info
عکس امامزاده درب امام (امامزادگان ابراهیم و زین العابدین)عکس امامزاده درب امام (امامزادگان ابراهیم و زین العابدین)عکس امامزاده درب امام (امامزادگان ابراهیم و زین العابدین)عکس امامزاده درب امام (امامزادگان ابراهیم و زین العابدین)
category

امامزاده درب امام (امامزادگان ابراهیم و زین العابدین) محله شهشهان، اصفهان

محل عبادت

درباره‌ی امامزاده درب امام (امامزادگان ابراهیم و زین العابدین)

امامزاده درب امام (امامزادگان ابراهیم و زین العابدین) (محل عبادت) در محله شهشهان اصفهان و خیابان قصر واقع شده است. این مکان یکی از هشت محل عبادت در محله شهشهان اصفهان می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند اورژانس بیمارستان امین، حمام شاه علی و پاساژ محسن و همچنین بازارچه وزیر، دفتر مرجع عالی قدر سید محمد سعید طباطبائی حکیم، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان - حمام وزیر، دفتر آیت الله العظمی صانعی و مسجد آیت الله درچه‌ای قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از محل‌های عبادت خوب این منطقه می‌باشد.



نظرات کاربران در مورد امامزاده درب امام (امامزادگان ابراهیم و زین العابدین)

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    شیروانی پور فیل آبادی
    چهارشنبه 13 بهمن ماه 1400

    امامزاده ابراهیم و زین العابدین یکی از سه امامزاده دارای شجره‌نامه و معتبرشهر اصفهان است که مردم بسیاری از دور و نزدیک هر ساله برای بازدید از این مکان متبرکه تاریخی به اصفهان سفر می کنند. امامزاده ابراهیم و زین العابدین که امروز به امامزاده درب امام شهرت یافته است سالانه بسیاری از توریست های عربی را که جدشان به این دو امامزاده بر می گردد را به این مکان متبرکه می کشاند. نسب این دوبزرگوار براساس شجره نامه سادات امامی «ابراهیم بن محمد بطحانی بن قاسم بن حسن بن زید بن حسن بن علی بن ابی طالب» است. از جمله آثار گرانبهای میراثی در این بنا که سبب شده این بنا در فهرست آثار به ثبت رسیده ملی نیز قرار گیرد گچبری های کم نظیر این مجموعه تاریخی – مذهبی است. همچنین سردرب این امامزاده از آثار نفیس به شمار می رود که با خط ثلث بروی آن تزئین شده است. یکی دیگر از اجزای با ارزشمند این بنا پنجره گچبری امامزاده است که در دوران پهلوی به منظور نگهداری از آن به عمارت چهلستون انتقال داده شد. این امامزاده در دوران های مختلف مورد توجه بسیاری از پادشاهان ایران قرار گرفته است و هریک به تناسب معماری زمان خود بخشی را به ایتن بنا افزوده یا ترمیم کرده اند که از جمله این پادشاهان که ارادت بسیار به این امامزاده داشته است، شاه عباس کبیر بود که به سبب توجه به این بنا بخشی از موقوفات خود را برای مصرف دراین امامزاده صرف کرد قدمت این مکان که به زمان سلجوقیان بر می گردد توسط دختر جهان شاه قراقیون لو بنانهاده شد. اکثر شاهزادگان زمان صفوی و ایلخانی به این مکان آمدند و گاها در این مکان مدفون هستند که از آن جمله می توان به قبر محمود افغان اشاره کرد که در یکی از رواق های این مکان متبرکه و تاریخی دفن است

    4
  • avatar
    شهریاری فرد
    پنجشنبه 25 دی ماه 1399

    میشه به عنوان یه اثر تاریخی بهش نگاه کرد ولی فضای معنوی و زیبایی داره که بعضی از مردم نون و ماست نذر میکنن و نذرشون اونجا ادا میکنن

    2
  • avatar
    مهرزاد
    سه شنبه 24 فروردین ماه 1400

    امامزاده درب امام دارای فضای آرام و معنوی و محیطی دوست داشتنی است

    2
  • avatar
    احسان
    شنبه 04 اردیبهشت ماه 1400

    کاشی کاری های زیبایی داره، در این امام زاده شب های جمعه نون و ماست نذر میدهند رفت آمد کوچه ها بسیار بد هست و رفت آمد دشوار ، معروف به امامزاده ماستی.

    2
  • avatar
    کاربر نشان
    شنبه 14 اسفند ماه 1400

    این امام زاده از قدیم تا حالا پنج شنبه ها ساعت 4 بعد از ظهر تا 7 شب تمامی کسانی که نذری دارند می آیند ونان وماست چکیده نذری میدهند لطفا برای اینکه اذیت نشوید قبل از مسجد در خیابان سنبلستان پارک کنید

    1
  • avatar
    سید
    یکشنبه 12 دی ماه 1400

    مسجد سعيد بن جبير كه بناي اوليه آن به قرون اوليه هجري منسوب است در ضلع باختري صحن شمالي امام زاده درب امام اصفهان واقع شده و شيخ جابري انصاري در تاريخ اصفهان درباره اين مسجد كوچك چنين نوشته است: «ديگر از مساجد كهن، مسجد منسوب به سعيد بن جبير است. مساحتش بيش از يك قفيز كه دربش در صحن باز مي ‌شود و بناي اصلي آن پس از مسجد امام زاده اسمعيل (مسجد شعيا) و قسمتي از جامع، كهن‌تر از ديگر مساجد بوده». در اواخر دوره صفوي، كاشي كاري‌هايي در اين مسجد انجام داده‌اند.

    1
  • avatar
    حاج
    شنبه 15 اردیبهشت ماه 1403

    محل نذر نونو ماست و راز ونیاز

  • avatar
    Behsah
    پنجشنبه 06 اردیبهشت ماه 1403

    السلام علیکما یکی از نوادگان امام حسن مجتبی و دیگری از نوادگان امام صادق درود خدا بر این خاندان پاک

  • avatar
    کاربر نشان
    شنبه 02 دی ماه 1402

    امامزاده درب امام مربوط به دوران‌های تاریخی پس از اسلام است و در اصفهان، خیابان عبدالرزاق، بازارچه حاج محمد جعفر، کوی درب امام واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۲ آذر ۱۳۱۳ با شمارهٔ ثبت ۲۱۷ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده‌است.

  • avatar
    محسن رضایی
    شنبه 18 شهریور ماه 1402

    امامزاده واجب التعظیم

  • avatar
    کاربر نشان
    پنجشنبه 22 اردیبهشت ماه 1401

    پنج شنبه ها نون وماست میدن


سایر محل‌های عبادت که در محدوده امامزاده درب امام (امامزادگان ابراهیم و زین العابدین) واقع شده‌اند:

  • حسینیه صراط الحسین
    (1.0)
    عبدالرزاق، هاتف
  • حسینیه پامنار
    (5.0)
    عبدالرزاق، بازار سنگ تراش ها، شیخ بهایی، جعفریان، بین در زنجیر و نمازی
  • امام زاده سه تن
    (4.3)
    ابن سینا، مسجد آقانور، بین سیدان و شهید جزی
  • حسینیه شهشهان
    (5.0)
    ابن سینا، شهشهان
  • آدرس، اطلاعات و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط حاج (شهریار سطح ۸ نشان) در تاریخ یکشنبه 23 اردیبهشت ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی امامزاده درب امام (امامزادگان ابراهیم و زین العابدین) اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: یکشنبه 23 اردیبهشت ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد امامزاده درب امام (امامزادگان ابراهیم و زین العابدین) در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه امامزاده درب امام (امامزادگان ابراهیم و زین العابدین) ندارد.
    location استان اصفهان، اصفهان، عبدالرزاق، شهید بنی لوحی، قصر
    clock - مشاهده ساعات کاری

    ساعت کاری امامزاده درب امام (امامزادگان ابراهیم و زین العابدین)

    شنبه 08:00 تا 21:00
    یک‌شنبه 08:00 تا 21:00
    دوشنبه 08:00 تا 21:00
    سه‌شنبه 08:00 تا 21:00
    چهارشنبه 08:00 تا 21:00
    پنج‌شنبه 08:00 تا 21:00
    جمعه 08:00 تا 21:00
    ثبت نظر و تصویر
    neshan logo