موزه - بسته است : ۸ تا ۱۹
ساعت کاری: بسته است - ۸ تا ۱۹
بعضیوقتها مهم نیست در تاریخ یک بنا چه گذشته و چه کسی در آن مُرده یا به دنیا آمده. زیبایی باغ نارنجستان فوام یک تنه حریف تمام چیزهایی است که دلتان میخواهد در سفر با آنها مواجه شوید: عطر نارنج، گلهای رنگارنگ، درختان سرسبز و حوض و فوارههایی که فضایی صمیمی ساختهاند. تماشای خانهباغ نارنجستان قوام حسوحال عجیبی دارد، حسی قدیمی و آشنا از عطر، رنگ و زیبایی؛ انگار اینجا یک مهمانی است که همه به آن دعوت هستند
محو زیبایی گچ کاری ها و آینه کاری های این خانه باغ ایرانی اصیل خواهید شد
باغی بسیار زیبا و دیدنی در شیراز که فضای آن در آبان ماه بسیار عالی است. پیشنهاد میشود حتما تجربه کنید.
چرا ابان ماه قشنگتره ؟؟؟؟؟
مکانی بسیار زیبا و دلنشین که در کنار مسجد نصیر الملک قرار دارد.
باغ نارنجستان یا همان باغ قوام، یکی از جاهای دیدنی شیراز است که در خیابان لطفعلی خان زند واقع شده است. باغ نارنجستان یادگار دوران قاجار است و حالوهوایی تاریخی دارد. درختهای خوشقدوقامت و گلهای رنگارنگ، گوشهوکنار باغ نارنجستان را زیبا کردهاند. پس از گذر از در ورودی و لذت از تماشای هنر منبتکاری این در چوبی، وارد هشتی با سقفی مزین به هنرهای ستودنی معماری ایرانی، همچون گچکاری، مقرنسکاری، آجرکاری و کاشیکاری خواهید شد.محوطه باغ با فضایی بهشتی و درختانی خوشقدوقامت که قرینه یگدیگر واقع شدهاند، به استقبالتان خواهد آمد. فصل بهار از زمانهای دلچسب گشتوگذار در باغ نارنجستان است، زیرا با عطر بهار نارنج در این باغ دلانگیز سرمست خواهید شد. در سمت شمال، شرق و جنوب باغ نارنجستان، ساختمانهای زیبایی با طراحی خاص معماری ایرانی را خواهید دید. این مجموعه مزین به هفت هنر گچکاری، کاشیکاری، نقاشی سنتی، آینهکاری، حجاری، معرقکاری و منبتکاری است.
جزو باغ های معمولی تاریخی شیراز. فقط کاه قیمتها رو پایینتر بیاورند
مکان دیدنی نارنجستان قوام خانه بسیار زیبا است .زیبایی هنرمندان گذشته به خصوص در آینهکاری رو میشه دید.
جای دیدنی و قشنگیه و ارزش دیدن و وقت صرف کردن داره
باغ نارنجستان قوام، شیراز باغ نارنجستان قوام باغی بسیار زیبا است که در شهر شیراز و در نزدیکی خیابان لطفعلی خان زند قرار گرفته است و یکی از مقصدهای گردشگری تاریخی در شیراز محسوب میشود. این بنا متعلق به دوران قاجار و متعلق به یکی از خاندانهای بزرگ آن زمان به نام خاندان قوام الملک بوده است و در واقع محلی برای برگزاری نشستهای بزرگان قاجار، دیوانخانه و محل مراجعات مردم بوده است. باغ نارنجستان قوام در شیراز در سال ۱۲۵۷ تا ۱۲۶۷ خورشیدی و در دوارن سلطنت ناصرالدین شاه قاجار ساخته شده است. این باغ به دستور فردی به نام علی محمدخان قوام ساخته شد و از دو قسمت باغ و اندرونی (داخل عمارت) تشکیل شده است. این بنا در سال ۱۳۴۵ توسط فردی به نام ابراهیم قوام الملک به دانشگاه شیراز اهدا شد.
خیلی خیلی زیبا بود ❤❤❤❤
شیراز زیبا و دیدنی
خانهٔ قوام یا باغ نارنجستان قوام، در دورهٔ قاجار محل اقامت حاکم شیراز بود. این عمارت توسط چند نسل از خاندان قوام پیریزی، احداث و تکمیل شد. لقب «نارنجستان» هم از درختان نارنج حیاط این عمارت میآید. امروزه این مکان با عنوان موزهٔ نارنجستان در اختیار دانشگاه شیراز قرار دارد.
بسیار زیبا
باغ نارنجستان یادگار دوران قاجار است و حالوهوایی تاریخی دارد. درختهای خوشقدوقامت و گلهای رنگارنگ، گوشهوکنار باغ نارنجستان را زیبا کرده است. پس از گذر از در ورودی و لذت از تماشای هنر منبتکاری این در چوبی، وارد هشتی با سقفی مزین به هنرهای ستودنی معماری ایرانی، همچون گچکاری، مقرنسکاری، آجرکاری و کاشیکاری خواهید شد. محوطه باغ با فضایی بهشتی و درختانی خوشقدوقامت که قرینه یگدیگر واقع شده است، به استقبالتان خواهد آمد.
خانهٔ قوام یا باغ نارنجستان قوام، در دورهٔ قاجار محل اقامت حاکم شیراز بود. این عمارت توسط چند نسل از خاندان قوام پیریزی، احداث و تکمیل شد.لقب «نارنجستان» هم از درختان نارنج حیاط این عمارت میآید. امروزه این مکان با عنوان موزهٔ نارنجستان در اختیار دانشگاه شیراز قرار دارد. خانهٔ قوام بین سالهای ۱۳۴۸ تا ۱۳۵۸ خورشیدی مورد استفادهٔ مؤسسه آسیایی دانشگاه پهلوی، تحت سرپرستی آرتور اپهام پوپ، ایرانشناس معروف بود. نسب خاندان قوام شیرازی به حاج ابراهیم خان کلانتر وزیر کریمخان زند بازمیگردد. حاج ابراهیم خان کلانتر بر اساس منابع زیادی یهودی بودهاست. در زمان لطفعلیخان زند حاج ابراهیم خان به وی خیانت کرده و موجبات کشته شدن وی و پایان حکومت زندیه را فراهم میکند. پس از به کرسی نشستن آقا محمد خان، حاج ابراهیم خان قدرت زیادی پیدا کرده و اقوام خود را در ولایات مختلف فارس ساکن و در پستهای مختلف منصوب میکند. پس از مدتی اطرافیان فتحعلیشاه کودتا کرده و ایشان را نسبت به حاج ابراهیم خان بدگمان و بدبین میکند تا جایی که او دستور به قتل حاج ابراهیم خان کلانتر و همه افراد خانوادهاش میدهد. از کل خانواده او تنها پسری به نام علی اکبر بر جای میماند که به دلیل داشتن بیماری سل کشته نمیشود و بیماری او بعدها بهبود مییابد. در سفر فتحعلیشاه به شیراز علی اکبر خود را به او معرفی کرده و یادآور میشود که ایشان تمام خانواده او را کشتهاند. فتحعلیشاه که از کردار خود تا حدودی پشیمان بودهاست؛ او را مورد محبت خویش قرار میدهد و به او لقب قوامالملک را میدهد و وی را به عنوان والی شیراز برمیگزیند. پس از مرگ او پسرش علیمحمد خان قوامالملک به حکومت رسید و عملیات شروع به ساخت خانه قوام در این دوره آغاز شد و در دوره قوام بعدی یعنی محمدرضا خان قوامالملک، خانه به بهرهبرداری رسید. نارنجستان قوام، بیرونی خانه قوام بودهاست که از زیرزمین به خانه قوام (اندرونی) راه داشتهاست و از آن برای کارهای دیوانی، اداری و همچنین پذیرایی از مهمانها استفاده میکردند. پس از مرگ محمدرضا خان، این خانه به پسر او حبیبالله خان قوامالملک و پس از او نیز به فرزندش ابراهیم خان قوامالملک رسید.
باغ موزه نارنجستان فوق العاده زیبا و دل انگیز
نمونه باغ ایرانی
باغ موزه نارنجستان قوام (موزه) در محله گود عربان شیراز و خیابان لطفعلی خان 24 واقع شده است. این مکان یکی از چهار موزه در محله گود عربان شیراز میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان شهید بهشتی، کوچه قهر و آشتی و موزه تاریخ فارس و همچنین خانه زینت الملک قوامی، اقامتگاه بومگردی ماه سلطان، کوچه گالری، رستوران هوران نارنجستان و مارکت تبریزی (رحیم فیاض) قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مکان یکی از موزههای خوب این منطقه میباشد. با توجه به نزدیکی این مکان به ایستگاه مترو وکیل الرعایا، برای دسترسی راحتتر و کمک به داشتن هوایی پاکتر، میتوانید از وسایل حمل و نقل عمومی برای مراجعه به آن استفاده کنید.