info
عکس مزار شیخ عبدالله پیادهعکس مزار شیخ عبدالله پیاده
category

مزار شیخ عبدالله پیاده محله بقیع، قم

بنای یادبود

درباره‌ی مزار شیخ عبدالله پیاده

مزار شیخ عبدالله پیاده (بنای یادبود) در محله بقیع قم و بلوار امام حسن عسگری، بلوار خلیج فارس واقع شده است. این بنا یکی از هفت بنای یادبود در محله بقیع قم می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی آرامستان بقیع قم، مزار حاج آقا فخر تهرانی و خدمات صافکاری تخصصی بدون رنگ راغب(PDR) قرار گرفته است.


نظرات کاربران در مورد مزار شیخ عبدالله پیاده

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    سیدمهدی
    دوشنبه 25 دی ماه 1402

    شیخ عبدالله نجفی بختیاری معروف به « شیخ پیاده »، در اصل نامش سیف الله بود. وی در خانواده ای ثروتمند چشم به جهان گشود. پدرش اسدالله خان از خوانین بختیاری بود. شیخ زاهد ، عارف و عابد آنچه از مال دنیا داشت و یا از پدرش به ارث برده بود ، در راه خدا انفاق کرد و بخشید و دست از مال دنیا شست و از ریاست بر ایل و مردم دل کند و رهسپار عتبات عالیات شد. وقتی به عتبات مشرف شد، زندگی ساده و فقیرانه ای در پیش گرفت. در کربلا و نجف کارگری می کرد و مزدش را به فردی می داد تا وی را با مسایل و معارف دینی آشنا کند. چند روز کار می کرد تا مخارج چند روزش تامین می شد ، آنگاه به عبادت و زیارت مشغول می شد. در عراق با ریاضت و عبادت به مقامات عالی معنوی دست یافت و صاحب کرامت گردید. شیخ عبدالله بیش از پنجاه مرتبه با پای پیاده به زیارت ائمه معصومین علیهم السلام مشرف شد ، از نجف و کربلا پیاده به مشهد و قم می رفت و در راه امامزادگان را نیز زیارت می کرد. به همین خاطر به « شیخ عبدالله پیاده » شهرت پیدا کرد. دوستان و معاشران شیخ اشخاصی بودند که در زهد و تقوی و عرفان جایگاه والایی داشتند، مانند؛ آیت الله حاج شیخ مرتضی حائری( متوفی 1364 ش) فرزند آیت الله العظمی شیخ عبدالکریم حائری یزدی موسس حوزه علمیه قم و حاج اسماعیل دولابی که بارها به خدمت امام زمان مشرف شدند. آقای دولابی و مرحوم شیخ پیاده از شاگردان آیت الله شیخ جواد انصاری همدانی بودند. در اواخر عمر به بیماری اوره مبتلا شد حدود یک هفته در بیمارستان آیت الله گلپایگانی بستری شد. در شب بیستم ماه مبارک رمضان سال 1402 قمری مصادف با 11/ 4 / 1362 شمسی که سنش از هشتاد سالگی گذشته بود، دارفانی را وداع گفت و در قبرستان بقیع در راه قم به جمکران ( قطعه دوم - ردیف 35 - قبر 18) خاک سپرده شد.

    2

سایر بناهای یادبود که در محدوده مزار شیخ عبدالله پیاده واقع شده‌اند:

  • مزار علی اکبر قاسم پور مسعود آباد
    (5.0)
    بلوار خلیج فارس، خلیج فارس 27
  • مزار خدیجه سادات فصیحی
    (5.0)
    بلوار امام حسن عسگری، بلوار خلیج فارس
  • مزار آیت الله سید عبدالحمید امینی و فاطمه سادات امینی
    (5.0)
    بلوار امام حسن عسگری، بلوار خلیج فارس
  • مزار شهید مجید العجیلی
    (5.0)
    بلوار امام حسن عسگری، بلوار خلیج فارس
  • مزار حاج شیخ مسلم اسماعیلی
    (5.0)
    بلوار امام حسن عسگری، بلوار خلیج فارس
  • آدرس، اطلاعات و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط کاربر نشان (شهریار سطح ۴ نشان) در تاریخ یکشنبه 19 فروردین ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی مزار شیخ عبدالله پیاده اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: یکشنبه 19 فروردین ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد مزار شیخ عبدالله پیاده در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه مزار شیخ عبدالله پیاده ندارد.
    neshan logo