©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

شال و روسری نونوش

فروشگاه لباس زنانه
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

فروشگاه‌های لباس زنانه پیشنهادی در نزدیکی شال و روسری نونوش

امکانات نزدیک

3/7
(3)
رستوران
3/9
(7)
کافی‌شاپ

بسته است

4/5
(4)
بانک
5/0
(2)
ایستگاه اتوبوس

دسته‌بندی‌های مرتبط با شال و روسری نونوش

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

درباره‌ی شال و روسری نونوش

شال و روسری نونوش (مزون و فروشگاه لباس زنانه) در محله خاک سفید - گلشن تهران و بلوار زهدی واقع شده است. این فروشگاه یکی از شانزده فروشگاه لباس زنانه در محله خاک سفید - گلشن تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مرکز خرید امیرعلی و همچنین فست فود پرسپولیس، کلانتری 144 جوادیه، چاپار تهرانپارس و استخر، فلافل ستاره و ابمیوه بستنی مسعود قرار گرفته است.

پوشاک زنانه اوا، لباس‌فروشی و تولیدی پوشاک زنانه فدک فروشگاه‌های دیگری هستند که در این محدوده قرار دارند.

چطور به فروشگاه شال و روسری نونوش برویم؟

شما با استفاده از مسیریاب نشان می‌توانید بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه شال و روسری نونوش را انتخاب کنید. اگر برای در امان بودن از ترافیک و کمک به کاهش آلودگی هوا قصد دارید از حمل‌ونقل همگانی استفاده کنید، خوب است بدانید که این فروشگاه در نزدیکی ایستگاه اتوبوس انقلاب قرار دارد. اپلیکیشن نشان در مسیریابی پیاده و پیدا کردن مسیر دقیق اتوبوس یا مترو به شما کمک می‌کند و نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان را با شما به اشتراک می‌گذارد.

اگر شما هم به فروشگاه شال و روسری نونوش رفتید، حتماً نظرتان در مورد آن را از طریق کامنت با ما به اشتراک بگذارید. اگر تصویری مربوط به فروشگاه شال و روسری نونوش دارید، با ما به اشتراک بگذارید.