©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

پلاسکو پارسیس

4/0
2 رای
فروشگاه پلاستیک‌جات
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

پلاستیک‌فروشی‌های پیشنهادی در نزدیکی پلاسکو پارسیس

امکانات نزدیک

3/6
(17)
رستوران
4/3
(26)
کافی‌شاپ

باز است

3/7
(3)
بوستان

شبانه‌روزی

3/5
(2)
خودپرداز

شبانه‌روزی

پارکینگ

باز است

5/0
(2)
ایستگاه اتوبوس

دسته‌بندی‌های مرتبط با پلاسکو پارسیس

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

درباره‌ی پلاسکو پارسیس

پلاسکو پارسیس (پلاستیک‌فروشی) در محله صادقیه تهران و خیابان فلکه اول صادقیه واقع شده است. این فروشگاه یکی از هشت فروشگاه پلاستیک‌جات در محله صادقیه تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مجتمع تجاری زیما مال و همچنین فلکه اول صادقیه، بستنی خوشمرام، ساندویچ هایدا، صرافی یاران و آشکده و کبابی توکا قرار گرفته است.

در محدوده این فروشگاه، فروشگاه‌های دیگری مانند پلاستیک فروشی، سهیل پلاست و پلاسکو پرشیانا قرار دارند.

چطور به فروشگاه پلاسکو پارسیس برویم؟

شما می‌توانید در انتخاب بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه پلاسکو پارسیس از مسیریاب نشان کمک بگیرید. اگر قصد دارید از حمل‌ونقل همگانی برای رسیدن به این مکان استفاده کنید، خوب است بدانید که این فروشگاه در نزدیکی ایستگاه اتوبوس یادگار امام قرار دارد. اگر می‌خواهید با استفاده از مترو به این فروشگاه بروید، می‌توانید در ایستگاه مترو طرشت که نزدیک به فروشگاه پلاسکو پارسیس است، پیاده شوید. شما می‌توانید مسیریابی پیاده یا با اتوبوس و مترو را روی اپلیکییشن نشان ببینید و از نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان باخبر شوید.

اگر به فروشگاه پلاسکو پارسیس مراجعه کردید، حتماً نظر خودتان را در قسمت کامنت با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. از طریق گزینه "افزودن تصویر به این مکان" تصاویر مربوط به فروشگاه پلاسکو پارسیس را با ما به اشتراک بگذارید.