cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
عکس گذر طهران قدیم
عکس گذر طهران قدیم
عکس گذر طهران قدیم
عکس گذر طهران قدیم
عکس گذر طهران قدیم
thumbnail iconسایر عکس‌ها

گذر طهران قدیم

5/0
4 رای
بازار و مرکز خرید
۱۰ تا ۲۲
Work Hour Iconساعت کاری: ۱۰ تا ۲۲
  1. یکشنبه (امروز)۱۰ تا ۲۲
  2. دوشنبه۱۰ تا ۲۲
  3. سه‌شنبه۱۰ تا ۲۲
  4. چهارشنبه۱۰ تا ۲۲
  5. پنجشنبه۱۰ تا ۲۲
  6. جمعه۱۰ تا ۲۲
  7. شنبه۱۰ تا ۲۲
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

بازارها و مراکز خرید پیشنهادی در نزدیکی گذر طهران قدیم

امکانات نزدیک

4/2
(19)
کافی‌شاپ

به‌زودی باز می‌شود

1/0
(1)
سرویس بهداشتی

باز است

5/0
(2)
ایستگاه اتوبوس
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات درباره‌ی گذر طهران قدیم

  • Meraj
    Meraj
    1405/06/28
    • گزارش نظر

    عالیه خیلی زیبا و نوستالژی هستش

    1 لایک
    arrow
    مدیر کسب‌و‌کار
    مدیر کسب‌و‌کار
    1405/07/26

    خوشحالیم که راضی بودید

  • can3el
    can3el
    1405/04/13
    • گزارش نظر

    اگر دلتون میخواد حال‌وهوای تهران قدیم رو توی یه فضای مدرن تجربه کنید، این بخش از ایران‌مال ارزش دیدن داره. معماری، نورپردازی و طراحی حس قدم زدن در خیابان‌های قدیمی تهران رو زنده می‌کنه و برای عکاسی هم فضای جذابی داره. گشت زدن در این قسمت تجربه متفاوت و لذت‌بخشی خواهد بود.

    3 لایک
    arrow
    مدیر کسب‌و‌کار
    مدیر کسب‌و‌کار
    1405/04/16

    ممنون از نظر مثبتتون

تصاویر گذر طهران قدیم

    • ۱ ماه پیش
      عکس گذر طهران قدیم
    • ۱ ماه پیش
      عکس گذر طهران قدیم
    • ۱ ماه پیش
      عکس گذر طهران قدیم
    • ۴ ماه پیش
      عکس گذر طهران قدیم
    • ۱ ماه پیش
      عکس گذر طهران قدیم
    • ۱ ماه پیش
      عکس گذر طهران قدیم
    • ۱ ماه پیش
      عکس گذر طهران قدیم
    • ۴ ماه پیش
      عکس گذر طهران قدیم

درباره‌ی گذر طهران قدیم

درست است که ایران‌مال در قلب «تهران جدید» و در منطقه‌ای که آینده این شهر در اینجا رقم خواهد خورد، ساخته شده ولی مگر می‌شود از دلبری‌های این پایتخت پرماجرای ۲۰۰ ساله چشم پوشید؟ همان تهرانی که نمی‌دانیم چه اصراری بود که حتماً «ط» دسته‌دار داشته باشد! ولی واقعاً طهران با «ط» انگار از جهان دیگری بود. طهران قدیم با گذرهای تو در توی بازار، با صدای گوش‌نواز مناره‌های مسجد، با نور سوسوزن شمع‌های سقاخانه، با صدای تق و تق چکش و قلم بازار صنایع دستی و طعم گس چای قند‌پهلوی قهوه‌خانه و هزار دلبری دیگر را اگر لای برگ‌های رمان‌های ادبیات معاصر و تاریخ شفاهی این شهر نخوانده باشیم، حتماً در سینما و تلویزیون از آن خاطره داریم و چه بسیار عزیزانی که هنوز طهران قدیم را نه فقط به یاد دارند بلکه در خیالشان اصلاً در همان شهر قدیمی زندگی می‌کنند. حالا ایران‌مال «طهران قدیم» را دوباره زنده کرده است. در مساحتی بیش از ۱۴۵۰ مترمربع، ۱۸ حجره «طهران قدیم» در قلب ایران‌مال، و در چهار سرای «گلستان»، «گلزار»، «گلشن» و «گلنوش» پذیرای مردم هستند. حجره‌ها شامل اصناف و رسته‌هایی چون: طراحی زیورآلات، عطاری، قهوه‌خانه و چایخانه، سفال و سرامیک، نقاشی و پتینه، سوغات، سوزن دوزی و ترمه‌دوزی، معرق و منبت، چرم، انواع فرش، گلیم و گبه می‌شوند. گذر طهران قدیم به معنای واقعی کلمه، هم فال است و هم تماشا. هم شما را به دنیای هزاررنگ تاریخ می‌برد و در دالان‌های خوش‌تناسب و گوشه‌های دنجش، دل‌تان را جلا می‌‌دهد و هم شما را دست پر از حجره‌های باصفایش به خانه بدرقه می‌کند. اینجا «طهران قدیم» است.

گذر طهران قدیم (بازار و مرکز خرید) در محله شهرک چیتگر تهران و تهران، شهرک چیتگر، بزرگراه شهید خرازی، طبیعت، طراوت، بازار بزرگ ایران، طبقه G2، ضلع جنوب شرقی واقع شده است. این مجتمع یکی از هفت بازار و مرکز خرید در محله شهرک چیتگر تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند هلیوم پارک، باغ ماهان ایران‌مال، موزه جواهرات شهاب سنگ ایرانمال و ایران مال و همچنین آبنما موزیکال ایران‌مال، باغ دیدار، هتل ایران مال (در حال احداث)، بازار سنتی ایران‌مال (تیمچه حاج علی اکبر) و کافه بازی فکرکده ایرانمال ردمون قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مجتمع یکی از بازارها و مراکز خرید خوب این منطقه می‌باشد.