نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

گالری زیور آلات ماهور

5/0
1 رای
فروشگاه نقره و بدلیجات
۱۰:۳۰ تا ۱۴، ۱۷ تا ۲۲
Work Hour Iconساعت کاری: ۱۰:۳۰ تا ۱۴ - ۱۷ تا ۲۲
  1. دوشنبه (امروز)۱۰:۳۰ تا ۱۴ - ۱۷ تا ۲۲
  2. سه‌شنبه۱۰:۳۰ تا ۱۴ - ۱۷ تا ۲۲
  3. چهارشنبه۱۰:۳۰ تا ۱۴ - ۱۷ تا ۲۲
  4. پنجشنبه۱۰:۳۰ تا ۱۴ - ۱۷ تا ۲۲
  5. جمعه۱۰:۳۰ تا ۱۴ - ۱۷ تا ۲۲
  6. شنبه۱۰:۳۰ تا ۱۴ - ۱۷ تا ۲۲
  7. یکشنبه۱۰:۳۰ تا ۱۴ - ۱۷ تا ۲۲
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

امکانات نزدیک

4/0
(31)
رستوران

بسته است

4/3
(16)
کافی‌شاپ
4/4
(52)
بوستان
خودپرداز

شبانه‌روزی

5/0
(2)
پارکینگ

بسته است

دسته‌بندی‌های مرتبط با گالری زیور آلات ماهور

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

تصاویر گالری زیور آلات ماهور

    درباره‌ی گالری زیور آلات ماهور

    گالری زیور آلات ماهور (نقره فروشی) در محله جاجرمی بجنورد و خیابان طالقانی شرقی واقع شده است. این فروشگاه یکی از پنج فروشگاه نقره و بدلیجات در محله جاجرمی بجنورد می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند پارک سرپوشیده سرزمین شادی و مجتمع تجاری ارم و همچنین مجموعه فرهنگی تاریخی جاجرمی، درمانگاه شبانه روزی شفا، پاساژ آرمانی، فروشگاه قهوه تلخ و باشگاه بدنسازی جوانان ویژه بانوان قرار گرفته است.

    اگر اطلاعات بیشتری در مورد این فروشگاه می‌خواهید، با شماره تلفن آن (09157153747) تماس بگیرید. گالری نقره ژینر، نقره ایتالیا - غیاثی و فروشگاه نقره ناب از جمله فروشگاه‌های دیگری هستند که در این محدوده قرار دارند.

    چطور به فروشگاه گالری زیور آلات ماهور برویم؟

    مسیریاب نشان، شما را از بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه گالری زیور آلات ماهور مطلع می‌کند. می‌توانید مسیریابی پیاده و مسیر دقیق اتوبوس یا مترو را از روی اپلیکیشن نشان پیدا کنید و از نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان باخبر شوید.

    درصورتیکه شما هم به فروشگاه گالری زیور آلات ماهور رفتید، حتماً نظرتان در مورد آن را با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. اگر از فروشگاه گالری زیور آلات ماهور تصویری دارید، از طریق گزینه "افزودن تصویر به این مکان" با ما به اشتراک بگذارید.