شمال
نمایش موقعیت من
بسته است
وقتی اسم کافه AM:PM هستش یعنی باید شبانه روزی باشه ، پس چرا نیست ؟😐
ما هفته پیش اینجا رفتیم که پیتزا پولو و AMPM FRIES خوردیم، مرغ و مخلفاتی که روی پیتزا بود همینطوری از روش میریخت! یعنی به راحتی نمیشد یه قاچ پیتزا خورد، جای میز ما هم گوشه بود و گارسونها خیلی دیر به دیر میتونستند به ما سرویس بدن، اگه یه دکمه مثلاً رو میز داشت که میشد صدا زد خیلی خوب میشد، محیط طبقه بالاش قشنگ بود، ولی پیتزاش اصلا خوب نبود به نسبت قیمتی که داشت.
بسیار بد
سرویسدهیشون خیلی ضعیفه ولی غذاهای خوبی داره.
فضا خوب کیفیت قهوه متوسط دسرها اکثرا ناموجود لبه ی لیوان قهوه ترک خورده!
فضا خوب قهوه متوسط
قهوه خوب بود شارژ چای رایگان هست ولی خودتون باید بهشون بگین براتون شارژ کنند، اگر نگین سفارش جدید میارن، سریای قبل کیفیت بهتر بود و زودتر آماده میشد. با توجه به اینکه وسط هفته رفتیم و تایم خلوت بود انتظار ۴۰ دقیقه معطلی نداشتیم
من یک پیتزا اسفناج به همراه ساندویچ مرغ کریسپی و یک سالاد و دو تا نوشابه کوکاکولا و یه آب پرتقال سفارش دادم. ۱_فضای خوب و مدرنی دارد ولی صدای آهنگ به قدری زیاد است وقتی از کافه رستوران میری بیرون سکوت بیرون برات عجیب است 😆. ۲_سرویس دهی خیلی کندی دارن و من یه ساعت نشستم تا غذا آماده شود و سالاد نیم ساعت طول کشید. ۳_ نوشابه ها را یک ساعت زودتر باز کردند و داخل لیوان ریختند آوردند سر میز تمام گاز نوشابه ها رفت تو این مدت که غذا بیاد 😅. ۴_ من یه ساندویچ بادمجان و دلستر می خواستم ولی همش می گفتند این غذا نداریم این نوشیدنی نداریم و ما را داخل یک تنگنا می خواستن قرار بدن که مجبور شویم یه دلستر باز سیصد و پنجاه تومنی بخریم ولی من آخر آب پرتقال انتخاب کردم. ۵_قیمت هاشون با توجه به دکوراسیون و محل کافه رستوران تقریبا خوب است ولی من قیمت هاشون تایید نمیکنم که خیلی خوب است و بعضی چیز ها مثل اون دلستر بازه خودشون خیلی گرون است. ۶_کیفیت غذا تایید میکنم غذای خوب و خوشمزه ای درست کردن آشپز کافه رستوران. نتیجه گیری آخر : من این کافه رستوران در کل برای غذا خوردن تایید نمی کنم و پیشنهاد نمی کنم اینجا بروید ؛ از کافه اش چیزی سفارش ندادم تا در مورد کافه اش نظری بدهم.
بیشتر از کافه ، محلی برای موزیک گوش کردن هستش ، کیفیت غذا نسبتا پایین ، سرویس دهی مخصوصا در صبح افتضاح هستش .اگر اهل موزیک الکترونیک باشید از موزیک اینجا لذت میبرید ، در غیر این صورت نکته مثبتی ندارد
صدای موزیک بیش از حد بلنده و سرویسدهی کارکنانش خیلی ضعیفه.
کافه AM:PM در محله شهرک غرب تهران و خیابان ایران زمین حیاط مرکز تجاری گلستان واقع شده است. این کافیشاپ یکی از هفده کافه رستوران در محله شهرک غرب تهران میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند شهربازی مجتمع تجاری گلستان و مجتمع تجاری گلستان و همچنین قهوه لمیز شعبه شهرک غرب، مجتمع تجاری و اداری ایران زمین، رستوران سمپوزیوم مهستان، کافه رستوران اپیکور و موسسه آموزش عالی کارن (کیهان سابق) قرار گرفته است.