مسجد
مسجدی بسیار زیبا و دلنشین و پاکیزه که هرچقدر از ارامشش بگی کمه ،
مسجد جمکران فضای معنوی و خوبی داره ی درمانگاه هم کنارش هست یک جای بسیار خوبه
برای اعتکاف مدتی اینجا بودم واقعا فضای ارومی دارم دوست دارم دوباره لذتشو تجربه کنم
مسجد جمکران فضا ومکانی مذهبی وعالی، دومین جاذبه گردشگری مذهبی قم است و همواره میزبان عاشقان و دلدادگان بسیاری برای عبادت و تهذیب نفس( به معنای پاک و اصلاح کردن نفس از آلودگیها) می باشد..
مسجد خیلی خوبه ولی اذانهاش که پخش میکنه اصلا آرام بخش نیست و از صدای موذن زاده اردبیلی و قدیمی استفاده نکرده . خیلی خوب میشه اذانهاشو دلچسب مردم کنه تا به مسجد بیشتر رو بیارند .
اللهم عجل لولیک الفرج
آستانه خیلی خوبیه
مکان مذهبی زیبایی است
بسیار جای عالی و پراز معنویت
جایی خیلی عالی
نماز جماعت برگزار میشود
بوی بهشت
اللهم عجل لولیک الفرج
مَسجِد جَمْکَران، مسجدی منسوب به امام زمان(عج)، دوازدهمین امام شیعیان، در حاشیه شهر قم است که گفته شده در قرن چهارم قمری بهدستور وی ساخته شده است. بنا به گفته میرزا حسین نوری، از محدّثین شیعه در قرن چهاردهم، مسجد جمکران به دستور امام زمان(عج) و بهدست شخصی به نام ابوالحسن از علمای قم بنا شده است. محدّث نوری از دیداری سخن گفته است که حسن بن مُثله جمکرانی با حضرت مهدی(عج) داشته و امام زمان(عج) دستور ساخت مسجد جمکران را داده است. میرزا حسین نوری، سال وقوع این رخداد را ۳۷۳ یا ۳۹۳ق دانسته و نقل روایت مذکور را به کتاب مونس الحزین شیخ صدوق نسبت داده است. با این حال برخی محققان در انتساب این مسجد به امام زمان تردید کرده و به دلایلی استناد نمودهاند؛ از جمله: نام نبردن کتب رجالی شیعه از کتاب مذکور و اشاره نشدن به این ماجرا در دیگر آثار شیخ صدوق. در این مسجد برخی مراسمهای مذهبی مانند جشن نیمهشعبان، دعای توسل و دعای ندبه برگزار میشود و مردم از مناطق مختلف ایران و دیگر نقاط جهان بهویژه در شبهای چهارشنبه، در مسجد جمکران حضور مییابند. برخی پژوهشگران زیارت مسجد جمکران در شبهای چهارشنبه را طبق سفارش امام زمان به حسن بن مُثله جمکرانى دانسته و حضور عالمانی همچون شیخ محمدتقی بافقی در شبهای چهارشنبه در مسجد جمکران را موجب رونق این سنت دانستهاند. مسجد جمکران در دورههای مختلفْ تعمیر و بازسازی شده است؛ قدیمیترین کتیبه موجود، به تعمیر آن در سال ۱۱۶۷ق اشاره دارد. مسجد تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷ش ساختمان کوچکی داشت، اما پس از آن توسعه زیادی یافته است. مجموعهٔ مسجد جمکران از محوطهٔ بیرونی، صحن اصلی، شبستانها، مسجد مقام و ساختمانهای اداری تشکیل شده است. برای مسجد جمکران، اعمال عبادی مخصوصی ذکر شده است؛ از جمله دو رکعت نماز تحیت مسجد و دو رکعت نماز امام زمان. محدث نوری این اعمال را به امام زمان نسبت داده و شیخ عباس قمی به نقل از او در مفاتیح الجنان ذکر کرده است.
مسجد جمکران تهران (مسجد) در محله یوسف آباد تهران و خیابان 43/1 واقع شده است. این مکان یکی از هفت مسجد در محله یوسف آباد تهران میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مرکز خرید فرهنگ و همچنین فروشگاه افق کوروش، تعاونی میوه و تره بار جهان آرا، بازار میوه و تره بار جهان آرا، مدرسه عکاسی سینمایی راینو و بستنی کولاک قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مکان یکی از مسجدهای خوب این منطقه میباشد.