نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
عکس پلاسکو سید

پلاسکو سید

فروشگاه پلاستیک‌جات
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات درباره‌ی پلاسکو سید

  • Road Runner
    Road Runner
    1404/12/22
    • گزارش نظر

    با انصاف و خوش برخورد

تصاویر پلاسکو سید

    • ۱۰ ماه پیش
      عکس پلاسکو سید

    درباره‌ی پلاسکو سید

    پلاسکو سید (پلاستیک‌فروشی) در محله بلوار ابوذر - آهنگ تهران و خیابان فاضل بجستانی (مسلم جنوبی) واقع شده است. این فروشگاه یکی از چهار فروشگاه پلاستیک‌جات در محله بلوار ابوذر - آهنگ تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مرکز خرید ترمینال خاوران و همچنین باشگاه آریو شعبه بانوان، بوستان گلگشت بلوار ابوذر، اغذیه فروشی بهار، مسجد النبی و دبیرستان آموزش از راه دور مجتهدی قرار گرفته است.

    پخش ظروف پلاستیک سید، پخش پلاستیک افق قلی‌خانی و پلاستیک فروشی المهدی فروشگاه‌های دیگری هستند که در این محدوده قرار دارند.

    چطور به فروشگاه پلاسکو سید برویم؟

    مسیریاب نشان، بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه پلاسکو سید را به شما پیشنهاد می‌دهد. اگر قصد دارید برای کمک به کاهش آلودگی هوا از حمل‌ونقل همگانی استفاده کنید، خوب است بدانید که این مکان در نزدیکی ایستگاه اتوبوس آهنگ قرار دارد. شما می‌توانید مسیریابی پیاده یا با اتوبوس و مترو را روی اپلیکییشن نشان ببینید و از نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان باخبر شوید.

    درصورتیکه شما هم به فروشگاه پلاسکو سید مراجعه کردید، حتماً نظرتان را در قسمت کامنت با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. در ادامه عکس‌هایی از این فروشگاه را مشاهده می‌کنید. اگر تصویری مربوط به فروشگاه پلاسکو سید دارید، از طریق گزینه "افزودن تصویر به این مکان" با ما به اشتراک بگذارید.