نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

فرش و گلیم دستباف رستمی

فروشگاه فرش و موکت
۸:۳۰ تا ۱۳:۴۵، ۱۶:۱۵ تا ۱۹:۳۰
Work Hour Iconساعت کاری: ۸:۳۰ تا ۱۳:۴۵ - ۱۶:۱۵ تا ۱۹:۳۰
  1. شنبه (امروز)۸:۳۰ تا ۱۳:۴۵ - ۱۶:۱۵ تا ۱۹:۳۰
  2. یکشنبه۸:۳۰ تا ۱۳:۴۵ - ۱۶:۱۵ تا ۱۹:۳۰
  3. دوشنبه۸:۳۰ تا ۱۳:۴۵ - ۱۶:۱۵ تا ۱۹:۳۰
  4. سه‌شنبه۸:۳۰ تا ۱۳:۴۵ - ۱۶:۱۵ تا ۱۹:۳۰
  5. چهارشنبه۸:۳۰ تا ۱۳:۴۵ - ۱۶:۱۵ تا ۱۹:۳۰
  6. پنجشنبه۸:۳۰ تا ۱۳:۴۵ - ۱۶:۱۵ تا ۱۹:۳۰
  7. جمعه۸:۳۰ تا ۱۳:۴۵ - ۱۶:۱۵ تا ۱۹:۳۰
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

درباره‌ی فرش و گلیم دستباف رستمی

فرش و گلیم دستباف رستمی (فرش‌فروشی و موکت‌فروشی) در محله سعدی جنوبی زنجان و خیابان لطفعلی خان واقع شده است. این فروشگاه یکی از چهار فروشگاه فرش و موکت در محله سعدی جنوبی زنجان می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند موزه باستان شناسی و مردان نمکی و بازار بزرگ و تاریخی زنجان و همچنین سفره خانه و چایخانه سنتی حاج داداش (حمام)، مسجد جامع زنجان (مسجد سید)، بازار تاریخی پایین زنجان، طلای شاخص و موزه گیاهان دارویی زنجان قرار گرفته است.

اگر اطلاعات بیشتری در مورد این فروشگاه می‌خواهید، با شماره تلفن آن (09352409039) تماس بگیرید. نمایندگی پالاز موکت پورحسین، فرش و موکت امین و خدمات فرش مرکزی علیگو از جمله فروشگاه‌های دیگری هستند که در این محدوده قرار دارند.

چطور به فروشگاه فرش و گلیم دستباف رستمی برویم؟

شما با استفاده از مسیریاب نشان می‌توانید بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه فرش و گلیم دستباف رستمی را انتخاب کنید. اگر قصد دارید از حمل‌ونقل همگانی برای رسیدن به این مکان استفاده کنید، خوب است بدانید که این فروشگاه در نزدیکی ایستگاه اتوبوس سعدی وسط قرار دارد. شما می‌توانید مسیریابی پیاده و با اتوبوس یا مترو را روی اپلیکیشن نشان ببینید و نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان را بخوانید.

درصورتیکه شما هم به فروشگاه فرش و گلیم دستباف رستمی مراجعه کردید، حتماً نظرتان را در قسمت کامنت با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. اگر تصویری مربوط به فروشگاه فرش و گلیم دستباف رستمی دارید، با ما به اشتراک بگذارید.