مکانی روحانی یادآور اخلاص کسبه قدیم بازار
مسجد جامع قشنگ ودلنشین با 3 شبستان وبااجرکاری عالی ودلباز و خوب(nice place) وتحت توانبخشی بوده ودر تعطیلات باز نمیباشد.
مسجدجامع محیط بزرگ و ساکتی داره و خیلی ارامش داره و حال وهواش عالیه
این مسجد که یکی از معروفترین مسجدهای تهران است، در نزدیکی بازار تهران قرار گرفته و به دلیل نزدیکی آن به مسجد امام، فاصله بین این دو مسجد را بینالحرمین میگویند. زمان دقیق ساخت این مسجد در دست نیست؛ اما حدس مورخان به قرن نهم هجری قمری مربوط میشود. برای دیدن این مسجد بسیار کهن و رازآلود، میتوانید با اجاره سوئیت در تهران اقدام کرده و در فرصت مناسب به سراغ بازدید از آن بروید
مسجد بسیار باصفا و معنوی 💞
مسجد جامع تهران یکی از مساجد معروف تهران است. این بنا در نزدیکی بازار تهران قرار دارد. با توجه به نزدیکی این مسجد به «مسجد امام» فاصله این دو مسجد را «بین الحرمین» گویند. در خصوص تاریخ ساخت این بنا اطلاعات دقیقی در دست نیست. علی رغم نظرهایی که ساخت اولیه آن را به قرن نهم ه.ق نسبت می دهند، آثار معماری کنونی قدیمی تر از قرن سیزدهم ه.ق نیست. ابتدا طرف جنوبی که ایوان بزرگ و مقصوره در آن واقع است، بنا شده و بعضی گویند که این نیز یک دفعه ساخته نشده است.
مسجد وسط بازار ۱۵ خرداد تهران
مسجدی عالی منظم
مسجد جامع بازار تهران یا مسجد جامع تهران، کهن سالترین مسجد تهران است که قدیمیترین شبستان آن بیش از هزار سال عمر دارد و به مسجد عتیق نیز معروف است. این اثر در تاریخ ۱۹ آذر سال ۱۳۷۵ شمسی و با شماره ۱۷۹۳ در فهرست آثار ملی ایران ثبت گردیده است مسجد جامع بازار در ضلع جنوبی خیابان پانزده خرداد نرسیده به خیابان پامنار قرار دارد. نزدیکترین راه ارتباطی مسجد از خیابان پانزده خرداد و بازار مسجد جامع و کوچه نوروزخان و بازار آن میباشد که به علت وجود پله، پله نوروزخان نیز نامیده میشود. ادامه این مسیر منتهی میشود به درب غربی مسجد جامع که روبروی مدرسه خان محمدیه قرار گرفته و در بزرگ و اصلی ورود به مسجد است و به دلیل وجود مسجد جامع در این مسیر، به بازار مسجد جامع نامیده شد. از طرف بازار آهنگران که بعد از پله نورزخان قرار دارد پس از چند پیچ و خم به کوچه مسجد جامع که به درب شمال شرقی منتهی میگردد، میتوان ادامه مسیر داد. از طرف جنوب شرقی نیز از سمت مدرسه و بازار صندوق سازها و چهل تن به دالان مسجد جامع و درب آن دسترسی میباشد؛ بنابراین مسجد جامع دارای سه درِب ورودی غربی، شمال شرقی و جنوب شرقی است از تاریخ دقیق احداث این مسجد اطلاعات دقیقی در دست نیست، اما معماری بخشهای مختلف آن حاکی از شکلگیری تدریجی این بنا در دورههای مختلف است. آثاری که در مسجد جامع وجود دارد و به ثبت ملی رسیده، به دوران آل بویه، صفویه و قاجار باز میگردد و با توجه به برگزیده شدن تهران به عنوان پایتخت، بنای مسجد جامع تجدید و توسعه یافته است. از این رو اثری قدیمی تر از قرن سیزدهم هجری قمری در این مسجد به چشم نمیخورد، هر چند ممکن است تاریخ بنای این مسجد قبل از قرون یاد شده باشد. قدیمی ترین سند موجود در این رابطه نقشه گیریشمن فرانسوی است که در سال ۱۲۷۵ هجری قمری از تهران تهیه شده است. در نقشه مذکور بنای مسجد جامع تقریباً به همین صورت فعلی آمده است و میتوان نتیجه گرفت که ۱۳۰ سال پیش [۱۵۸ سال فعلی] همة شبستان های فعلی ساخته شده بودند
بافت و معماری قدیمی و زیبا
مسجد جامع بازار تهران از سمت خ پانزده خرداد مسیرش نزدیکتره، کنار کتابخانه و مدرسه چهل ستون هستش. پیشنهاد میکنم تا اینجا رفتید سری به خانه قدیمی حاج حسین ملک هم بزنید.
تولیت این مسجد دیرینه، در بازسازی و مرمت مسجد بسیار عالی عمل کرده، اما تا عالمی بزرگ و مردمی امامت جماعت این مسجد را بر عهده نگیرد، بازسازی ها در جذب مردم و بازاری ها تاثیری ندارند.
قدیمی ترین مسجد تهران و دارای شبستان های تاریخیه و الان در حال بازسازی است
مسجد جامع بازار تهران (مسجد) در محله بازار تهران تهران و خیابان بازار مسجد جامع واقع شده است. این مکان یکی از هفتاد و دو مسجد در محله بازار تهران تهران میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند شمس العماره و بازار بزرگ تهران و همچنین عطر لیلیوم، شرکت تولیدی شال و روسری مقدم، مسجد چهارسوق بزرگ، بازار تحریر و سایما آرسی قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مکان یکی از مسجدهای خوب این منطقه میباشد.