن مردیست که پاک زیست و در نهایت به دست تحجر کشته شد و مکان بسیار قدیمی و عالی هستش


سایر اماکن دیدنی و تاریخی که در محدوده گنبد مشتاقیه واقع شده‌اند:

  • اداره برق شهید چمران
    خیابان شریعتی، شریعتی 21، بین 3 و سادات خوشرو 11
  • خامه جواد امرالهی
    (5.0)
    بلوار شهید چمران، 7
  • آب انبار ملک
    (4.0)
    بلوار شهید چمران، 7، خیابان فتحعلیشاهی، بین 9 و خیابان شهید ایرانمنش
  • بازار سردار
    (4.0)
    میرزا رضا کرمانی، بازار مظفری، بازار وکیل
  • کاروانسرا جر
    (4.3)
    شریعتی، سردار
  • آدرس، اطلاعات و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط BEHZAD-09390631352- (شهریار سطح ۸ نشان) در تاریخ دوشنبه 13 فروردین ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی گنبد مشتاقیه اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: دوشنبه 13 فروردین ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد گنبد مشتاقیه در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه گنبد مشتاقیه ندارد.
    location استان کرمان، کرمان، شهید اخلاقی شمالی، 17 شهریور
    clock - مشاهده ساعات کاری

    ساعت کاری گنبد مشتاقیه

    شنبه 07:30 تا 20:00
    یک‌شنبه 07:30 تا 20:00
    دوشنبه 07:30 تا 20:00
    سه‌شنبه 07:30 تا 20:00
    چهارشنبه 07:30 تا 20:00
    پنج‌شنبه 07:30 تا 20:00
    جمعه 07:30 تا 20:00
    ثبت نظر و تصویر
    neshan logo