مسجد امام حسین (ع) (حاجی سرکه) (مسجد) در محله آیت الله کاشانی مشهد و خیابان آیت الله عبادی واقع شده است. این مکان یکی از دوازده مسجد در محله آیت الله کاشانی مشهد میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی کلینیک رادیولوژی و سونوگرافی دکتر رضا حبرانی، آبمیوه و بستنی سنتی دوستان، ایستگاه اتوبوس چهارراه آیت الله عبادی، موسسه فرهنگی نور و نشاط و عینک فرهنگ قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مکان یکی از مسجدهای خوب این منطقه میباشد.
آدرس، اطلاعات و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار دوشنبه 07 آبان ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و بهروز شدهاند. این بهروزرسانی توسط کاربران نشان انجام شده است.(چنانچه در اطلاعات ثبتشده یا موقعیت جغرافیایی مسجد امام حسین (ع) (حاجی سرکه) اشکالی مشاهده کردید میتوانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)
من حدود ۳۰ سال میشه که اونجا نماز میخونم و رفت و آمد دارم از ساختمان قبلی تا کنون و از جای که خبر دارم از قسمت بنائی طبقه پایین حدود ۷۰ درصد و طبقه بالای شبستان ۳۰ درصد از مانده .. و این مسجد هیچگونه درآمد و موقوفه ای ندارد .. قابل توجه خیرین مسجد ساز که انشاالله تتمه این بنای مقدس رو به اتمام برسانن
2هرچندبنای جدیدبسیارزیباست ولی سالهاخاطره در مسجدحاجی سرکه بااین تجدیدبنابه تاریخ سپرده شد
2هیئت امنا مسجد اونجا رو با ملک پدریشون اشتباه گرفتن...
عموم اهالی و قدیمیهای مشهد مسجد را به نام «حاجی سرکه» میشناسند هرچند نام رسمی آن بر مبنای کاشی نصبشده بر سردر مسجد مزین به نام امام حسین (ع) است. این مسجد به سبب قدمت و اهمیتش در منطقه از عناصر هویتی خیابان عبادی است و در حد فاصل چهارراه خواجه ربیع به سمت چهارراه راهآهن، عبادی 19 قرار گرفته است. پیشینه این مسجد نزدیک به 70 سال ذکر شده است. دلیل شهرت این مسجد به «حاجی سرکه» را لقب واقف میدانند که گویا به تولید سرکه مشغول بوده است و این شغل مانند گلاب گیری از مشاغل قدیمی مشهد بوده است. در طول عمر این مسجد، برای معماری سادهای که دارد هراز گاهی به تعمیرات جزئی یا کلی نیاز پیدا کرده است و تاکنون چندین بار (طبق یک روایت سه بار) ساختمان مسجد نوسازی شده است. اسناد شورای شهر مشهد نشان میدهد برای احداث و تجدید بنای ساختمان مسجد در مردادماه سال 81 پروانه و مجوز لازم صادر شده است.